سونی ساخت Eight Days و The Getaway را برای همیشه متوقف کرد!

Good Boy

کاربر سایت
Sony Computer Entertainment Europe اعلام کرد ساخت دو عنوان از بازیهای PlayStation 3 که در استودیوی لندن در حال ساخت بوده را , متوقف کرده است.(Eight Days و The Getaway)
............
در اعلام رسمی که از طرف کمپانی سونی منتشر شده اینگونه آمده است: "بر اساس توافقاتی که انجام شده , ساخت دو عنوان Eight Days و The Getaway متوقف شده است و دلیل آن ناشی از مسایل مادی و بودجه لازم ,بوده است."

" این تصمیم به این دلیل اتخاذ شده که در داخل کمپانی لیست قوی از عنوان های انحصاری first party وجود دارد که هم امسال و هم در آینده نزدیک ارائه خواهند شد و باید منابع مادی مناسب به این پروژه ها اختصاص بیاید تا این پروژه ها به مرحله تکمیل شدنشان نزدیک تر بشوند."
............
بازی Eight Days در نمایشگاه E3 سال 2006 به همگان معرفی شد و هدفش ادغام کردن یک بازی اکشن و صحنه های سینمایی با هم بود و یک تریلر هم از این بازی در آن نمایشگاه نشان داده شد.بازی The Getaway هم در مراحل اولیه ساختش بود که متوقف شده است.

eight-days-20060508112415528_640w.jpg

UPDATE : سونی تایید کرده است که ساخت این دو پروژه برای همیشه متوقف شده است و در آینده , ساخت این دو بازی , از سر گرفته نخواهد شد.

منبع
............
K1

آخرین ویرایش:
UPDATE : سونی تایید کرده است که ساخت این دو پروژه برای همیشه متوقف شده است و در آینده , ساخت این دو بازی , از سر گرفته نخواهد شد.

منبع
............
K1
پس این همه انتظاری کشک.:evil: وقتی میاد یه بازی در پیت رو انحصاری میکنه باید فکر این روزا هم باشه. ( منظور Haze هست).

درود:دی
از قدیم میگن " خوش خوردن شفتالو پس دادن بد داره ". اون وقتی که CG به خود ملت میداد باید به این روزا فکر میکرد که ظاهرا نکرده و مثل ..... تو گِل موندن!.

ولي به نظر من كارش درست بود.چون:
1-جلو ضرر رو هر وقت بگيري منفعته.سوني با نشون دادن يه تريلر از پيش رندر شده الكي انتظارات رو برد بالا و اين بازي هم مطمعنا يه چيزي ميشد تو مايه هاي HAZE
2-به نظرم سوني اگه فكر و سرمايشو رو روي عنوانهاي ديگش متمركز كنه و از همون 3-4 تا ،4تا عنوان درجه يك بده بيرون بهتره تا 5-6 تا عنوان درجه 2 و 3 بده بيرون كه هيچ استقبالي هم ازشون نشه;)

پسر عموی من هر وقتی منو میبینه میگه تو که توو سایت های بازی میری ببین خبر جدید از بازی getaway نیست !!:( حالا برم بگم بازی کنسل شد :(
خیلی بد شد این بازی خیلی قشنگ بود

mohamad_128 یه مشکلی هست اخه، CG نشون بدی بعد توش HUD هم بزاری که مثلا اره Real-Time !!. هیچ واژه ای بجز " کلاه برداری" برای این حرکت نمیشه بکار برد.

پ.ن. همین طوری کاملا مشخص بود CGI یه ولی اون HUD کار رو خراب کرد. اگر اون رو نداشت عمرا یه پست هم نمیدادم تو این بحث.
پ.ن.2. بسلامتی سوژه شد این داستان برای طرفین ( فن های 360 و ps3 ). تا الان 70 80 تا SmS در این رابطه دریافت کرده ایم :دی.

مسئله اینه که سونی از ابتدا سیاست دغلکاری رو پیش گرفت و از همین منظر هم علیرقم تبلیغات فروانی که برای کنسولش شد ضربه بدی خورد.
نمونه های بسیار زیادی رو در این مدت شاهدش بودیم که بی شک بارزترینش KILLZONE2 بود و بعد از اون هم MOTOR STORM که هیچکدوم تا الان نتونستن در حد CG های نشون داده شده باشن.نمایش EIGHT DAYS هم یکی از اون نمایشهای جنجالی بود که بخاطر کیفیت فوقالعاده دموی پخش شده (هرچند همون اول هم غیر همزمان بودن دمو مشخص بود) عده بسیاری رو تا الان چشم انتظار نگه داشته بود ولی با اعلام خبر کنسل شدن ساخت این بازی بازهم سیاست اشتباه و فریبکارانه سونی بر همگان اشکار شد.امیدوارم دیگه شاهد همچین موضوعاتی نباشیم.....

فکر کنم کم کم باید به فکر فروش PS3 باشیم هر چند تلخه ولی باید گفت PS3 داره اوت میشه:(
ما رو بگو چقدر منتظره این دو تا بازی بودیم

همون یه ذره بهانه واسه خریدنه PS3 هم حداقل الحمدالله از طرف بنده رفع شد.

سونی هم همون مقدار PS3 رو هم که تا الان فروخته باید مدیون همون تبلیغات تو خالی که سر Getaway و 8ِDays کرد باشه چون همین الانش عده ای رو سراغ دارم که PS3 خریدن و دلایل خریدشون همین دو بازی بوده و بیچاره ها خیلی انتظار کشیدن.حالا جایگزین این دو بازی میخواد چی باشه خدا میدونه اصلا معلوم نیست جایگزینی در کار باشه یا نه!

به نظر من که نفوروشین.درسته شکست خورده اما بهتر تا ریلیز شدن بازی هایی مثل God Of War 3 و Kill Zone 2 صبر کنین.البته اگه بارتون مهم باشن.من خودم شخصا برای GOW 3 ارزش قائلم اما می ترسم اونم مثل اینیکی بازی ها گند بزنه. :-"

به نظر من که نفوروشین.درسته شکست خورده اما بهتر تا ریلیز شدن بازی هایی مثل God Of War 3 و Kill Zone 2 صبر کنین.البته اگه بارتون مهم باشن.من خودم شخصا برای GOW 3 ارزش قائلم اما می ترسم اونم مثل اینیکی بازی ها گند بزنه. :-"
:laughing: اون از نظرتون در مورد شاهکار MGS4 اینم درباره کنسول ها ؟! :laughing:

سونی هم همون مقدار PS3 رو هم که تا الان فروخته باید مدیون همون تبلیغات تو خالی که سر Getaway و 8ِDays کرد باشه
دوست عزیز یعنی سونی تو این نسل و نسل قبل هیچ بازی برای ارائه نداشته که حالا این دوتا عنوان(که البته خیلی منتظرgetawayبودم)شده دلیل تمام کسایی که تا الان این کنسولو خریدن؟(یکم از تعصبتون کم کنین اخه کبوندنم راه و روش داره )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or