شایعه سونی هدست واقعیت مجازی PS4 را در TGS 2013 معرفی خواهد کرد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
sony-virtual-reality-headset-4.jpg

وبسایت CVG گزارش کرده است که کمپانی سونی از صفحه نمایش سربند واقعیت مجازی PS4 در TGS 2013 پرده برداری خواهد کرد.
همچنین گفته شده است که سونی قرار بود این وسیله را در Gamescom معرفی کند اما نظرات در آخرین دقایق تغییر کرد. Evolution Studios نیز ظاهرا قرار است از این نمایشگر سربند در DriveClub برای شبیه سازی دید cockpit (نمایی از داخل اتاق خودرو) استفاده کند.
این نمایشگر در صورتی که معرفی شود، باندل PlayStation 4 نخواهد بود زیرا قیمت کنسول را افزایش می دهد.
به نظر شما آیا شاهد رونمایی از این نمایشگر واقعیت مجازی خواهیم بود؟
Gamingeverything

من خیلی خوشم اومده ازش این همونه که پارسال نشون دادن یکی داشت داتورا بازی میکرد؟ فکر کن با این کیلزون و بتل بازی کنی چی میشه رسما میری وسط خود جنگ یا برای بازیای ریسینگ هم عالیه بنظرم

یه دستگاه هم تو همین مایه ها قبلا نینتندو داده بودو یکی از مشکلات اصلی اون دستگاه ایجاد سرگیجه بعد از حدود یک ساعت بازی کردن بوده گویا.
من خودم حقیقت افزوده رو به حقیقت مجازی ترجیح میدم ، با اینکه تقریبا میشه گفت هیچ کدوم رو تجربه نکردم.( یه چیزی شبیه عینک گوگل)

من از نزدیک تو نمایشگاه رسانه دیجیتال پارسال یه ورژن از این headSet رو تست کردم ،حقیقتا آشغال بود .
سنگین
بد فرم
و کیفیتی بینهایت بد
امیدوارم این جدیده مثله قبلی نباشه:|

ظاهرا دوربین هم داره .. به احتمال قوی برای هر چشم هم یه نمایشگر اچ دی تعبیه شده .. سه بعدی به معنای واقعی کلمه رو میشه باهاش تجربه کرد .. نه مزخرف مثل این عینکهای پسیو پولاریزه یا اکتیو و یا فاجعه ی عینکهای قرمز آبی .. بعد حتما سنسور ژیروسکوپ شتابسنج و اینام توش تعبیه شده .. واااای .. آاااای لاو ایت .. هرچند هیچی جای بازی کردن به همون روش سنتی رو نمیده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or