سونی: عرضه PS4 به فروش PS Vita کمک کرده است

.:Metallica:.

Loyal Member

به گفته سونی عرضه PS4 تاثیر مثبتی بر فروش PS Vita داشته است.
به گزارش MCV در هفته عرضه PS4 فروش PS Vita حدود 68 درصد و هفته ی بعد از آن 65 درصد رشد داشته.

مدیر ارشد تولید سونی آقای Ben Law گفت: " از زمان شروع جدیدترین کمپین تبلیغاتی ما، فروش PS Vita هفته به هفته در حال افزایش است. تبلیغ تلویزیونی جدید ما این هفته شروع به پخش کرده است، بازخورد کاربران PS4 در مورد قابلیت Remote Play بسیار خوب بوده است، همچنین موفقیت بازی Tearaway نشان می دهد که PS Vita چه به عنوان یک کنسول تنها و چه به عنوان یک همراه برای PS4 بسیار عالی است."

سونی بر روی Remote Play و قابلیت های اتصال به PS4 بسیار تاکید داشته است.
همچنین سونی باندلی همراه با بازی تحسین شده ی Tearaway عرضه کرده است.

آیا شما امسال PS Vita را خریداری کرده اید ؟ نظر شما در مورد این کنسول چیست ؟

منبع

آخرین ویرایش:
واقعا ویتا پتانسیل یه فروش عالی رو داره
مردم فقط منتظر یه حرکت از طرف سونی هستن تا برن کنسول رو بخرن نمونش همین بازیه Tearaway که خیلی به فروش ویتا کمک کرد

ویتا کنسول خیلی خوبیه همونطور که وی یو هست اما متاسفانه سونی و نینتندو خیلی در شناسوندن این کنسولا به مردم موفق عمل نکردن اکثرا فکر میکنن وی یو و ویتا خوب نیستن اما به محض اینکه دستشون میرسه و باهاشون بازی میکنن نظرشون کاملا عوض میشه به هر حال امیدوارم این خبرهای خوش همچنان ادامه داشته باشن

به نظر من که با وجود این اسمارت فونا دیگه کنسولای دستی هیچوقت مثل قبل جای پیشرفت ندارن
دلیلشم اینه که بازیای اسمارت فونا روز به روز داره بهتر میشه و مهمتر از اون قیمت مناسبشون نسبت به بازیای ویتاست

خیلی خوشحال نباشه تا چند وقت دیگه اوضاش از قبلم بدتر می شه

کوتاه مدت جواب میده بعدش سرازیری....
27862521635264784952.jpg

^^
دوبله فارسیش"من میدونستم"بود.
=========
با این تفاسیر اگه ویتا به اندازه 20-30% فروش 3ds برسه برا سونی کافیه و کلاهشو میندازه بالا.
فقط نمیدونم چرا سونی به حرف استراتژیستهای اینجا گوش نمیده و اجازه هک کنسول رو نمیده که فروشش بره بالا ؟!!!

واقعا الان بهترین وقته برای خرید ویتا ... بازی هایی مثل لیتل بیگ و گراویتی راش (که یک ساله تو کفشم) و تیاراوی و پرسونا و کیلزون و غیره تو مجموعش داره ... از طرفی بازی های خوبی داره براش میاد مثل گراویتی راش 2 و فاینال 10 و فریدوم وارز که عامل تحریک کننده من برای خرید این بازیه .... این قابلیت ها مشترک با ps4 هم که باید ببینیم چقدر تو ایران کاربرد داره ... ولی امکانات فوق العاده ای در اختیار کاربر میزاره ... بی صبرانه منتظرم چند روز اینده به دستم برسه

به نظر من که با وجود این اسمارت فونا دیگه کنسولای دستی هیچوقت مثل قبل جای پیشرفت ندارن
دلیلشم اینه که بازیای اسمارت فونا روز به روز داره بهتر میشه و مهمتر از اون قیمت مناسبشون نسبت به بازیای ویتاست

ببخشید اما مثال نقض حرف شما کنسول 3ds هست که تا به الان بالای 35 میلیون فروخته

بله ای کاش جای ویتا به فکر تولید بیشتر ps4 میبودی! خیلی برام جالبه که کریسمس رو که مهمترین وقت فروش کنسوله سونی چجوری بیخیال شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or