سونی شایعات حذف PS4 Eye برای رقابت قیمتی با Xbox One را رد می کند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
PlayStation-4_official1.jpg

همانطور که می دانید کنسول PS4 به همراه PS4 Eye نخواهد آمد و بر سر همین موضوع صحبت هایی شده است که این کمپانی به عمد این دستگاه را حذف کرده تا از نظر قیمتی در برار Xbox One برتر باشد.اما مدیر عامل SCE UK آقای Fergal Gara این ادعاها را رد می کند و می گویند حذف PS4 Eye به دلیل رقابت قیمتی نبوده زیرا ما نمی دانستیم که قیمت Xbox One چقدر خواهد بود.
سخنان آقای Gara :
"من میخواهم بگویم ، پشینهادات زیادی در نظر گرفته شده بود ، ترکیب های مختلف و قیمت هم فکر میکنم می دانید که PS4 به تمامی گیمرها حق انتخاب می دهد.پس اگر دوربین نمی خواهید ، آن را نخواهید داشت.اگر میخواهید بازی هایتان را معامله کنید ، میتوانید معامله کنید.هیچ گونه موارد محدود کننده ای وجود ندارد و فکر می کنم مردم بابت این آزادی متشکر خواهند بود"
طبق این خبر :
کلیه کنسول های PS4 با نرم افزار Playroom خواهند آمد
ما شاهد نرم افزار PlayRoom به صورت رایگان می باشیم اما PS Eye بایستی به صورت جداگانه به قیمت 60 دلار خریداری شود.
Gamingbolt

نه دیگه نشد وقتی همه ندارن و قرار باشه بازی هر دو گروه چه کسایی که دارن و ندارن ساپورت کنه دست سازنده رو برای خلاقیت و نواوری میبنده یعنی نمی تونند زیاد تو بازی رو PS EYE مانوربدن

در کل بنظرم کینکت حتی اگه هر دو هم اجباری بودن موفق تر بود
تو بازی های مولتی بنظرم امکان استفاده اش زیادـه
البته به استقبال مخاطب بر میگرده
گفتم که عزیز مانور میده منتهی اختیاریه نمونش بازیKZ3 و استفاده از موو

میشه لطفا به من بگی شرافت داشتن در این مورد یعنی چی؟

ایکس باکس نمیخوای بخری خب نخر ولی فکر نمیکنم اگه شرکتی امکانات اضافه تری رو با قیمتی منصفانه ارائه بده چپوندن باشه معنیش!

ماکروسافت دنبال آوردن استاندارد جدیدی توی کنترل کنسولش هست و کی میخواید شما متوجه بشید نمیدونم!
ایا این استاندارد های جدید با عرضه کینکت اول (به صورت وسیله جانبی) وارد کنسولش نشد؟؟؟
این حرکت مایکرو فقط از روی ترسش از فروش کم کینکت هست و بس.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or