سونی: عرضه PS4 به فروش PS Vita کمک کرده است

.:Metallica:.

Loyal Member

به گفته سونی عرضه PS4 تاثیر مثبتی بر فروش PS Vita داشته است.
به گزارش MCV در هفته عرضه PS4 فروش PS Vita حدود 68 درصد و هفته ی بعد از آن 65 درصد رشد داشته.

مدیر ارشد تولید سونی آقای Ben Law گفت: " از زمان شروع جدیدترین کمپین تبلیغاتی ما، فروش PS Vita هفته به هفته در حال افزایش است. تبلیغ تلویزیونی جدید ما این هفته شروع به پخش کرده است، بازخورد کاربران PS4 در مورد قابلیت Remote Play بسیار خوب بوده است، همچنین موفقیت بازی Tearaway نشان می دهد که PS Vita چه به عنوان یک کنسول تنها و چه به عنوان یک همراه برای PS4 بسیار عالی است."

سونی بر روی Remote Play و قابلیت های اتصال به PS4 بسیار تاکید داشته است.
همچنین سونی باندلی همراه با بازی تحسین شده ی Tearaway عرضه کرده است.

آیا شما امسال PS Vita را خریداری کرده اید ؟ نظر شما در مورد این کنسول چیست ؟

منبع

آخرین ویرایش:
ویتا داره کم کم فروشش میوفته رو دور:d
فقط باید به فکر بازی های بهتر و بیشتری براش باشن
اتفاقا من اصلا اغتقادی به این ندارم که بازیهای ویتا کمن و یا خوب نیستن اتفاقا از PSP تو مدت مشابه خیلی بهتر عمل کرده مشکل جای دیگست. مشکل اینجاست همه تا اسم ویتا میاد میگن بازی نداره حالا تمام بازیای عالم که روش تایید بشن بازم ملت میگن بازی نداره این مسئله بیشتر سایکالاجیکاله تا واقعیت

والا ما همون اوايل يه ويتا خريديم تو اين مدت فقط فيفا و كيلزون و آنچارتد باهاش بازى كرديم.
اصلا با بازياى خوب ساپورت نميشه.
با این اوضاعت میتونی بری تو افق محو شی :d
مرد حسابی خب بازی بخر براش شما گرویتی راش - تیر اوی - لیتل بیگ - دراگون کرون - unit13 و... بازی کردی؟ اگر نه برو بخرشون تا چند ماه از درس و بیمارستان و ... می افتی:d
بازی هایی که نام بردم سبکشون به سبکی که بازی میکنی نزدیکه تقریبا بجز دوتا پلتفرمر ها که خب از اونجایی که تو سبک خودشون شاهکارند نام بردم. بازی زیاد هست باید دنبالش باشی.
پلاس هم یه خوبی داره اینه که بازی هایی که فری میکنند روش فکر میشه همه فکر میکنن اینا هر بازی زورشون برسه از ناشر میگیرن و فری میکنند ولی اینطوریام نیست خود من خیلی از بازی ها با همین سرویس علاقه مند شدم پس اگر تو خرید بازی برا ویتا گیج شدی یا نمیتونی تصمیم بگیری پلاس شو:d
در کل ویتا بازی کم نداره (خیلی زیادم نداره) ولی بازاریابی درستی نداره

ببخشید اما مثال نقض حرف شما کنسول 3ds هست که تا به الان بالای 35 میلیون فروخته
حالا این مقدار فروشو با فروش اسمارت فونا مقایسه کن...من میگم در آینده نزدیک بازیای اندروید و ios به سطحی میرسه که قابلیت رقابت با بازیای کنسولای دستی رو داره و اون روز دیگه:d

اتفاقا من اصلا اغتقادی به این ندارم که بازیهای ویتا کمن و یا خوب نیستن اتفاقا از PSP تو مدت مشابه خیلی بهتر عمل کرده مشکل جای دیگست. مشکل اینجاست همه تا اسم ویتا میاد میگن بازی نداره حالا تمام بازیای عالم که روش تایید بشن بازم ملت میگن بازی نداره این مسئله بیشتر سایکالاجیکاله تا واقعیت

البته منظور منم این نبود :-s
به نظر من بازی در خور ویتا هنوز نیومده البته به جز ترا وی :d

حالا این مقدار فروشو با فروش اسمارت فونا مقایسه کن...من میگم در آینده نزدیک بازیای اندروید و ios به سطحی میرسه که قابلیت رقابت با بازیای کنسولای دستی رو داره و اون روز دیگه:d

اشتباه شما اینجاست...هیچ وقت سطح بازی های اندروید و یا ios به کنسول های دستی نمی رسه...کلا تا همین الانشم از لحاظ کیفیت بازی یه سرو گردن بازی های ویتا از اندروید و ios بالاتره ..علتشم هم مشخصه...هیچ وقت یه بازی نهایت 4 5 دلاری به بازی که 40 دلار قیمتشه نمی رسه....پس کسانی که قصد لذت بردن از بازی ها همانند کنسول های خونگیرو دارن ویتا یا 3ds پیشنهاد میشه.
و در اخر به عنوان شخصی که اکثر بازی های hd اندروید رو بازی کردم باید بگم که اصلا سطح کلاس بازی های ویتارو با اندروید مقایسه نکنید..بهتره واقع بین باشیم و خودمون رو گول نزنیم.

^^
دوبله فارسیش"من میدونستم"بود.
=========
با این تفاسیر اگه ویتا به اندازه 20-30% فروش 3ds برسه برا سونی کافیه و کلاهشو میندازه بالا.
فقط نمیدونم چرا سونی به حرف استراتژیستهای اینجا گوش نمیده و اجازه هک کنسول رو نمیده که فروشش بره بالا ؟!!!

به نظر من ویتا از نظر بازی وضعیت جالبی نداره و اگه هک بشه فکر کنم وضعیتش از همینی که هست بدتر هم بشه.

خوب فروش که معلومه بیشتره در اسمارت فونها

اما مگه همه اشخاصی که موبایل میخرند برای بازی به طور جرفه ای میخرند ؟ یا اصلا برای بازی کردن میخرند ؟ از نظر بنده هدف اصلی اکثر اشخاصی که اسمارت فون میخرند بازی کردن نیست

این بازار کنسول دستی به نظر من محو نخواهد شد تا حداقل 7 سال بعد به نظرم (احتمالا به نظرم بعد از 3ds هم کنسول دستی از شرکت نینتندو خواهیم داشت ( با توجه به فروش نسبتا خوب 3ds میگم مثلا) )

حداقل به نظرم نینتندو 3ds آخرین کنسول دستی این شرکت نیست

در ضمن به نظرم معمولا برای تجربه حرفه ای از گیم یا تجربه خوب نیاز به گیم پد هست

آخرین ویرایش:
این حرف گوشی های هوشمند میان بازار گیم رو میگیرن رو نمیدونم کی انداخته تو دهن مردم ... یه عده هم بدون هیچ گونه تعلمی این جمله رو تکرار میکنن ...

این حتی از مقایسه pc و کنسول هم بی پایه تره ...

مردم میتونن pc بخرن ... هم بازی ها رو با بهترین کیفیت بازی کنن ... هم هزار تا کار دیگه باهاش بکنن ... هم پلتفرمشون ... چند سال ثابت نمیمونه و قابلیت بهبود و ارتقا داره ... پس چرا مردم بازم کنسول میخرن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این حرف بی پایه ... با گوشی های هوشمند ... دیگه کنسول های دستی از بین میرن ... بعضی ها هم پا رو فراتر میزارن ... کلا ریشه کنسول ها رو میزنن ...

یک نفر تو همین فروم برای من مثال بزنید ... که گوشی هوشمند برای بازی کردن خریده باشه ... !!!! ؟

اون چیزی که داره رشد میکنه ... رشد سرمایه ایه که از بازی سازی برای گوشی های هوشمند به دست میاد ... نه رشد و توصعه بازی ساختن برای این گوشی ها ... کلا اصلا هیچ صرفه ای هم نداره توسعه دادن بازی روی این گوشی که مثلا روزی شاهد بازی هایی مثل گیلزون یا گراوتی راش یا نیدفور اسپید یا فیفایی مثل کنسول روی گوشی ها باشیم .... بیشترین سود رو همین بازی های کوچیک ارزون و ساده دارن .. و تا سالها هم بهترین بازی های گوشی همین انگری برد و نینجا فرویت خواهد بود .

وفتی مردم برای بازی های انحصاری و امکانات کنسول ... ده ها میلیون کنسول میخرن که میتونن روی PC هم داشته باشه ... اون کسی که بگه اسمارت فون ها ... نسل کنسول دستی رو منقرض میکنن ... نه اطلاعی از صنعت گیم داره ... و نه حتی اطلاعاتی از اقتصاد و بازار...

سونی فقط کافیه یه کم ساپورتش رو تقویت و بهتر از این بکنه تا اثراتش رو روی فروش این کنسول ببنید.

این حرف بی پایه ... با گوشی های هوشمند ... دیگه کنسول های دستی از بین میرن ... بعضی ها هم پا رو فراتر میزارن ... کلا ریشه کنسول ها رو میزنن ...

یک نفر تو همین فروم برای من مثال بزنید ... که گوشی هوشمند برای بازی کردن خریده باشه ... !!!! ؟

بنده وقتی خواستم تبلت بخرم جدا از کارهای روزمره و وب گردی حساب ویژه ای روی بازی کردن داشتم اما بعد از مدتی کار کردن متوجه شدم صرفا چندتا بازی کم حجم و ساده روی تبلت لذت بخشه . به نظرم برتری گوشی هوشمند نسبت کنسول دستی اینه که آدم تو محل کار و مهمونی و غیره گوشی حتما همراهشه همیشه تو دسترسشه اما بنا به دلایلی نمیشه کنسول دستی رو هر جایی برد خصوصا اینکه جامعه ما نگاه تحقیر آمیزی نسبت به گیمر داره و یجورایی بچه بازی میدونن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or