سونی:قابلیت ضبط فیلم از طریق HDMI در زمان لانچ وجود ندارد!

19Rodar

کاربر سایت
20130823_ps4_playstation_4.jpg

سونی اعلام کرد قابلیت ضبط فیلم از گیم پلی بازی توسط پورت HDMI در زمان لانچ کنسول امکان پذیر نیست و این قابلیت بعدا با یک آبدیت اضافه می شود!

تنها یک روز پس از اعلام تایید ضبط فیلم از گیم پلی توسط HDMI ،سونی اعلام کرد که این قابلیت در زمان لانچ کنسول امکان پذیر نیست.این موضوع را اخیرا رئیس استدیوهای جهانی سونی " Shuhei Yoshida " در صفحه تویتر شخصی خود اعلام کرده است:

ضبط گیم پلی بازی توسط HDMI ، بعدا توسط یک patch اضافه می شود

PS4 در تاریخ 15 نوامبر در آمریکای شمالی با قیمت 399 دلار و در تاریخ 29 نوامبر در اروپا با قیمت 399 یورو و 349 پوند در دسترس می باشد.

آخرین ویرایش:
چرا اخباری که توش یه کوچولو به روحیه تون خوش نمیاد زیاد ازش استقبالی نمیشه؟:d

این قابلیت بیشتر بدرد افرادی میخوره که میخوان برای Trophy Guide ویدئو آماده کنن اصلاً کسی اهمیت نمیده داداش , شما هم اگه از این قابلیت استفاده میکنی میتونی از Xbone لذت ببری کسی مجبورت نکرده بری سراغ PS4

لطفا خبرها رو صحیح و بدون دخل و تصرف پست کنید، وظیفه ما تصحیح خبرها نیست.

این چندین مورد بود که از شما دیده شده، برای همین تذکر دادم.

لطفا شما هم منصفانه تذکر بدید و تهمت نزنید! من چه دخل و تصرفی کردم؟شما متن خبر رو بخونید و یه ایراد در ترجمه بگیرید.اگر منظورتون تیتر خبر هست که من تیتر رو هم صحیح زدم و همانطور که گفتم منظورم share روی دسته نبوده بلکه Capture از طریق HTMI بوده که در متن خبر بسیار واضح است.فقط یک عبارت HDMI در تیتر خبر از دستم در رفته بود دیگه این نیاز به چنین تذکری بود؟! که منو متهم کنید به دخل و تصرف ؟! انصافم خوب چیزیه والا!

- - -ویرایش - - -

این قابلیت بیشتر بدرد افرادی میخوره که میخوان برای Trophy Guide ویدئو آماده کنن اصلاً کسی اهمیت نمیده داداش , شما هم اگه از این قابلیت استفاده میکنی میتونی از Xbone لذت ببری کسی مجبورت نکرده بری سراغ PS4

به کار بردن این عبارت در بازی سنتر ممنوع شده است و پرهام مدیر انجمن ببیند پست شما پاک می شود.لطفا تغییر دهید.

عزیزم, پرهام گفت تو خبر به کار نبرید, نگفت کلا ممنوعه!

خیر پرهام به شدت مخالف به کار بدن این کلمه در سرتاسر انجمن چه تیتر چه متن چه حتی استفاده در پیام های عادی در انجمن است و شخصا به خودم گفت هر جا دیدم بهش گزارش بدم اینم نقل قول پیام خصوصیم با ایشان که قسمت آخر قرمز کردم حرف ایشان است:

نوشته شده توسط parham_safa:
نوشته شده توسط 19Rodar:
اون پستها هم پاک شد همون موقع . اگر نگاه میکردی متوجه میشدی .
ولی اینکه بیای اون جمله نقل قول کرده رو بگی اصلاً قابل قبول نیست .

اگر شما هم اعتقاد دارید که عبارت XBONE مناسب نیست میخوام شما یک لطف بکنید و یه جوری اعلام کنید که کسی از عبارت XBONE استفاده نکنه .امکانش هست؟حداقل به خاطر تمامی فن های مایکروسافت.

ممنون

شما فعلاً هرکجا که دیدی ، گزارش بده تا پاک بشه
.

الان خیلی ها دیگه از این لغت استفاده نمیکنند اما شما و چند نفر دیگه از قصد و فقط برای بهم زدن جو اینجا پافشاری میکنید بر روی استفاده از این لغت.

در ضمن شما تعیین نمیکنی که کی چی بخره یا نخره.ایشون PS4 هم خواست میخره.

خیر پرهام به شدت مخالف به کار بدن این کلمه در سرتاسر انجمن چه تیتر چه متن چه حتی استفاده در پیام های عادی در انجمن است و شخصا به خودم گفت هر جا دیدم بهش گزارش بدم اینم نقل قول پیام خصوصیم با ایشان که قسمت آخر قرمز کردم حرف ایشان است:

اگه لازم بود از این کلمه کسی استفاده نکنه،خود مدیرا به صورت اطلاعیه اعلام میکردن.پیام خصوصی که به شما دادن دلیل بر انجام ندادن برای همه نیست.مگه این که به مدیریت به صورت همگانی اعلام کنه.

اگه لازم بود از این کلمه کسی استفاده نکنه،خود مدیرا به صورت اطلاعیه اعلام میکردن.پیام خصوصی که به شما دادن دلیل بر انجام ندادن برای همه نیست.مگه این که به مدیریت به صورت همگانی اعلام کنه.

مگه باید همه چیزای ریز رو بیان اطلاعیه بدن.همین که پستها رو پاک میکنه کافی نیست؟همین یه نشونه نیست که نباید استفاده بشه؟ضمنا من دقیقا پست شما رو واسش پیام خصوصی کردم و منتظر پاسخشون هستم!!

مگه باید همه چیزای ریز رو بیان اطلاعیه بدن.همین که پستها رو پاک میکنه کافی نیست؟همین یه نشونه نیست که نباید استفاده بشه؟ضمنا من دقیقا پست شما رو واسش پیام خصوصی کردم و منتظر پاسخشون هستم!!
بهتر نیست یکم بزرگ شیم و آقا اجاره اینطوری شد آقا اجازه اونطوری شد راه نندازیم؟
اگه واقعا قرار باشه از این کلمه استفاده نشه باید بطور عمومی توسط سایت ابلاغ بشه نه پست خذف بشه !!!!!! نتنها من بلکه ۹۹ درصد خبر ندارن

اونوقت منی که فقط خبرا رو میخونم و چند تا پست میدم و میرم از کجا باید بفهمم که پستی پاک شده؟؟!!!و اگه این قضیه ریز باشه پس نباید هم حساسیتی رو اون باشه.

لطفا شما هم منصفانه تذکر بدید و تهمت نزنید! من چه دخل و تصرفی کردم؟شما متن خبر رو بخونید و یه ایراد در ترجمه بگیرید.اگر منظورتون تیتر خبر هست که من تیتر رو هم صحیح زدم و همانطور که گفتم منظورم share روی دسته نبوده بلکه Capture از طریق HTMI بوده که در متن خبر بسیار واضح است.فقط یک عبارت HDMI در تیتر خبر از دستم در رفته بود دیگه این نیاز به چنین تذکری بود؟! که منو متهم کنید به دخل و تصرف ؟! انصافم خوب چیزیه والا!

بله تو تیتر که اصل کار هست نمیدونم چرا به طور اتفاقی یادتون میره، بعد میگید منظورتون فلان چیز بوده، نه اونی که تو تیتره. همونطور که گفتم بار اولتون نیست از این اشتباه های "اتفاقی" انجام میدید.

بله تو تیتر که اصل کار هست نمیدونم چرا به طور اتفاقی یادتون میره، بعد میگید منظورتون فلان چیز بوده، نه اونی که تو تیتره. همونطور که گفتم بار اولتون نیست از این اشتباه های "اتفاقی" انجام میدید.

اگر شما میگید حتما اینطور هستش دیگه چون شما یک تگ به عنوان ناظم انجمن روتون هست و حرف شما صحیح است نه اینجانب! :| تمام!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or