سونی عاشق کسانی هست که هنوز بخاطر The Last Guardian هیجان زده اند

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

TLG پروزه ی 8 ساله ی تیم ICO هنوز در سونی سرنوشت نامعلومی دارد.Rohde طی مصاحبه ای با IGN وقتی موضوع TLG پیش کشیده شد ،گفت"بذارید روراست باشم،ما به دنبال ساخت عناوینی با کیفیت مطلوب و عالی هستیم.وقتی میبینیم که مردم راجب یک عنوان شور و علاقه ی بسیاری ابراز میکنند،تمایل پیدا میکنیم تا ان عنوان را کامل کنیم!اما بیشتر دوست داریم تا اون عنوان کیفیت خوبی داشته باشه و درخور انتظار ها باشه.ما نمیخواهیم بازی شیپ کنیم که به قدر کافی خوب نباشه.
وقتی ار او پرسیدند که TLG برروی PS3 میاد یا PS4 گفت:نمیگم بازی برروی چه پلتفرمری میاد،یا چه کسی روی ان کار میکند،اما این پروژه در چند استودیوه میکس شده است.
او در ادامه اعلام کرد که دوست دارد درباره ی TLG صحبت کند."من عاشق کسانی هستم که هنوز درباره ی TLG هیجان زده اند.این افتخار ما هست و ما تلاش میکنیم تا بهترین شرایط ممکن رو در TLG بوجود اوریم.

TLG بازی انحصاری PS3 در E3 2009 معرفی شد.اما در ان سال نمایشی نداشت،بعدا زمان عرضه ان( 2011) اعلام شد.ولی سال 2011 اومد و رفت و خبری از TLG نشد.تو ماه March 2011 ما اولین نمایش بازی رو دیدیم.اما از ماه بعد تاخیرهای TLG شروع شد.
موسس تیم ICO اقای Fumito Ueda تایید کرد که پروژه در حال ساخت هست درحالی که سازنده بازی Yoshifusa Hayama سونی رو ترک کرد. Ueda هم سونی رو ترک کرد اما قول داد که روی پروژه کار کنه.

2012 در گیمزکام یوشیدا اعلام کرد که بازی در دست ساخت هست . حتی زمانی که بخشی از تیم ICO جدا شدند.اوایل 2012 Fumito Ueda هم گفت بازی دردست ساخت هست . ولی در ماه June گفته شد که در ساخت بازی وقفه ایجاد شده است . در همان زمان استودیو Japan ساخت Knack و Puppeteer رو در اولویت قرار داد درحالی که سونی گفته بود در ماه Sep این بازی رو دوباره معرفی خواهد کرد . و اخیرا هم Ueda از همه ه خاطر چرخه ی طولانی مدت ساخت این بازی ابراز تاسف کرد.تیم ICO در سال 2005 بازی Shadow of the Colossus برای PS2 ساختند و هیچ بازی در رمان PS3 برروی درست نکرده اند.

آیا بازی نمایشی در E3 اینده خواهد داشت؟زمان تنها قادر به پاسخ این سوال هست.
منبع

81123288848647438254.jpg

آخرین ویرایش:
آقا اینکه بیایمو پست بدیمو ناراحت باشیم هیچ دردی رو درمون نمی کنه.

بیایید یکی پیش زمینه ای بسازه و پتیشنی رو درست کنه برای این بازی و درخواست از سونی که این بازی رو در راس کاری خود قرار بده و برای نهایت امسال یا سال دیگه روانه بازار کنه

ما هم بعد اون پتیشن رو امضا کنیم و براش تو Neogaf و جاهای دیگه هم تبلیغ کنیمتا دیگران هم بیان و امضا کنن،پس از اینکه به مقدار مشخصی رسید بفرستیم برای سونی و استودیوی سازنده و خبرگزاری های خارجی صنعت بازی

با این کار دست کم هم صدای خودمون رو رسونده باشیم و گامی مثبت برای بازی مورد علاقمون برداشته باشیم و هم اینکه توجهات به این بازی بیش تر از هر بازی ای بشه

خدا لعنتتون نکنه، من اصلا اهل کنسول نبودم بخاطر همین بازی و Heavy Rain اون موقع ها PS3 خریدم و هنوز هم تو کفم(یاد Shadow Of The Colossus بخیر)عجب آهنگ شروعی داشت.

عاشقشون هستید که چند ساله چپ و راست حالشون رو گرفتید؟! :d
هر چی تشنه تر بشی بیشتر از اب لذت میبری :d
همون بحث تو خماری موندنه.
الان فکر کن یه خبر بیاد بعد از این همه مدت ملت کف و خون قاط میزنن.
بلاخره سونی که خودشو نمیاد اینطوری فیلم کنه و اگه واقعن قرار بر ساخته شدنش نبود میگفتن.
قطعن اخرین وداع ملت با ps3 سر همین بازی باید باشه.
حتا اگه برای هر دو پلتفرم سونی بیاد بازم من از اینکه واسه ps3 میاد مطمئنم.
شاید این E3 بیاد شاید :d

یه خبر دیگه ! :d
_________
ps4-oclock-14-march.jpg

____
مجله official playstation magazine در برنامه ویدئویی ps4 o,clock خبر مرتبط با The Last Guardian رو تحلیل کرده و نکات جالبی رو دربارش گفته :
از اونجایی که Rohde گفته این بازی در استودیوهای مختلفی از سونی در حال ساخت هستش و با هم دارند همکاری میکنن، میخواد بگه که این بازی حتما یک نسخه PS4 هم داره و به احتمال زیاد یا Port میشه یا دارن بازسازی میکنن ! مشخص نیست ولی احتمال اینکه Cross-Gen باشه خیلی زیاده ! :d
در هر صورت ما که اینهمه صبر کردیم، باز هم صبر می کنیم ببینیم چی میشه !
اگر خواستید ویدئو رو ببینید به اینجا میتونید مراجعه کنید !
پ.ن: راستی در مورد چیزهای دیگه ای مثل Drive Club و PS VR Headset و Tlou و احتمال ساخت نسخه دوم هم بحث شده ! کسی که صحبت می کنه دبیر مجله OPM Uk هست !

کم کم دارم امیدوار میشم،ولی یه چیز رو درک نمی کنم،این شخص گفته توسط استودیوهای دیگه هم در دست ساخته یعنی تیم Ico به صورت منحصر به فرد روی این پروژه کار نمی کنه،از اون جایی هم که این تیم شاهکار می سازه و به تنهایی تمرکز نداره روی این عنوان یعنی با اون چیزی که باید رو به رو بشیم نمی شیم،راستشو بخواید تیم Ico از استودیوی ژاپن اگر بخوایم با ناتی داگ و سانتا مونیکا مقایسش کنیم چیزی بسیار برتر از این دو هست ولی چه کنیم که این روزها گیمرها به چیزهای کژوال اهمیت می دن و نه شاهکارهایی که این تیم و ژاپن استودیو می سازند

کم کم دارم امیدوار میشم،ولی یه چیز رو درک نمی کنم،این شخص گفته توسط استودیوهای دیگه هم در دست ساخته یعنی تیم Ico به صورت منحصر به فرد روی این پروژه کار نمی کنه،از اون جایی هم که این تیم شاهکار می سازه و به تنهایی تمرکز نداره روی این عنوان یعنی با اون چیزی که باید رو به رو بشیم نمی شیم،راستشو بخواید تیم Ico از استودیوی ژاپن اگر بخوایم با ناتی داگ و سانتا مونیکا مقایسش کنیم چیزی بسیار برتر از این دو هست ولی چه کنیم که این روزها گیمرها به چیزهای کژوال اهمیت می دن و نه شاهکارهایی که این تیم و ژاپن استودیو می سازند
نه فرهاد ، اونطور که میگی نیست ! :d
ساخت کانسپت کلی کار که به عهده خود تیم ایکو هست ! استودیوهای دیگه برای اینکه صرفه جویی در وقت انجام بدن و البته سریعتر کارو جلو ببرن، دارن با اینها همکاری می کنن !
اینطور نیست که اونها بخوان در روند داستانی و یا گیم پلی و یا هر قسمت دیگه ای دخالت کنین ! از این بابت خیالت راحت باشه !

نه فرهاد ، اونطور که میگی نیست ! :d
ساخت کانسپت کلی کار که به عهده خود تیم ایکو هست ! استودیوهای دیگه برای اینکه صرفه جویی در وقت انجام بدن و البته سریعتر کارو جلو ببرن، دارن با اینها همکاری می کنن !
اینطور نیست که اونها بخوان در روند داستانی و یا گیم پلی و یا هر قسمت دیگه ای دخالت کنین ! از این بابت خیالت راحت باشه !

امیدوارم این طور که تو می گی باشه

من فقط منتظرم E3 بیاد،اگر امسال نمایشی نداشته باشه و معرفی نشه دیگه رسمن The Last Guardian برای من مرده حساب می شه:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or