سونی:قابلیت ضبط فیلم از طریق HDMI در زمان لانچ وجود ندارد!

19Rodar

کاربر سایت
20130823_ps4_playstation_4.jpg

سونی اعلام کرد قابلیت ضبط فیلم از گیم پلی بازی توسط پورت HDMI در زمان لانچ کنسول امکان پذیر نیست و این قابلیت بعدا با یک آبدیت اضافه می شود!

تنها یک روز پس از اعلام تایید ضبط فیلم از گیم پلی توسط HDMI ،سونی اعلام کرد که این قابلیت در زمان لانچ کنسول امکان پذیر نیست.این موضوع را اخیرا رئیس استدیوهای جهانی سونی " Shuhei Yoshida " در صفحه تویتر شخصی خود اعلام کرده است:

ضبط گیم پلی بازی توسط HDMI ، بعدا توسط یک patch اضافه می شود

PS4 در تاریخ 15 نوامبر در آمریکای شمالی با قیمت 399 دلار و در تاریخ 29 نوامبر در اروپا با قیمت 399 یورو و 349 پوند در دسترس می باشد.

آخرین ویرایش:
بعد بیاید به xbox 1 بگید xbox 180 .. بعد هی بیاید بگید کنسول ما شصت درصد قویتره .. بعد هی بیاید بگید پیتزا .. این بود شصت درصدتون .. واقعا برا شما سونی فنها متاسفم

:|

خیلی مشتاقم ببینم واکنش سونی فن ها چیست
احیانا نمیخوای بگی که دیگه ارزش خرید نداره و بهتر ایکس باکس بخریم؟! وااااای خدااا راستم میگی .. واقعا سوختم .. من اگه گیمپلیمو ضبط نکنم چیکار کنم؟! برای من غیر قابل تحمل ... خداحافظ سونی و درود بر پیتزا و 5 میلیون ترانزیستور آن و 600 درصد قدرت بیشتر هوش فرا انسانی و زبان استیو بالمر

عنوان تاپیک یه ذره غلط انداز هست ! :دی
قابلیت ضبط و اشتراک گذاری گیم پلی از همون روز اول وجود داره (بر خلاف عنوان تاپیک) و توسط همون دکمه Share هم انجام میشه. این یکی از مهم ترین ویژگی های PS4 بوده و همون روز اول معرفی هم تأکید زیادی روش شد.
قابلیت ضبط گیم پلی توسط دم و دستگاه های جانبی و کپچر و کابل HDMI از روز اول وجود نداره و بعداً اضافه میشه. یعنی همون قابلیتی که تازه یکی دو روز پیش معرفی شد و جزو ویژگی های اصلی کنسول نیست که باعث نگرانی کسی بشه. کلاً بعید میدونم 90% اعضای بازیسنتر هم اصلاً از اون استفاده ای بکنن.
پس زیاد ناراحت نباشین و به مباحث دیگه بپردازین ! :دی

تیتر درست نیست. این قضیه کپچر از HDMI با ضبط 15 دقیقه اخیر و دکمه شیر فرق داره.

عنوان تاپیک یه ذره غلط انداز هست ! :biggrin1:

منم منظورم دکمه share نبوده بلکه Capture توسط HDMI بوده که با معنی ضبط اونو برگردان فارسی کردم:d تو متن خبر هم کامل توضیح داده شده.

کلاً بعید میدونم 90% اعضای بازیسنتر هم اصلاً از اون استفاده ای بکنن.

والا قابلیت مفیدی هستش و کی گفته 90 درصد استفاده نمیکنند؟! بسیار پر کابرده اتفاقا بخصوص واسه شخص خودم:d

این موبرط به خبر امروزیه که دوستان گذاشتن .اون قبلیه فرق داره

DVR این نیست کلا فرق میکنه .همون ضبط گیم پلی , رو PSN هم مجانیه و مدتشم از ماله X1 که پولیه بیشتره

این موبرط به خبر امروزیه که دوستان گذاشتن .اون قبلیه فرق داره

DVR این نیست کلا فرق میکنه .همون ضبط گیم پلی , رو PSN هم مجانیه و مدتشم از ماله X1 که پولیه بیشتره

خیر این خبری که سونی توش Capture via HDMI رو تایید کرده بود من خودم دیروز گذاشتم و لینکشم تو خبر گذاشتم و امروز این خبر با این توییت از یوشیدا تکمیل شد.

یک سوال از سونی فن های گرامی:d

چرا اخباری که توش یه کوچولو به روحیه تون خوش نمیاد زیاد ازش استقبالی نمی کنید؟:d مثلا الان اگر این خبر جای سونی با مایکروسافت عوض میشد و خبر اینطوری میشد:

مایکروسافت:قابلیت ضبط فیلم گیم پلی بازیها در زمان لانچ وجود ندارد!

الان هیاهوی بسیار شدیدی در تاپیک راه میوفتاد و تعداد لایک های پست اول 4 برابر میشد:dاینو از خبرهایی که این مدت 3 چهار ماهه گذاشتم فهمیدم کلا مایکروسافت خیلی مظلومه بنده خدا:|

خیر این خبری که سونی توش Capture via HDMI رو تایید کرده بود من خودم دیروز گذاشتم و لینکشم تو خبر گذاشتم و امروز این خبر با این توییت از یوشیدا تکمیل شد.

چی چی رو خیر ؟ منم همینو میگم دیگه عزیزم :d
میگم این مربوط به همون HDMI میشه که شما خبرش رو زدی .نه که DVR ـی که دوماهه مشخصاتشو گفتن ( همون ضبطه 15 دقیقه ای)
این میشه گفت یه راه دیگه ای برای ضبط هست که با اپدیت قراره بیاد . DVR لانچه

چی چی رو خیر ؟ منم همینو میگم دیگه عزیزم :d
میگم این مربوط به همون HDMI میشه که شما خبرش رو زدی .نه که DVR ـی که دوماهه مشخصاتشو گفتن ( همون ضبطه 15 دقیقه ای)
این میشه گفت یه راه دیگه ای برای ضبط هست که با اپدیت قراره بیاد . DVR لانچه

آها پس من منظورتو اشتباه گرفتم.sorry ;;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or