سونی رسما از PlayStation 5 Pro رونمایی کرد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بنظر شما ps5 pro با قیمت 700 دلار یا 800 یورو ارزش خرید دارد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    268

Adam

عضو تحریریه
ps5proo.jpg

سونی به طور رسمی کنسول پلی استیشن 5 پرو را معرفی کرد. کنسول جدید در تاریخ 7 نوامبر با قیمت 700 دلار / 700 پوند / 800 یورو عرضه خواهد شد. البته جعبه کنسول شامل یک SSD دو ترابایتی، یک کنترلر بی سیم DualSense است، اما یک دیسک درایو باید جداگانه خریداری شود. به گفته سونی، PS5 Pro دارای طراحی منطبق با خانواده کلی محصولات PS5 است.

کنسول PS5 Pro در جریان لایو استریمی توسط معمار سیستمهای سونی، Mark Cerny رونمایی شد. PS5 Pro دارای یک GPU بزرگتر است که ردیابی پرتوهای پیشرفته (ray tracing) و ارتقاء مقیاس مبتنی بر هوش مصنوعی (AI-driven upscaling) را برای عناوین موجود و جدید محیا می‌کند. طبق گفته سونی، PS5 Pro دارای پردازنده گرافیکی با 67 درصد واحدهای محاسباتی بیشتر نسبت به کنسول فعلی PS5 و 28 درصد حافظه سریعتر است. در مجموع، این امکان رندرینگ تا 45 درصد سریع‌تر را برای گیم‌پلی فراهم می‌کند و تجربه را بسیار روان‌تر می‌کند. ray tracing پیشرفته اجازه می‌دهد تا این تکنولوژی درون بازی با سرعت دوبرابر و گاهی سه برابر نسبت به کنسول PS5 اجرا شود. در آخر سونی PS5 Pro Resolution Super Spectral PlayStation را معرفی می‌کند، یک ارتقاء مبتنی بر هوش مصنوعی که از فناوری مبتنی بر یادگیری ماشینی برای ارائه وضوح تصویر واضح‌تر استفاده می‌کند.

به گفته سونی، از دیگر پیشرفت‌ها می‌توان به PS5 Pro Game Boost اشاره کرد که می‌تواند برای بیش از 8500 بازی PS4 قابل اجرا در PS5 Pro اعمال شود. این ویژگی ممکن است عملکرد بازی‌های PS4 و PS5 را تثبیت یا بهبود بخشد. کیفیت تصویر پیشرفته برای بازی‌های PS4 نیز برای بهبود وضوح در بازی‌های منتخب PS4 موجود است.

Hideaki Nishino، مدیر عامل کسب و کار سونی گفت: ما PS5 Pro را با در نظر گرفتن بازیکنان و سازندگان بازی عمیقاً درگیر توسعه دادیم، زیرا بسیاری از آنها خواستار کنسولی شده‌اند که گرافیک بالاتری با نرخ فریم بهتری در 60FPS داشته باشد. موفقیتهای ما با PS5 بدون میلیون‌ها بازیکنی که در طول سال‌ها از ما حمایت کرده‌اند و عشق خود به بازی را با ما به اشتراک گذاشته‌اند امکان‌پذیر نخواهد بود. بازیکنان هر کدام از گزینه‌های کنسول را انتخاب کنند، چه PS5 یا PS5 Pro، ما می‌خواهیم بهترین تجربه بازی را برای همه به ارمغان بیاوریم که متناسب با نیازهایشان باشد.

آخرین ویرایش:
برای من سوال نبود و اصلا نیازی به پستهای قبل ، انویدیا چی گفته و... نیست.

مقایسه PSSR روی پرو با رزولوشن 4k نیتیو روی کنسول پایه و نتیجه گیری اینکه PSSR از اون رزولوشن اصلی خروجی تصویر بهتری میده مورد بحث بود.
که گفتم چطور همچین مقایسه ای میکنی؟

این دوتا مورد رو باید روی خود pro مقایسه کنی و بعد بیای نتیجه گیری کنی PSSR خروجی بهتری میده ، نه یکی از پرو و دیگری از کنسول ضعیفتر!
خب معلومه که پرو داره با ویژگیهای گرافیکی بیشتری بازی رو اجرا میکنه و خروجی تصویر بهتری میده.
من گیج شدم واقعا

خب پرو اومده که بهتر بشه دیگه... دنبال چی هستی شما آقای فردوسی پور؟ 😂

• Poker Face
Reactions: m.d.makan
من گیج شدم واقعا

خب پرو اومده که بهتر بشه دیگه... دنبال چی هستی شما آقای فردوسی پور؟ 😂
اون بنده خدا خودش متوجه شد.
چندین ساله dlss برای خیلی از بازی ها کیفیت تصویر بهتری نسبت به native میده ولی الان که نوبت pssr و ps شده ٬ رسیدیم به "این مقایسه غلطه" "وای امکان نداره آپسکیلر کیفیت بهتر بده" و "حتما ویژگی ها گرافیکی یکسان استفاده نشده":D
خودتون هم میدونید دلیل این همه هیت و اطلاعات فیک دوستان تو این تاپیک چیه نیاز نیست من توضیح بدم . هنوز pro نیومده وضعیت اینه خدارحم کنه وقتی ریلیز شه چی میشه:D

[Hardware Unboxed] Is DLSS really "Better than native"? PC
Can DLSS Render "Better Than Native" Graphics?
عه نشدی پس :D
واقعا اینقدر حرف عجیب و غریبی میزنم؟
میگم شما باید روی سخت افزار ثابت PSSR رو با 4k native مقایسه کنی که خود کنسول قویتر یعنی PRO هستن.
شما الان تقریبا داری خروجی تصویر دوتا نسل رو مقایسه میکنی و نتیجه میگیری که PSSR از نیتیو بهتره.
سامعلیکم ، خب باید باشه.

هیت دیگه از کجا اومد؟!!!
خب از اول تو کامنتت مینوشتی هرکی ریپلایم کنه و نظر مخالف بده هیتره ، عمرا اگه ریپلایت میکردم.
چیه این اصلا؟:D

آخرین ویرایش:
مقایسه درستیه!
چون pro که با رزولوشن نیتیو چیزیو رندر نمیکنه،از رزولوشن پایین آپ اسکیل میکنه به 4K
شما الان حرف خودتونو نقض کردین. اصلا تصویر PS5 دراصل 4K native نیست که بخوایم مبنا قرارش بدیم و نتیجه گیری کنیم.

و باز هم برتری PSSR نسبت به 4K native ^:)^
ویلیی ویلیی مارک سرنی کلاه برداره و pssr بدرد نمیخوره =))

الان کنسول پایه می‌تونه 4K نیتیو بده و پرو با PSSR به اون رزولوشن می‌رسه؟
چرا حرف غلط می‌زنید بعد هرکی هرچی بگه میشه هیتر؟

همون DLSS هم که در حال حاضر بین فناوری‌های در دسترس با اختلاف بالاترین کیفیت رو داره، باز در اکثر موارد (طبق چیز که خود شما فرستادی) از نیتیو بهتر نیست. دقت کن، بهتر نیست!!

همون DLSS هم که در حال حاضر بین فناوری‌های در دسترس با اختلاف بالاترین کیفیت رو داره، باز در اکثر موارد (طبق چیز که خود شما فرستادی) از نیتیو بهتر نیست. دقت کن، بهتر نیست!!
فکر کنم متوجه منظورش نشدی . منظور کیفیت پیکسلها هست نه تعداد پیکسلها. الان پستش را دوباره بخون حرفی از رزولوشن نزده . اینجا منظورش ایمیج کوالیتی هست.
ضمنا کی گفته DLSS از نیتیو بهتر نیست؟ من تو بسیاری از بازیها از 1080p رندر میکنم کیفیتی بهتر از 4k native میگیرم دیگه چه برسه به رندر از 1440p که خیلی نتیجه بهترم هست.

NVIDIA-DLSS-vs-AMD-FSR-3-1480x757.jpg NVIDIA-DLSS-vs-AMD-FSR-1-scaled-1-1480x371.jpg

این قضیه در مورد PSSR هم صدق میکنه پس اون فاینال ریبرث چجوری داره از رندر 1152p یه خروجی بهتر از 4K Native میده؟
مگه ویدیوی DF رو ندیدی؟

IMG_20240926_195011_588.jpg

IMG_20240926_194950_090.jpg

فکر میکردم دیگه با این همه اطلاعاتی که منتشر شده این بحثها حل شده هست :D

آخرین ویرایش:
من انویدیا رو نمیدونم، ولی خیلی وقته دارم از FSR استفاده میکنم از زمانی که 5700X داشتم تا الان که 6800XT دارم
کیفیت FSR3 خدایی نسبت به FSR 2 و 1 خیلی بهتر شده ولی هنوزم خیلی فاجعه هست نسبت به کیفیت اصلی یا همون native
رو حالت native 4K گرافیک از 270/80 وات قدرت استفاده میکنه، تصویر بشدت شفاف در حال حرکت اصلا مقایسه شون زمین با اسمون هست
رو حالت FSR3 رو فریم تقریبا 2 برابر میشه، قدرت استفاده از گرافیک حدقل 30 تا 40 درصد کمتر میشه بعدش بخواد کیفیت هم بهتر بشه؟ :|

ولی در کل نسل قبل تقریبا 5 سال من 4 پرو داشتم قبل اون هم 3 سالی نسخه فت رو داشم
زمین تا اسمون بود کیفیت بازی ها نسبت به پلتفرم اصلی!
بعضی بازی ها رو کنسول پایه همون 30 فریم رو هم نمیدادن مثل ویچر 3 رو پرو کامل حل شده بود !
بعضی بازی ها رو پرو 45 فریم به بالا بودن که رو کنسول اصلی 30 فریم بود
بعضی بازی ها مد 60 فریم داشتن مثل اکثر انحصاری ها!
بعضی بازی ها هم مد روزولوشن بیشتر و یا فریم بهتر داشتن!
در کل الان یک گوشی موبایل پرچم دار شده 1000 دلار این که دیگه یک کنسول بیشتر این حرف ها سر وضعیت اقتصادی داغون ما هست...وگرنه من با همین وضعیت اقتصادی فوق داغون هم 2/3 سال یکبار گرافیک تعویض میکنم.

لیست بازی ها و کیفیت های که رو PS4 پرو اجرا میشدن
Every game with PS4 Pro support: resolution, FPS, HDR, enhancements and more

آخرین ویرایش:

میشه قبل اینکه حمله کنی بگی کجای حرف من اشتباه هست ؟
اینقدر عجیبه مود پرو تلو ۱۴۴۰p و ۶۰ فریم با pssr از مود کوالیتی ps5 معمولی که 4k native و ۳۰ فریم اجرا میشه کیفیت بهتری داره ؟
oliver از df برای preview پرورفته san francisco با سازنده بازی مصاحبه کرده خود سازنده بازی داره میگه بازی داره 1440p اجرا میشه با pssr اپسکیل میشه به ۴k .

در مورد بخش دوم حرفت هم شما که اینقدر دقت میکنید حداقل میزدید رو لینک یا جدول رو نگاه میکردی 40 درصد بازی ها با dlss از رز پایه پایینتر کیفیت بهتری از نیتیو میده اکثر موارد بهتر نیست از کجا اومد !!!
However, it is true that DLSS can produce a better than native image, it just depends on the game. At 4K using the Quality mode, for example, we'd say that around 40% of the time DLSS was indeed producing a better than native image.

آره داش 860p خیلی بهمون فشار وارد کرده =)) =))
در میان خندهات این پست هم ببین . بعد دوباره بخند. شایدم گریه :D

حتی اینم کنسول رو پیش خرید کرد:دی
View attachment 351451
اکثریت اینا همیشه سوار موج هستن دیگه، هرچی ترند بشه سوار میشن ی چیزی برسه بهشون
ولی از اونور نمی تونن از انباکس و بررسی روز اول ی دیوایس جدید و بازدید و دارمدش دل بکنن :دی
حزب فقط حزب باد :دی

جدا هنوزم با جدیت میگید خروجی آپسکیل شده بهتر از نیتیوه؟:)) شوخی خاصی چیزی با ما دارید؟ بعد میاید دو تا مدگرافیکی مختلف رو روی دو تا GPU مختلف مقایسه میکنید؟ اونم با تصویر ثابت؟ گفته بودم آینده قشنگی رو متصورم ولی اینو دیگه گردن نمیگیرم:D مثل اینه که من بیام بگم دو تا کارت دارم یکی مثلا 3060 یکی هم 4070 تو دومی از آپسکیلر استفاده کردم بهتر شده، خوب آفرین که چی؟ انتظار داشتید نتیجه چی باشه؟:))
اصلا کار با اینا ندارم، یعنی یکبار این دوستان نشده رو پی سی بیان یک بار یک تکنیک آپسکیل رو روشن و خاموش کنن خودشون فرقشو ببینن؟ همون DLSS که آخرشه هنوزم تفاوت واضحی رو نشون میده. باورم نمیشه

1000004017.jpg

بسم الله الرحمن الرحیم :دی
چراغ اولو روشن‌کردم.
۱۸ ساعته پری اوردر اینجا شروع شده. تقریبا همه جا تموم‌ کردن. دلالای نجس دست‌ به کار شدن گویا.
ایشالله که کنسل نکنن پری اوردرم رو به خاطر نبود موجودی احتمالی :دی
فعلا که در پوست خودم‌‌ نمیگنجم :دی

چه تاپیک متعفنی
از هیتر هم شانس نیاوردیم کاش اقلا درست هیت میکردن :D
خدا شاهده من خیلی دوست ایکس باکس فن دارم خیلی هم با هم اوکی هستیم ولی این چند نفر تو بازی سنتر اصلا خود ایکس باکس فن ها هم گردنشون نمیگیرن
راستی تو چند صفحه پیش یه چیز جدید هم یاد گرفتم: PC گیمینگ و کلا کامیونیتی PC متعلق به مایکیه چون رو سیستم هایی که بازی میکنن ویندوز نصبه

فکر کنم متوجه منظورش نشدی . منظور کیفیت پیکسلها هست نه تعداد پیکسلها. الان پستش را دوباره بخون حرفی از رزولوشن نزده . اینجا منظورش ایمیج کوالیتی هست.
ضمنا کی گفته DLSS از نیتیو بهتر نیست؟ من تو بسیاری از بازیها از 1080p رندر میکنم کیفیتی بهتر از 4k native میگیرم دیگه چه برسه به رندر از 1440p که خیلی نتیجه بهترم هست.

View attachment 351393View attachment 351394

این قضیه در مورد PSSR هم صدق میکنه پس اون فاینال ریبرث چجوری داره از رندر 1152p یه خروجی بهتر از 4K Native میده؟
مگه ویدیوی DF رو ندیدی؟

View attachment 351395

View attachment 351396

فکر میکردم دیگه با این همه اطلاعاتی که منتشر شده این بحثها حل شده هست :D
قطعا و یقینا در اکثر موارد خروجی نیتیو از آپ اسکیل بهتره. حتی نیاز به دیدن و بررسی هم نداره. یه مدل ریاضیه که یه سری دیتا رو مپ می‌کنه به یه سری دیتای دیگه و قطعا در این فرآید یه مقداری آرتیفکت ایجاد میشه. در یه مواردی این خروجی می‌تونه زیباتر به نظر میاد. در خیلی موارد هم این طور نمیشه.
در مورد PSSR هم خروجیش از 4K‌نیتیو بهتر نیست. اصلا 4K نیتیوی در کار نیست. اگر می‌شد یه کنسولی ساخت که با ۵۰۰-۷۰۰ دلار قیمت خروجی 4K Native بده که نمی‌رفتن دنبال این برنامه‌ها.
موضوع اینه که فناوری آپ اسکیل یه ورودی میگیره و خروجی میده که در کلیت کار از ورودی اولی بهتره و تمام.
ویدوی DF هم خروجی 4K کنسول پایه رو با خروجی آپ اسکیل شده کنسول پرو مقایسه می‌کنه.

میشه قبل اینکه حمله کنی بگی کجای حرف من اشتباه هست ؟
اینقدر عجیبه مود پرو تلو ۱۴۴۰p و ۶۰ فریم با pssr از مود کوالیتی ps5 معمولی که 4k native و ۳۰ فریم اجرا میشه کیفیت بهتری داره ؟
oliver از df برای preview پرورفته san francisco با سازنده بازی مصاحبه کرده خود سازنده بازی داره میگه بازی داره 1440p اجرا میشه با pssr اپسکیل میشه به ۴k .

در مورد بخش دوم حرفت هم شما که اینقدر دقت میکنید حداقل میزدید رو لینک یا جدول رو نگاه میکردی 40 درصد بازی ها با dlss از رز پایه پایینتر کیفیت بهتری از نیتیو میده اکثر موارد بهتر نیست از کجا اومد !!!
این ویدیوی Hardware Unboxed که اخیرا کشف کردی رو همون موقع دیدم. همین درصد بندی محترم شما که بهش استناد می‌کنی داره عدد واضحی رو میگه. در ۴۰ درصد موارد به نظر اونا خروجی آپ اسکیل بهتره بوده. یعنی در ۶۰ درصد موارد هم بهتر نبوده. حله؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or