سونی منتشر کرد مستند 30 سالگی Naughty Dog

hosein me

کاربر سایت
2014_04_11_30thAnniversary_Banner960x540a.jpg

درود
سونی به مناسبت 30سالگی استودیو ناتی داگ یک مستند کوتاه تهیه کرده به صورت ویدوی که در ادامه می توانید مشاهده کنید .
ناتی داگ در سال 1984 توسط دو جوان به نام اندی گاوین و جیسون روبین تاسیس شد .
در این مستند از Crash Bandicootگرفته تا The Last of Usو Uncharted و ...نشان داده می شود
این ویودیو قطعا ارزش دیدن بازی مورد علاقتون را دارد

منبع
1
منبع 2

آخرین ویرایش:
دوستان میگم به نظرتون اگه از ناتی داگ درخواست بشه حاضر هست زیر نویس فارسی اضافه کنن آخه اون طور که متوجه شدم فرد فارسی زبان توی ناتی داگ هم هست

دوستان میگم به نظرتون اگه از ناتی داگ درخواست بشه حاضر هست زیر نویس فارسی اضافه کنن آخه اون طور که متوجه شدم فرد فارسی زبان توی ناتی داگ هم هست

به این ویدئو یا به بازیهاش؟
واسه این ویدئو که یه نفر از دوستان همین جا هم میتونه انجام بده مترجم اینجا زیاد داریم ساخت زیرنویس هم اسونه
اما اگه منظورت بازی هاش هست که تقریبا دست ناتی داگ نیست این موضوع بیشتر باید از سونی بخوایم که اونم بخاطر مسائل زیادی که وجود داره فعلا غیر ممکنه

به این ویدئو یا به بازیهاش؟
واسه این ویدئو که یه نفر از دوستان همین جا هم میتونه انجام بده مترجم اینجا زیاد داریم ساخت زیرنویس هم اسونه
اما اگه منظورت بازی هاش هست که تقریبا دست ناتی داگ نیست این موضوع بیشتر باید از سونی بخوایم که اونم بخاطر مسائل زیادی که وجود داره فعلا غیر ممکنه
نه منظورم بازی بود !
راستش گمون نکنم زبان فارسی اضافه کردنش کار سختی باشه چیزی که هست خود سونی بازار ایران رو اصلا" برای کنسولش قبول نداره وگرنه یه فارسی برای منو کاری نداره
در مورد بازی هم این همه زیر نویس ها از کشور های مختلف دارن یه ایران گمون نکنم کار سختی باشه !
با توجه به فروش خوبی هم که سونی داشته گمون به اندازه کافی هم توی ایران دستگاه و بازی فروخته میشه که سونی به خودش زحمت این کار رو بده !

نه منظورم بازی بود !
راستش گمون نکنم زبان فارسی اضافه کردنش کار سختی باشه چیزی که هست خود سونی بازار ایران رو اصلا" برای کنسولش قبول نداره وگرنه یه فارسی برای منو کاری نداره
در مورد بازی هم این همه زیر نویس ها از کشور های مختلف دارن یه ایران گمون نکنم کار سختی باشه !
با توجه به فروش خوبی هم که سونی داشته گمون به اندازه کافی هم توی ایران دستگاه و بازی فروخته میشه که سونی به خودش زحمت این کار رو بده !

حالا منو فارسی شد بدش چی!!!!

الان هیچ کس منو گوشیشو فارسی نمیکنه چه برسه به منوی بازی!!!!

باید دوبله فارسی اضافه بشه به بازی که اونم به دلایل زیاد که مهم ترینش بحث مالی هست اضافه نمیشه...

حالا منو فارسی شد بدش چی!!!!

الان هیچ کس منو گوشیشو فارسی نمیکنه چه برسه به منوی بازی!!!!

باید دوبله فارسی اضافه بشه به بازی که اونم به دلایل زیاد که مهم ترینش بحث مالی هست اضافه نمیشه...
آقا منو بازی رو نمیگم کنسول رو میگم که نه کیبورد درست حسابی داره نه زیرنویس نه خود منو خیلی از افراد هستن که گوشی رو فارسی میذارن اگه فکر میکنید اینطور نیست یه روز برید توی مغازه های موبایل ببینید چند نفر دنبال منوی فارسی هستن یا بعد خرید دنبال فارسی کردن گوشیشون هستن ! اکثرا" گوشی رو فارسی میکنن چون زبان رسمی کشور فارسی هست و همه زبان انگلیسی رو بلد نیستن !
در مورد اینکه دارم میگم به کنسول فارسی اضافه بشه برای اینه که گیمر های ایرانی هم حساب بشن و برای اونا حداقل منوی فارسی و یا زیر نویسی برای بازی قرار بدن !
دوبله زیاد توی بازی زیاد مهم نیست مخصوصا" که دوبلر های اصلی انگلیسی زبان هستن و 100% صدا های دیگه زیاد جالب در نمیاد مخصوصا" که بقیهزبان ها معمولا صدا گذاری هست نه دوبله

55545087702941811274.jpg

خبر جدید

سرویس استریم بازی PlayStation Now به تلویزیون‌های هوشمند سامسونگ وارد می‌شود
PlayStation's game-streaming service comes to Samsung smart TVs next year
سونی میخواد این سیستم استریم نهادینه کنه رو اکثر برندهای سازنده تلویزیون ارائه کنه

اگه اینجوری باشه به احتمال بسیار زیادی PS5 دیگه حالت فیزیکی نخواهد داشت و برای تجربه بازیهای سونی از طریق اینترنت فقط نیاز به تلویزیون هوشمنده که خوب تو کشورهایی که اینترنت درست حسابی ندارن یک فاجعه محسوب میشه

منبع معتبر
PlayStation's game-streaming service comes to Samsung smart TVs next year

یادم میاد وقتی اولین بار Uncharted 1 رو بازی کردم. وای خدا گرافیک رو نگاه، روانی شدم.

6 سال بعد روی "همون سخت افزار مشابه" با The Last of Us:

x_x

یادم میاد وقتی اولین بار Uncharted 1 رو بازی کردم. وای خدا گرافیک رو نگاه، روانی شدم.

6 سال بعد روی "همون سخت افزار مشابه" با The Last of Us:

x_x

وااااای یادمه! چه شاهکاری بود! یادمه خیره شده بودم به تیشرت دریک که با حرکت تکون میخورد، بعد پریدم توی آب، خیس شدم، ذوق کردم! همه چی عالی بود و بعد Uncharted 2 و بعد Uncharted 3 و بعد The Last of Us..... اینا فوق العاده بودن توی نسل پیش :d

ویدیو شاهکار بود عالی بود یعنی صحبت های بچه های ND گوش میکردی دقیقا متوجه میشدی چرا بعضی ها از این استدیو جدا شدن هم اون قدیم هم جدید یه جورایی انگار تاریخ براشون داشت تکرار میشد .;)

بعد از اتمام ساخت بازی آنچارتد 2 یا 3 بود که تیم سازندش یه عکس یادگاری با هم گرفته بودن . وقتی به اون عکس نگاه کردم دیدم یه عده جوون که نصف بیشترشون کمتر از 30 سال سن داشتن چجور تونستن اینقدر ذوق و قریحه به خرج بدن و چنین بازی زیبایی رو بسازن. گرافیک تکنیکی و هنری بازی عالیه، داستان و فلاش بک های تاریخی مانند آخرین مرحله آنچارتد 3 و داستان سلیمان اون، سواد و فرهنگ بسیار بالایی رو طلب میکنه . پازل های قشنگ و موسیقی عالی از یه سری جوون کم سن و سال بعید به نظر میومد. شاهکار های دیگه این شرکت مثل TLOU که دیگر جایی برای عرض اندام دیگران در نسل پیش نذاشت . حتی DLC کوتاه اون به نام Left Behind به عنوان زیباترین تعامل بین دو شخصیت بازی بود و به قشنگ ترین حالت ممکنه و در شکل چند بازی بچه گانه سرگرمی بسیار با احساسی رو برای همه به ارمغان آورد . واقعا صنعت گیم به داشت چنین شرکتی بایدافتخار کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or