سونی : فیلم Gran Turismo در حال ساخت است

  • Thread starter Thread starter PD
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PD

کاربر سایت
20130527_gran_turismo_6.jpg

سونی تایید کرد که فیلم Gran Turismo در حال ساخت اما از دادن اطلاعات بیشتر خودداری کرد. سخنگویSCE انگلستان اینطور بیان کرد که : " اطلاعات اضافی دیگری در حال حاضر برای به اشتراک گذاری وجود ندارد."

این شایعه از دیروز شروع شد. وقتی که گزارشی مبنی بر اینکه تهیه کننده ی فیلم های The Social Network و Fifty Shades of Grey آقای Michael de Luca و Dana Brunetti کار ساخت فیلم را برعهده دارند، منتشرشد.همچنین گفته میشود که سونی، Elizabeth Cantillon ، Devon Franklin و Hannah Minghella را برای مدیریت کردن پروژه انتخاب کرده است.اما جز اینکه فیلم ساخته میشود هیچ اطلاعات دیگری تایید نشده است.

سری Gran Turismo تا الان 70 میلیون نسخه در سراسر جهان فروخته است و نسخه ی ششم این بازی قرار است امسال برای PS3 وشاید هم برای PS4 عرضه شود.

منبع
 
آخرین ویرایش:
@ benjohn
جدیدا انیمیشن Cars رو ندیدی؟ :-"
---
به عنوان یه GOW فن اصلا از فیلمش حمایت نمیکنم :-" جایی که کریتوس نه ظاهرش خودش باشه نه صداش، همون نباشه بهتره :-"
ميتونن از دوبلور كريتوس استفاده كنن تا جايي كه من ميدونم خودش بازيگر و تو سريال بازي ميكنه البت يه خورده سياه پوسته كه اونم با سرخاب سفيداب حل ميشه:d

images
 
من موندم کجای بازی پتانسیل فیلم شدن داره؟:d
***
نمیدونم فیلم میشل وایان رو دیدید یا نه ولی این فیلم هم سبک همین گران توریسمو هستش ...

Code:
http://www.imdb.com/title/tt0307156/?ref_=sr_5
url
 
منم نظرم مثل آریاست، اصلا راه نداره از این بازی بشه فیلم ساخت

چرا نمیرن سراغ کیلزون ؟! قشنگ پتانسیل تبدیل شدن به یه فیلم اکشن هیجانی رو داره ...
 
[قرار باشه ریتم فیلمش هم مثل بازیش آروم باشه فکر کنم سر فیلم خوابمون ببره. یهی پیدا شه یه ایده بده که بشه با این بازی فیلم ساخت من که هرچی فکر می کنم هیچی به ذهنم نمی رسه
 
من دقیقا همین رو موندم! نظر سونی فن ها تو سایت و انجمن های مختلف رو میخوندم تقریبا خیلی هاشون نظرشون همین بود!
البته یکی از سونی فن های قدیمی میگفت شاید بخوان از روی مسابقات 24 ساعته و سختگی و دشواری های راننده ها و تیم ها بسازن!

اون میشه Document نه فیلم :دی
 
معلومه از چی میخوان فیلم بسازن دیگه اگر یادتون باشه GT2 روی PsOne که میزاشتیم یه فیل مستند از مسابقات ماشین بود اولش نشون میداد با یه موزیک با حال نشون میداد (دلم تنگ شد براش) حتمی اینم از راننده های شرکت بزگ Polyphony هستش

دیگه که ببینیم چه طور ماشین های واقعی رو برسی ازمایش امتحان میکن و بازی رو میسازن که انقدر واقعی میشه این کار خیلی خیلی پرخرج هست حیف که ازش فیلمی نسازن..........:d
 
به جای این مسسخره بازی ها یه فیلم از برن اوت بسازند تا بیشتر از بازیش حال کنیم. خرجش زیاد نمی شه. یه چند تا ویرایشگر فیلم حرفه ای می خواد. EA از پس این کار بر میاد.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or