سونی لیست بازی های first party ویتا را منتشر کرد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
سونی بازی های first party را که همزمان با ویتا در اروپا عرضه می شوند را منتشر کرد که در پایین با هم می بینیم

• Uncharted: Golden Abyss
  • WipEout 2048
  • Reality Fighters
  • Little Deviants
  • ModNation Racers: Road Trip
  • Everybody's Golf
  • Escape Plan
  • Top Darts
  • Hustle Kings
  • Unit 13
  • MotorStorm RC
بر خلاف 3DS که تنها یک کارت AR, را ساپورت می کند ویتا می تواند همزمان شش کارت را ساپورت کند حتی بازی های پر حجم
ویتا Facebook, Skype, Foursquare, Flickr و Twitter را نیز پشتیبانی می کند
شما در پایین نیز می توانید لیست بازی های third party رو نیز مشاهد کنید

• Army Corps of Hell, Square Enix
  • Asphalt: Injection, Ubisoft
  • Disgaea 3 Return, NIS America
  • Dungeon Hunter: Alliance, Ubisoft
  • Dynasty Warriors Next, Tecmo Koei
  • EA Sports FIFA Football, EA
  • F1 2011, Codemasters
  • Lego Harry Potter: Years 5-7, WB Games
  • Lumines Electronic Symphony, Ubisoft
  • Michael Jackson: The Experience HD, Ubisoft
  • Ninja Gaiden (working title), Tecmo Koei
  • OddWorld: Strangers Wrath, OddWorld Inhabitants
  • Puddle, Neko Entertainment
  • Pure Chess, RebelPlay
  • Putty Squad Vita, System 3
  • Rayman Origins, Ubisoft
  • Ridge Racer, Bandai Namco
  • Shinobido 2, Bandai Namco
  • Silent Hill: Book of Memories, Konami
  • Stardrone Extreme, BeatShapers
  • Super Monkey Ball Banana Splitz, SEGA
  • Supremacy MMA, 505 Games
  • Tales from Space: Mutant Blobs Attack, Drinkbox Studios
  • The Treasures of Montezuma Blitz, Alawar Entertainment
  • Touch My Katamari, Bandai Namco
  • Troopies, Bloober Team
  • Ultimate Marvel vs. Capcom, Capcom
  • Urban Trials, Tate Multimedia
  • Virtua Tennis 4: World Tour Edition, SEGA
  • Orc Attack, Casual Brothers
  • Ben 10 Galactic Racing, Bandai Entertainment
  • Dragon's Racing, Ignition Entertainment
  • Robot Rescue Revolution, Teyon
  • Mortal Kombat, WB Games
  • Assassin's Creed, Ubisoft
  • Bioshock, Take Two
  • Street Fighter X Tekken, Capcom
  • Call of Duty, Activision Blizzard

• Like
Reactions: only sony
درسته ویتا خیلی ویژگی داره اما خریدار عادی وقتی می بینه یک اسمارت فون هم همون قیمت داره با چنین گرافیکی ممکنه بی خیال ویتا بشه.

البته یه مقدار این حرفت اشتباهه کسری....
کسری جان دقیقا یکی از نکاتی که باعث میشه برای VITA هم شانس خوبی برای فروش پیش بینی کرد همین قیمته که حداقل نصف یه اسمارت فون خوبه!

شما میخوای یه گالکسی یا یه گوشی خوب از HTC بگیری باید حدود 500تا حداقل پیاده شی!تبلت ها هم که از 600 تا 1000دلار رنج قیمتشونه اکثرا...

حالا یه کنسول همه فن حریف 249 دلاری اونم با بازیهایی به مراتب قوی تر از تبلت ها و گوشی ها به نظرم یذره بی انصافیه با گوشیها و تبلت هایی مقایسه بشه که ارزون تریناشون 2 برابر ویتا قیمت دارن!

البته یه مقدار این حرفت اشتباهه کسری....
کسری جان دقیقا یکی از نکاتی که باعث میشه برای VITA هم شانس خوبی برای فروش پیش بینی کرد همین قیمته که حداقل نصف یه اسمارت فون خوبه!

شما میخوای یه گالکسی یا یه گوشی خوب از HTC بگیری باید حدود 500تا حداقل پیاده شی!تبلت ها هم که از 600 تا 1000دلار رنج قیمتشونه اکثرا...

حالا یه کنسول همه فن حریف 249 دلاری اونم با بازیهایی به مراتب قوی تر از تبلت ها و گوشی ها به نظرم یذره بی انصافیه با گوشیها و تبلت هایی مقایسه بشه که ارزون تریناشون 2 برابر ویتا قیمت دارن!
میلاد تو دیگه چرا. تو که همیشه پست ها را کامل می خونی :دی اینو ببین
اریا مشکل ویتا فقط قیمت بازی نیست بلکه چیپ ها جدید انودیا هم هست. انودیا جدیدا یک چیپ ستی به اسمت Tegra 3 زده که یک پردازنده 4 هسته ای داره ( معماری دقیقا بر اساس همون پردازنده ویتا هست ) به همرا یک GPU 12 هسته ای. خروجی HDMI دارند دستگاهایی که از این چیپ ست استفاده می کنند ( یعنی می تونی به تلویزیون وصلش کنی ). رزولونشون چند برابر ویتا هست و قابلیت سه بعدی هم داره. بعد قرار تا سال اینده اسمارت فون هایی با این چیپ قیمتی 300 دلاری داشته باشند

با اینکه خودم دوست دارم ویتا پیروز میدان بشه ولی اصلا شرایط براش مهیا نیست ماکان.این سونی نمی دونم چرا باید کنسول هاش رو اینقدر دیر عرضه کنه.اگه ویتا پایان امسال می اومد و از فرصت تعطیلات استفاده می کرد شاید خیلی موفق تر بود.

ببین محمد چندان تحت تاثیر صحبت های دیگه قرار نگیر.

این تحلیل هایی که بچه ها میکنن رو قطعا کارشناس های خود سونی هم بلدن و اطلاعاتشون هم در مورد تکنولوژی هایی که قرار در آینده بیاد خیلی بیشتره. باید ببینی چه سیاست هایی پشت مارکتینگ Vita هست.

اول از همه اینکه قدرت سخت افزاری هرچند خیلی مهمه و در موفقیت یک کنسول نقش داره اما همه چیز نیست. در این زمینه هم انقدر مثال وجود داره که لازم نباشه روش تاکید کنم. نمونه بارزش که خیلی هم مربوطه نسل قبل و DS Vs PSP هست. چیزی که مهمه ساپورت نرم افزاری هست که تعیین میکنه چه برندی پیروزه!

عمر Vita قطعا زیر 5 سال نیست و بدون هیچ شکی تو این بازه زمانی Smart Phone هایی میان که به مراتب قدرت بیشتری دارن اما هیچ کدومشون ساپورت نرم افزاری Vita رو نخواهند داشت. بله درسته، شاید یه شخص عادی وقتی میخواد خرید کنه به قول کسری دنبال یه وسیله همه فن حریف باشه و انتخابش SP باشه تا Vita اما قطعا ماجرا و همین انتخاب برای یک گیمر فرق داره. Sony بازار خودش رو داره، مخاطبینش در درجه اول گیمرها هستن.

شخصا به عنوان یک گیمر فکر میکنم هیچ یک از ماها نمیاییم برای بازی کردن Vita رو ول کنیم بچسبیم به SP. نه به خاطر اینکه عاشق چشم و ابروی سونی هستیم بلکه به این دلیل که بازی هایی برای Vita میان که برای گوشی ها نمیاد که تعدادشون هم خیلی خیلی زیاده! ضمن اینکه اصولا گیمرها فقط به داشتن Vita و یا SP اکتفا نمیکنن. در نتیجه خرید هر یک از انها منجبر به خک کشیدن روی ان یکی نیست. پس به بازار همدیگه آسیب نمیزنن. حالا بگذریم که Vita میتونه بازی های SP هارو هم اجرا کنه.

نکته دیگه این هست که SOny با سیاست هایی که برای PSP داشت نشون داده تنها و تنها به گیمرها فکر نمیکنه و سعی داره با ارایه امکانات اضافی مثلا کسایی که دنبال آهنگ گوش کردن هستن رو هم به سمت Vita جذب کنه که در این حالت هم باز به خاطر پستوانه و کیفیتی که محصولاتش دارن مشتری های خودش رو داره!

در نهایت من به هیچ عنوان فکر نمیکنم Smart Phone ها با این شرایط و ساپورت نرم افزاری که دارن بتونن برای vita مشکلی ایجاد کنن. قطعا بازارش رو تحت تاثیر قرار میدن اما نابود نمیتونن بکنن و باعث شکستش بشن. مگه اینکه وضع فرق بکنه و مثلا روزی رو شاهد باشیم که Mortal Kombat جدید به جای Vita برای SP ها بیاد! یا موارد مشابه که فعلا غیر ممکنه.

دوستان من الان یه چیزی یادم اومد اونم اینکه پردازنده اصلی تبلت ها شاید با مال ویتا برابر باشه ولی پردازنده گرافیکی شون فرق میکنه!
یعنی پردازنده گرافیکی ویتا به احتمال 99% از همون تگرا3 هم خیلی قوی تره!

ببین محمد چندان تحت تاثیر صحبت های دیگه قرار نگیر.

این تحلیل هایی که بچه ها میکنن رو قطعا کارشناس های خود سونی هم بلدن و اطلاعاتشون هم در مورد تکنولوژی هایی که قرار در آینده بیاد خیلی بیشتره. باید ببینی چه سیاست هایی پشت مارکتینگ Vita هست.

اول از همه اینکه قدرت سخت افزاری هرچند خیلی مهمه و در موفقیت یک کنسول نقش داره اما همه چیز نیست. در این زمینه هم انقدر مثال وجود داره که لازم نباشه روش تاکید کنم. نمونه بارزش که خیلی هم مربوطه نسل قبل و DS Vs PSP هست. چیزی که مهمه ساپورت نرم افزاری هست که تعیین میکنه چه برندی پیروزه!

عمر Vita قطعا زیر 5 سال نیست و بدون هیچ شکی تو این بازه زمانی Smart Phone هایی میان که به مراتب قدرت بیشتری دارن اما هیچ کدومشون ساپورت نرم افزاری Vita رو نخواهند داشت. بله درسته، شاید یه شخص عادی وقتی میخواد خرید کنه به قول کسری دنبال یه وسیله همه فن حریف باشه و انتخابش SP باشه تا Vita اما قطعا ماجرا و همین انتخاب برای یک گیمر فرق داره. Sony بازار خودش رو داره، مخاطبینش در درجه اول گیمرها هستن.

شخصا به عنوان یک گیمر فکر میکنم هیچ یک از ماها نمیاییم برای بازی کردن Vita رو ول کنیم بچسبیم به SP. نه به خاطر اینکه عاشق چشم و ابروی سونی هستیم بلکه به این دلیل که بازی هایی برای Vita میان که برای گوشی ها نمیاد که تعدادشون هم خیلی خیلی زیاده! ضمن اینکه اصولا گیمرها فقط به داشتن Vita و یا SP اکتفا نمیکنن. در نتیجه خرید هر یک از انها منجبر به خک کشیدن روی ان یکی نیست. پس به بازار همدیگه آسیب نمیزنن. حالا بگذریم که Vita میتونه بازی های SP هارو هم اجرا کنه.

نکته دیگه این هست که SOny با سیاست هایی که برای PSP داشت نشون داده تنها و تنها به گیمرها فکر نمیکنه و سعی داره با ارایه امکانات اضافی مثلا کسایی که دنبال آهنگ گوش کردن هستن رو هم به سمت Vita جذب کنه که در این حالت هم باز به خاطر پستوانه و کیفیتی که محصولاتش دارن مشتری های خودش رو داره!

در نهایت من به هیچ عنوان فکر نمیکنم Smart Phone ها با این شرایط و ساپورت نرم افزاری که دارن بتونن برای vita مشکلی ایجاد کنن. قطعا بازارش رو تحت تاثیر قرار میدن اما نابود نمیتونن بکنن و باعث شکستش بشن. مگه اینکه وضع فرق بکنه و مثلا روزی رو شاهد باشیم که Mortal Kombat جدید به جای Vita برای SP ها بیاد! یا موارد مشابه که فعلا غیر ممکنه.

ماکان یه سری چیز ها رو قبول دارم.مثلا این که سونی به نظرم حتما سود خودش رو می بره.وقتی یه اسمارت فون تا سال دیگه داره با قیمت 300 دلار عرضه می شه ینی قیمت تمام شده ویتا می تونه برای سونی حتی بعد مدتی سود ده باشه.اما یه سری مسائل هم هست.
ماکان واقعا اگه بخوای نیگاه کنی سونی به نظرم هیچ بازی بزرگی برای ژاپن نداره.حداقل این بازار از دستش در اومده به نظرم.MH ها بازی های بزرگی بودند.من نمی دونم چرا یه FF روی ویتا به عنوان بازی جدید هنوز معرفی نشده.سونی باید خیلی زرنگ باشه تا بتونه توی ژاپن خوب بفروشه.ینی یه شیپ گسترده داشته باشه تا اون اولش با مشکل کمبود روبه رو نشه تا از اون هایپ اولیه مردم استفاده ممکن رو ببره و بتونه کنسول ها و بازی های زیادی رو بفروشه.
بازم می گم سونی باید این کنسول رو تا پایان امسال روانه بازار می کرد.حداقل توی آمریکا این کار رو باید انجام می داد تا بتونه از فرصت تعطیلات و جمعه سیاه استفاده کامل رو می برد.
امسال وضعیت PS3 توی ژاپن داره رویایی می شه و ممکنه بهترین سالش از نظر فروش کنسول باشه.(برو پستم رو توی بخش آمار فروش بخون)اگه این همراه با موفقیت ویتا در تمام جهان همراه بود می تونست برای سونی بهتر هم باشه.

آهان!:d 300دلار.خب الان یذره بازار رقابتی میشه پس!:d

ولی بازم به قول ماکان گیمینگ و کنسول ها مشتریان خودشون رو دارن و با یه آماری که هر چی جلوتر میریم دارن بیشتر میشن تا کمتر!
تنها وقتی میشه گفت اسمارت فون ها با بازار کنسول های دستی قاطی شدن که بازیای روی کنسول های دستی مثل ویتا با همون گرافیک و قدرت و یا سوپر ماریو های نینتندو رو روی اسمارت فون ها ببینیم که عمرا همچین روزی نمیاد!

ماکان واقعا اگه بخوای نیگاه کنی سونی به نظرم هیچ بازی بزرگی برای ژاپن نداره.حداقل این بازار از دستش در اومده به نظرم
یک Monster Hunter معرفی کنه فروشش توی ژاپن تضمینه !

چیزی که شم میگی ربطی به حرف من نداره اما محض اطلاع ARM Cortex-A9 MPCore پردازنده ویتا هست و این دقیقا همون پردازنده که Tegra 3 بر اساسش ساخته شده. این که بازی بر اون اساس براش ساخته نشده دلیل به قدرت کمش نداره. علت اصلی اینه که بازی های خیلی بزرگ اسمارت فون ها از 10 دلار گرون تر نیستند اما هر بازی ویتا 40 دلار هست. شما وقتی یک بازی 7-8 دلاری میشازی مطمئنا هزینه ساخت بازیت به اندازه یک بازی 40 دلاری نیست. علاوه بر این سازنده ها بازی های PSP خیلی از سطح علمی و امکانات بیشتری بر خوردار هستند تا سازنده های موبایل ( حالا Gameloft فرق داره )در ثانی همون Modern Combat 3 , Infinity Blade از بازی PSP به مراتب بهتر هستند. Uncharted گرافیکش واقعا فوق العادست اما باز هم در سطح Uncharted 1 نیست. البته در اینده می تونیم شاهد بازی در سطح گرافیکی حتی Uncharted 2 هم باشیم اما فعلا گرافیک Uncharted Vita در سطح پایین تری نسبت به قسمت اول هست.
این عکس جدیداشو نگاه کن نظرت عوض میشه;)در حد شماره ی 2 هم رفته:-o
من خودم ویکی ویتا هستم:dقبول کن بعد از چند ها سال از عرضه ی PSP تازه تعداد خیلی کمی از موبایل ها میتونن بازی هایی با گرافیک کمی بیشتر از PSP رو تجربه کنن که همون تعداد کم موبایل تو جهان 5-4 برابر PSP قیمت دارند و قدرتشون چندین برابر PSPـه اما پردازنده ی PSP رو تا فرکانش 500 اورکلاک کنند باز هم میتونه با اسمارت فون ها رقابت کنه و اونها رو شکست بده;)تازه لذتی که بازی با دکمه داره 9999 تا گلکسی اس 2 نداره:dشما داری قیمت ویتا رو با اسمارت فون ها مقایسه می کنی؟قیمت بازی های PSP بیست دلاره اسمارت فون ها 10 دلار پس دیگه اینطوریام نیست که شما میگی:dاون ده دلار اضافه هم فقط و فقط به خاطر بهینه شدن بازی هست که زمان ساخت و بودجه رو افزایش میده;)

---------- نوشته در 05:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:21 PM ارسال شده بود ----------

این فک کنم گفته فقط چیپش 300 دلاره پس فرقی نمیکنه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or