سونی: معرفی PS4 مستلزم جهشی بزرگ در تکنولوژی است!

hmd2009

کاربر سایت
14464703869325161625.jpg

درود

بسیاری از صنعت گران و کسانی که در صنعت بازی سر رشته دارند بر این باورند که نسل بعدی کنسولها جهش فوق العاده بزرگی که گیمران انتظار آن را دارند را نخواهد داشت . اما از آنسوی دیگر آقای Andrew House مدیرعامل ناحیه اروپای Sony Computer Entertainment عقیده ی متفاوتی دارد و میگوید تا زمانی که ما شاهد جهشی بزرگ در تکنولوژی نباشیم PS4 معرفی نخواهد شد.
او در طی مصاحبه ای که با MCV داشت وقتی از او سوال شد که چرا PS4 در E3 امسال معرفی نشد پاسخ داد:
زمان مناسب برای صحبت در مورد پیشرفت های جدید در سخت افزار و نسل بعدی کنسول ها وقتی است که شما بتوانید با نشان دادن آنها جهش بسیار عظیمی را در صنعت تکنولوزی نشان دهید و چیزی باشد که قرار است بسیار جذاب و کیفیت قابل توجه ای داشته باشد. او همچنین اضافه کرد در مقطع کنونی ما صحبتی در مورد آن نداریم.
این خبر ممکن است برای آن دسته از گیمر هایی که نگران هستند که نسل بعد آن طور که باید آنها را تحت تاثیر قرار ندهد خبر امیدوار کننده ای باشد! حال باید صبر کرد و دید آیا نسل بعد واقعا جهشی کوانتومی را در صنعت بازی معرفی خواهد کرد یا خیر!

Sony Will Not Show PS4 Until It Can Demonstrate A “Significant Leap” In Technology | Games Thirst

آخرین ویرایش:
به نظر من که با این اوصاف اتفاقا احتمال معرفی نسل بعد تو e3بعدی خیلی هم کم هست!فک کنم 2014 تازه یه حرفایی درباره نسل بعد بزنن

فوقش میان معرفی میکنن و میگن دو سال دیگه لانچ میشه سونی هم طبق روال هفت هشتا اردک تو وان نشون میده همه هم
از قدرت این کنسول خر کیف میشن.

به نظر من از متن خبر میشه 2 تا چیز برداشت کرد:
اولا:سونی حالا حالاها قصد نداره که کنسول بعدی خودشو معرفی کنه.
دوما:از نظر قدرت یه چیز هیولایی خواهد بود.مثال ساده هم میشه به جهش Ps3 نسبت به Ps2 اشاره کرد.

فوقش میان معرفی میکنن و میگن دو سال دیگه لانچ میشه سونی هم طبق روال هفت هشتا اردک تو وان نشون میده همه هم
از قدرت این کنسول خر کیف میشن.

اگه دو سال قبل ریلیز معرفی کنه که فروش ps3رو نابود کرده با اینکار
اصلا همچین کاری سابقه نداره و کلا عقلانی نیست
درمورد اردک هم که ربطی به تاپیک نداره بیخیال..... از این بحثا زیاد شده

خوب مسلما چرخه نسل بعدي كنسول ها يكزمان طولاني وشايد بالاي 10 سال باشد وبا توجه به پيشرفت روز افزون اين صنعت وبالا رفتن بيشتر هزينه ها بايد يك سخت افزار خيلي خيلي قوي نشان دهند تا قدرت مانوري 10 ساله داشته باشد ...

ابن حرفايي كه زده بيشتر متلك بوده به wii u . پيشرفت تكنولوژي هم اگه اتفاق بيفته برا مايكروسافت هم
اتفاق ميفته پس كنسولشون تنها از نيتندو خيلي قويتر خواهد بود. مگر اينكه سوني بخواد دو سال ديرتر از مايكروسافت بخواد وارد بازار بشه كه بسيار بعيده.

خوب مسلما چرخه نسل بعدي كنسول ها يكزمان طولاني وشايد بالاي 10 سال باشد وبا توجه به پيشرفت روز افزون اين صنعت وبالا رفتن بيشتر هزينه ها بايد يك سخت افزار خيلي خيلي قوي نشان دهند تا قدرت مانوري 10 ساله داشته باشد ...
البته اگه این مانور با طعم هک شدنشون باشه:dو گر نه من تا ده سال باید پول بی زبون رو به این کلوپ دار ها بدم :d(تازه اگه اونا هم بخوان بخرن:d)

لبته اگه این مانور با طعم هک شدنشون باشه:dو گر نه من تا ده سال باید پول بی زبون رو به این کلوپ دار ها بدم :d(تازه اگه اونا هم بخوان بخرن:d)
از صميم قلب دعا ميكنيم كه هك بشن وماهم در اين وسط حالي ببريم ودر روزي كه هك شدن جشني بر پا كنيم...:d

البته اگه این مانور با طعم هک شدنشون باشه:dو گر نه من تا ده سال باید پول بی زبون رو به این کلوپ دار ها بدم :d(تازه اگه اونا هم بخوان بخرن:d)

از صميم قلب دعا ميكنيم كه هك بشن وماهم در اين وسط حالي ببريم ودر روزي كه هك شدن جشني بر پا كنيم...:d

باشه ولی شیرینیش با تو:d
حالا بزارید کنسولش وارد بازار بشه بعدا هم نوبت به این حرفا میرسه.

حال باید صبر کرد و دید آیا نسل بعد واقعا جهشی کوانتومی را در صنعت بازی معرفی خواهد کرد یا خیر!

اگه ((یاخیر)) درست باشه،سونی ضرر هنگفتی رو متحمل میشه...پس بهتره یاخیر نباشه!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or