سونی:رقبای ما گیمر هارا فراموش کرده اند

• Thread starter Thread starter pxc33
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

pxc33

کاربر سایت
Jack basterرئیس بخش سرگرمی های سونی،عقیده دارد که رقبای آن ها گیمر هارا فراموش کرده اند و در چیز های دیگری فعالیت میکنند.به گفته ی او سونی خیلی خوب توانسته این امر را پیاده کندوبگوید که این سونی است به فکر گیمر ها است به گفته باستر:"ما در درجه اول به گیمر ها فکر می کنیم. هرکاری که در مجموعه پلی استیشن انجام می دهیم اول از خود می پرسیم که آیا این برای گیمر ها خوب است؟ و بعد در کنفرانس خبری خود می توانیم با افتخار دستهایمان را بالا بگیریم و بگوییم که این ما هستیم که به شما فکر می کنیم. در حالی که رقبای ما فراموش کرده اند که این چه چیزی است که صنعت بازی را سر پا نگه داشته است. این گیمر ها هستند. با تمام ترکز خود را روی آنها گذاشته ایم و این در کنفرانس خبری ما مشهود بود."همچنین ادامه داد"( The Last Of us ) ” و یا “ماورا ( Beyond ) ” تنها دو مثال از چیزی است که گیمرها وقعا می خواهند. همینطور نشان می دهد که سطح بعدی بازی های یک کنسول باید چگونه باشد. چیزهایی مثل سرویس نت فلیکس و آمازون و غیره (که رقبای دیگر ارائه می دهند) تنها یک امتیاز جانبی است."
منبع
PS3buttonsneon.jpg

به خاطر لحن آقای fratos جوابشون رو ندادم اما شما هم دارید اون حرف رو میزنید جواب میدم.
1 - گارانتی اکس باکس از سال 2007 سه چراغ رو به موارد گارانتیش اضافه کرد یعنی دو سال گذشته بود از ریلیزش.
2 -40 درصد موارد خرابی شامل گارانتی نمیشد ( 1- موارد خرابی هارد 2- موارد خرابی درایو 3- موارد سوختن کارت گرافیک)
3 - گارانتی از سال 2007 3سه ساله شد و از شروع ریلیز ایکس باکس اسلیم دوباره یک ساله شد

حالا دوستانی که هیچ اطلاعی از وضعیت گارانتی ندارن میان میگن برو وکیل بگیر

درسته ولی از همون اول ک 3 چراغ نمیشد!!

از همون موقعه ک اماره 3 چراغ زیاد شد ماکروسافت گفت رایگان با ی xbox دیگه عوضش میکنن!!1

بدون احتساب بازی های كينكت كه اكثرا به درد بچه ها می خورن مسلما PS3 بازی های بيشتری رو داره.
واقعا یه چی میگین آدمی نمیتونه جواب نده :دی

همین امسال تا به اینجای کار X360 این بازی‌های بالای 80 رو داشته که رو PS3 نمیشه بازیشون کرد:
Trials Evolution با میانگین 90
FEZ با میانگین 89
Witcher 2 با میانگین 88
Minecraft با میانگین 82 و فروشی چند برابر بیشتر از پرفروش ترین عنوان PSN
Double Fine Happy Action Theater با میانگین 80

حالا نگاهی میندازیم به انحصاری‌های بالای 80 PS3 از ابتدای سال تا الان:
Journey با میانگین 92
MLB: The Show با میانگین 87
Closure با میانگین 83
Jack and Daxter کالکشن با میانگین 82

بالاترین متااسکور سال تا الان هم Mass Effect 3 باشه بهترین و کامل‌ترین تجربش به خاطر هماهنگی با کینکت رو X360 هستش! در ادامه‌ی امسال هم که مایکروسافت هیولایی مثل Halo 4 رو داره و Forza Horizon و Dance Central 3 و ... هم هست.

این نسل کلا عمر مفیدش 5-6 سال هستش و 2012 هم یکی از همین سال‌هاست. 2005 هم که کلا PS3 نبود تو بازار. 2006 , 2007 هم که دوستان مسلما یادشونه در حالی که X360 عنوانی مثل هیلو 3 رو داشت بزرگترین انحصاری سونی توی اون دو سال چه عناوین فوق شاخی(!) بودن. همین الان می‌بینیم بدون هیچ بحثی 4 سال از این نسل X360 انحصاری‌های بهتری داشته نسبت به رقیب!

2012 که تکلیف برتری انحصاری‌ها فک کنم کاملا مشخص باشه. راجع به 2005 و 2006 و 2007 هم اگه دوستان هنوز قانع نشدن میتونم کاملا موردی بررسی کنم این برتری X360 رو. حالا من نمیدونم این تقاوت وحشتناک دو تا کنسول توی بازی‌های انحصاری کجان که چهار سال از این نسل مایکروسافت بیشتر از سونی به فکر گیمرها بوده! حتی وقتی میایم سال‌های بعد به ویژه 2011 و 2010 و 2008 رو بررسی می‌کنیم هم رقابت نزدیکی دارن این دو تا شرکت سر انحصاری‌ها، فقط یه 2009 هستش که سونی با Uncharted 2 کاملا برتر بود نسبت به مایکرو.

وقتی 95 درصد بازی های سونی و ماکرو یکی هست دیگه واقعا بی انصافیه بگی فلان شرکت به فکر گیمرها نیست..حالا 5 درصد این وسط انحصاری شامل میشه که فکر کنم امسال تعدا انحصاری های ms از سونی بیشتر باشد..البته در جهان خوار بودن ماکرو شکی نیست..
ببخشيد كدوم انحصاري مايكرو با سوني برابري ميكنه؟اصلا 360ميتونه انحصاريايPS3رو اجرا كنه؟

دوستان ممنون . چون خیلی بحث خوب و آموزنده ای شده . حقایق پشت پرده زیادی داره رو میشه
من میگم همش زیر سر نینتندو هست ( البته از فن های این کنسول عذر خواهی میکنم ها)

چی تو میخای چیو مقایسه کنی اخه؟؟؟ب جز 2-3 تا بازی چیزه دیگه هم دارین؟؟
به نظر من مايكرو چاره ي ديگه اي نداره شما فرض كنيد IPجديد معرفي كنه در حد(the last of)!!چه فايده 360نميتونه پردازش كنه.پس مجبوره توe3چرنديات تحویل مردم بده.

به نظر من مايكرو چاره ي ديگه اي نداره شما فرض كنيد IPجديد معرفي كنه در حد(the last of)!!چه فايده 360نميتونه پردازش كنه.پس مجبوره توe3چرنديات تحویل مردم بده.

حرفتو قبول ندارم اصن سونی هم the last of ساله پیش معرفی کرد امسال ب جز beyond ک اون هم کوانتیک درم معرفی کرد IP جدید معرفی نکرد!
دیگه اخرای نسله شرکتا دیگه ریسک نمیکنن !
گرافیک فورزا چیش ب پایه بازیای ps3 نمیرسه؟؟؟

واقعا یه چی میگین آدمی نمیتونه جواب نده :biggrin1:

همین امسال تا به اینجای کار X360 این بازی‌های بالای 80 رو داشته که رو PS3 نمیشه بازیشون کرد:
Trials Evolution با میانگین 90
FEZ با میانگین 89
Witcher 2 با میانگین 88
Minecraft با میانگین 82 و فروشی چند برابر بیشتر از پرفروش ترین عنوان PSN
Double Fine Happy Action Theater با میانگین 80

حالا نگاهی میندازیم به انحصاری‌های بالای 80 PS3 از ابتدای سال تا الان:
Journey با میانگین 92
MLB: The Show با میانگین 87
Closure با میانگین 83
Jack and Daxter کالکشن با میانگین 82

بالاترین متااسکور سال تا الان هم Mass Effect 3 باشه بهترین و کامل‌ترین تجربش به خاطر هماهنگی با کینکت رو X360 هستش! در ادامه‌ی امسال هم که مایکروسافت هیولایی مثل Halo 4 رو داره و Forza Horizon و Dance Central 3 و ... هم هست.

این نسل کلا عمر مفیدش 5-6 سال هستش و 2012 هم یکی از همین سال‌هاست. 2005 هم که کلا PS3 نبود تو بازار. 2006 , 2007 هم که دوستان مسلما یادشونه در حالی که X360 عنوانی مثل هیلو 3 رو داشت بزرگترین انحصاری سونی توی اون دو سال چه عناوین فوق شاخی(!) بودن. همین الان می‌بینیم بدون هیچ بحثی 4 سال از این نسل X360 انحصاری‌های بهتری داشته نسبت به رقیب!

2012 که تکلیف برتری انحصاری‌ها فک کنم کاملا مشخص باشه. راجع به 2005 و 2006 و 2007 هم اگه دوستان هنوز قانع نشدن میتونم کاملا موردی بررسی کنم این برتری X360 رو. حالا من نمیدونم این تقاوت وحشتناک دو تا کنسول توی بازی‌های انحصاری کجان که چهار سال از این نسل مایکروسافت بیشتر از سونی به فکر گیمرها بوده! حتی وقتی میایم سال‌های بعد به ویژه 2011 و 2010 و 2008 رو بررسی می‌کنیم هم رقابت نزدیکی دارن این دو تا شرکت سر انحصاری‌ها، فقط یه 2009 هستش که سونی با Uncharted 2 کاملا برتر بود نسبت به مایکرو.
نه چرا جواب نديد؟:دی اتفاقا من دارم كلی ياد می گيرم از اين بحث، الان بعد باخت هلند يكم افسردگی گرفتم، اومدم اينجا رو خوندم يكی از پستا اين جرقه رو تو ذهنم زد كه برم CG های ديابلو3 رو تو يـوتوب نگاه كنم و به اين ترتيب از خريدش راحت شم! يه تاپيك ساده اينهمه بهم سود رسوند:دی
ببخشيد ماينكرافت انحصاریه (شد) ؟:دی من بقيه رو نمی دونم، ولی مطمئنم اين يكی انحصاری نيست! ماينكرافت رو حذف كنيم 360 يه بازی با متای +90 هم نداشته امسال:دی
ضمنا سال 2005 حساب نيست چون PS3 تو بازار نبود و بازی نداشته بخوايم مقايسه كنيم:دی سال 2008 هم يادتون رفت كه MGS4 شونه به شونه GTA IV از طرف منتقدين انتخاب شد، بنابراين سال 2008 اين بازی بهترين بازی كنسولی بود، سال 2009 هم همونطور كه خودتون گفتيد انچارتد2. رقابت تو انحصاری ها تا الان خيلی نزديك بوده...
البته تو fps مايكرو هيلو رو داشته و برتریش بارز بوده چه از لحاظ كيفيت و چه از لحاظ فروش كه اين می شه برتری محسوس ولی تو سبك های ديگه رقابت تنگاتنگ بوده و اين وسط سونی تو ساخت انحصاری های متنوع كم نذاشته و از اين طريق حسابی گيمر دور خودش جمع كرده.

حرفتو قبول ندارم اصن سونی هم the last of ساله پیش معرفی کرد امسال ب جز beyond ک اون هم کوانتیک درم معرفی کرد IP جدید معرفی نکرد!دیگه اخرای نسله شرکتا دیگه ریسک نمیکنن !گرافیک فورزا چیش ب پایه بازیای ps3 نمیرسه؟؟؟
دوست عزيز فورزا چه ربطي داشت بهTLOU؟نكنه ميخواي بگي فورزا گرافيكش و گيم پليش فرقي با tlouنداره!!

با این وضع بازی های کم تعداد ویتا و گاها نا امید کننده همچین هم انتظار گیمر ها رو براورده نکرده. فقط توی بازارچه همین بازی سنتر نگاه کنید چند نفر ویتاشونو دارن میفروشن.
دوسته عزيز در مورد دوستان ايرانيه ما بگم كه اكثرا بخاطر گرون شدن دلار و همچنان گران موندن بازيهاي اصل كنسولشونو فروختن بايد به مغازه دارهاي خوش انصاف تبريك بگيم البته دليل ديگرش هم اينه كه دوستان ما نميدونستن كه كنسول اريج چه خرجهايي داره اين دليل هم بازم برميگرده به دليل اول يكي از دلايل هم اينه كه بعضيها واسه تست اين كنسولو گرفتن بعد با قيمت بازيهاش مواجه شدن فروختنش

درضمن فنهاي مايكرو بياين به دروغ به ما و همه بگن انحصاريهاي ps همه چرند هست اما ما همه ميدونيم در درونتون چي هست اره the last of us چرته beyond چرنده گاد اف وار هم چرنده جالبه اين صحبتهارو از كسي ميشنويم كه خودش اينقد تشنه gow هست كه كلوپ gow رو تاسيس كرده
بهرحال اره ما همه ميدونيم اين حرفها از چي برخواسته ايشالا كه بازدن اين صحبتها تونسته باشيد از شدت احساس دروني كه همه ما ميدونيم چي هست كم كنيد
ضمنا ما همه ميدونيم شما عزيزان چقدر از امكانات لايو استفاده ميكنيد و چقدر خرسند هستيد كه مايكرو روز به روز داره امكاناته كينكت و لايوي كه در اين مملكت بدرد ميخورن رو افزايش ميده بازم ميگم اگه اين صحبتها باعث ميشه اون حس درونيتون كاهش پيدا كنه ما حرفي نداريم ادامه بديد;)

من جواب بابک رو بدم از اون صفحه فقط. اول اینکه خواهش می‌کنم بزرگ شو. اگه حرفی برای گفتن نداری؛ پشتک وارو نزن. حرف‌های صد من یه غاز نزن و کنارش اسمایلی‌های قشنگ قشنگ نزار و بقیه رو خر فرض کن. بحث اینجا اهمیت دادن به گیمره و تو میای با اوسکول فرض کردن همه کسایی که می‌خونن تاپیک بحث فروش کنسول رو پیش می‌کشی. علت فروش اکس‌باکس سرویس آنلاین بهترش، یه سری خلاقیت‌هایی که همون اول باعث شد از سونی جلو بزنه و بهتر عمل کردن بازی‌های مالتی‌پلتفورم روی این کنسول و صد البته بازی‌های انحصاری Mainstream بودند که از نینتندو هم بیشتر کژوال گیمر ریختند تو فن بیس ماکروسافت.

اما تو چند سال گذشته ماکروسافت به جز تلاش برای تبدیل شدن به یه امپراتوری پیچیده مالتی‌مدیا هیچ خدمتی به هیچ گیمری نکرده، در صورتی که سونی لااقل سعی کرده بازی اولویت ارائه‌اش به گیمرها باشه.

پ.ن:‌ بحث ایران رو هم نکنیم اکثر قابلیت‌هایی که ماکروسافت داره گسترش می‌ده خودش رو به اون سمت یا چرت و پرتند یا از قافله عقب. انتظار دارند ملت از iTunes یهو بکشند بیرون بریزند تو Xbox Music؟ یا واقعا این امکان که رو موبایلم فرند ریکوئست‌های لایوم رو جواب بدم به نظرشون یه غول مالتی‌تسک ِ انترتینمنت می‌سازه ازشون؟

آخرین ویرایش:
من جواب بابک رو بدم از اون صفحه فقط. اول اینکه خواهش می‌کنم بزرگ شو. اگه حرفی برای گفتن نداری؛ پشتک وارو نزن. حرف‌های صد من یه غاز نزن و کنارش اسمایلی‌های قشنگ قشنگ نزار و بقیه رو خر فرض کن. بحث اینجا اهمیت دادن به گیمره و تو میای با اوسکول فرض کردن همه کسایی که می‌خونن تاپیک بحث فروش کنسول رو پیش می‌کشی. علت فروش اکس‌باکس سرویس آنلاین بهترش، یه سری خلاقیت‌هایی که همون اول باعث شد از سونی جلو بزنه و بهتر عمل کردن بازی‌های مالتی‌پلتفورم روی این کنسول و صد البته بازی‌های انحصاری Mainstream بودند که از نینتندو هم بیشتر کژوال گیمر ریختند تو فن بیس ماکروسافت.

جواب شما رو همون اربابتون امروز تو یه تاپیک دیگه داد.>:d<
شما اگه یه نفر بیاد یه موضوع کاملا بدیهی رو انکار کنه چی میگی بهش ؟! مثلا بگه الان 6 صبحه . این صفات دقیقا در مورد کسی که Uncharted و TLOU رو شبیه هم میدونه صدق میکنه . ضمن اینکه من مودبانه ش رو گفتم ، حالت عامیانه و خودمونی بخوایم بگیم صفات بدتری میشه گفت.

وقتی به قول بابک اینجا نزدیک یه دهه دارن برای بالا رفتن سطح گیمرها تلاش میکنن ولی هنوز دوستانی هستن که اون نظرات قشنگ رو در مورد قضیه سه چراغ ها بیان میکنند خب بایدم ادم بیاد اون طور جوایشون رو بده. همون طور که نیما خان فرمودن.>:d:d >:d<

اما تو چند سال گذشته ماکروسافت به جز تلاش برای تبدیل شدن به یه امپراتوری پیچیده مالتی‌مدیا هیچ خدمتی به هیچ گیمری نکرده، در صورتی که سونی لااقل سعی کرده بازی اولویت ارائه‌اش به گیمرها باشه.

حالا شما که از این تلاش های بی شائبانه ی سونی مطلع هستید میشه بفرمایید این تلاش های بی شائبانه سونی در کجای این لیستی که دوست عزیزمون قرار داده قرار میگیره؟>:d<

X360
Gears of War 94
Halo 3 94
Gears of War 2 93
Forza Motorsport 3 92
Halo: Reach 91
Mass Effect 91
Forza Motorsport 4 91
Gears of War 3 91
Trials Evolution 90
Portal: Still Alive 90
Super Meat Boy 90
Geometry Wars: Retro Evolved 2 90
Forza Motorsport 2 90 Fable II 89
Left 4 Dead 2 89
Left 4 Dead 89
The Witcher 2: Assassins of Kings 88
Project Gotham Racing 3 88
Dance Central 2 86
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction 85
Project Gotham Racing 4 85
Dead or Alive 4 85
Dead Rising 85
Viva Pinata 84
Halo 3: ODST 83
Crackdown 83
Alan Wake 83
Dance Central 82
Viva Pinata: Trouble in Paradise 82
Halo Wars 82
Condemned: Criminal Origins 81
Saints Row 81
Perfect Dark Zero 81
Fable III 80

PS3
Uncharted 2: Among Thieves 96
LittleBigPlanet 95
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots 94
God of War III 92
Uncharted 3: Drake's Deception 92
The ICO & Shadow of the Colossus Collection 92
Journey 92
Peggle 91
LittleBigPlanet 2 91
MLB 10: The Show 91
God of War Collection 91
Killzone 2 91
MLB 11: The Show 90
MLB 09: The Show 90
Demon's Souls 89
Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction 89
Uncharted: Drake's Fortune 88
Heavy Rain 87
MLB 12: The Show 87
Resistance 2 87
Ratchet & Clank Future: A Crack in Time 87
Valkyria Chronicles 86
Resistance: Fall of Man 86
MLB 08: The Show 85
inFamous 85
MotorStorm 84
Killzone 3 84
Gran Turismo 5 84
Warhawk 84
Resistance 3 83
inFamous 2 83
SingStar 82
ModNation Racers 82
MotorStorm: Pacific Rift 82
Disgaea 4: A Promise Unforgotten 80
Gran Turismo 5 Prologue 80

پ.ن: حداقلش ساعت 5 صبحی بزارید با خیال راحت درس بخونیم! روزش که به اندازه کافی جوک صادر میشه اینجا! دیگه 5 بامداد برا چی اخــــه.>:d

ببین بلبل، این سیستم ارباب نوکری و>:d< ول کردن پشت هر چرندی رو معلومه دستمال کشی کدوم اکیپ رو داری می‌کنی. اگه جز نمک ریختن دُر و گوهر دیگه‌ای نداری که افشون افشون کنی تو فروم آروم بگیر یه گوشه بزار آدما با هم صحبتشون رو بکنن.

این آکله بازیا و پاچه ورمالیدن‌های ریز و دُرُشت رو هم ببرین یه جایی که ازتون بترسن. سر این تپه‌هایی که شماها می‌خواین فتح کنین ما توالت عمومی زدیم.

جـــــــــــــــــــیگر، باز ما بلبل سخن گو هستیم نه بلبل چَرَند گو! چرا نمیگی این تلاش های بی شائبانه سونی کجای این لیست قرار داره که فقط خودت داریش میبینی؟>:d

آخرین ویرایش:
ببین بلبل، این سیستم ارباب نوکری و>:d< ول کردن پشت هر چرندی رو معلومه دستمال کشی کدوم اکیپ رو داری می‌کنی. اگه جز نمک ریختن دُر و گوهر دیگه‌ای نداری که افشون افشون کنی تو فروم آروم بگیر یه گوشه بزار آدما با هم صحبتشون رو بکنن.

این آکله بازیا و پاچه ورمالیدن‌های ریز و دُرُشت رو هم ببرین یه جایی که ازتون بترسن. سر این تپه‌هایی که شماها می‌خواین فتح کنین ما توالت عمومی زدیم.

آخرین ویرایش:
یعنی سونی و ماکروسافت خودشون خسته شدن از دعوا کردن یه عده فشار هنوز روشون از بین نرفته ;;) بجای این بدبخت بازیا برید یه خاکی تو سر خودتون بریزید کنسول بخرین که نخواین عین کسی که دستش به فلان نمیرسه پیف پیف کنین >:d< بعد کلا حوصله ی همه سر رفته ازین بحثا یه عده هنوز خالی نشدن و لیست میزارن و ... بجای اینکارو هر غلطی کرده بودین الان تو اون رشته پخی شده بودین واسه خودتون!
موفق باشید >:)

پ.ن.2. خدائیش هم ناراحت کننده ست. 2 سال پرچمدار و رهبر یه بازار برزگ باشی بعد یه شرکتی نوپا بیاد توئی رو که در این زمینه استادی رو پشت سربزاره ... آخ آخ
هر موقع یه پاپاسی ازین سود ها رفت تو جیب تو و امثالت بعد بیاین پزش و بدین ;;) ادمی هیچی ندار پز نداشته هاشو میده همیشه 8-|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or