سونی در TGS امسال بیش از 50 بازی نشان خوهد داد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
40523-sony_tgs_presser.jpg

درود.

در اواخر همین ماه همایش بزرگ Tokyo Game Show 2013 آغاز خواهد شد و ما بار دیگر شاهد نمایش بازی‌های جدید در این کنفرانس هستیم. در همین راستا نیز سونی در خبری جالب اعلام کرد که در TGS چند وقت دیگر بیش از 50 بازی را به نمایش در می‌آورد که از این تعداد بیش از 10 عنوان مختص به کنسول PS4 است. بازی های زیر برخی از این لیست هستند:

Knack, Deep Down, Driveclub, Killzone: Shadow Fall, Wolfenstein: The New Order, PlayRoom و Assassin's Creed IV: Black Flag

درحال حاضر این عناوین قرار است برای PS3 , Vita در TGS به نمایش در بیاید:
PES 2014, Lightning Returns: Final Fantasy 13 و Gran Turismo 6

vg247

من منتظر نمایش FFXV، نسخه احتمالی Dissidia برای Vita و Tekken 7 هستم که شایعه شده نامکو داره برای نسل جدید دستگاه های آرکیدش میسازه! کلا هرجور به قضیه نگاه میکنی TGS بهترین رویداد سال هست! ممکنه DMC جدید یا RE هم معرفی بشه!

در همین حد خوبه آفرین ! :دی
میگم پس تو این کنفرانس 9 سپتامبر میخوان چیکار کنن ؟!

بازم AC IV ؟ دیگه تقریبا کل بازی رو یوبی سافت تو کنفرانس های سونی نشون داد بعید میدونم موقع بازی کردن چیزه جدیدی هم باشه واسه رفتن :دی

خوب تا حالا حدود 40 تا بازی وعرفی شده یه تریلر یا ... از اونا + 10 تا بازی دیگه که به احتمال زیاد 6-7 تا واسه ویتا هست , یکی دو تا بازی هم واسه PS4 معرفی کنن من کلامو میندازم هوا :دی تا همین الانش هم بازیای خیلی زیاده داره واسه 4 میاد بیشتر از این دیگه رو دل میکنیم :دی

اصن موندم چجوری این همه بازی رو 4 جا شده
yahoo_7.gif
حالا شما به جز Dead Rising 3 و این حرفا , بقیه رو بازی حساب نمیکنی مشکل از خودت ـه برو حلش کن ;)

آخرین ویرایش:
تا همین الانش هم بازیای خیلی زیاده داره واسه 4 میاد بیشتر از این دیگه رو دل میکنیم
:biggrin1:
اصن موندم چجوری این همه بازی رو 4 جا شده:-/
حالا شما به جز Dead Rising 3 و این حرفا , بقیه رو بازی حساب نمیکنی مشکل از خودت ـه برو حلش کن
yahoo_3.gif
من مشکلم غیر قابل حله:d
شما چیارو بازی حساب میکنی:-/

آخرین ویرایش:
کی میشه ما یه TGS بریم مردی بابا مگه ما دل نداریم به خدا اونا مردمشون از این نمایشگاه میرن اون نمایشگاه از این کنفرانس میرن اون کنفرانس بازی سازهای مستقل هم جا و مکان امکانات میدن کلی خبر نگارو و گزارش گر و میلون ها بازید کننده توریست چرخه ی اختصادی جهانی بد

ما هم میریم تو مسجد 10 روزه 5 روزه نمایشگاه میگیریم ملت میلون ها ندید بدید گیم جهان سومی میزیزن توش اون وقت ویزای ژاپن به ما ایرانی ها خیلی خیلی سخت میدن هزینه رفت و برگشتم که نگو..........)x

نمی دونم چرا ولی یه حس قوی ای بهم می گه The Last Guardian تو این نمایشگاه دوباره نمایش داده می شه...=))[-o<
یه احتمال قوی دیگه هم هست که وقتی بهش فکر می کنم مو به تنم سیخ می شه از ترس!!:-ss می خواید بدونید چرا؟؟ اسپولو باز کنید
:d

Resident Evil 7

اصن موندم چجوری این همه بازی رو 4 جا شده

خوب مگه مایکرو چندتا بازی داره؟ سونی برای یه ماه اول لانچش 4 تا بازی داره و مایکروسافت هم همینطور. منتها مایکروسافت بنا به دلایل مشخص مجبور شد کل بازی هاش رو، ولو به بدترین شکل ممکن و تنها با یه تیزر، معرفی کنه که بگه انحصاری زیاد داره اما سونی با اعتماد به نفس سکوت کرده. فرق همینه! یه جوری صحبت میکنی انگار X1 برای لانچش 20 تا بازی انحصاری AAA داره! در صورتی که اتفاقا بازی هایی که برای PS4 میاد بیشترم هست.

من منتظر نمایش FFXV، نسخه احتمالی Dissidia برای Vita و Tekken 7 هستم که شایعه شده نامکو داره برای نسل جدید دستگاه های آرکیدش میسازه! کلا هرجور به قضیه نگاه میکنی TGS بهترین رویداد سال هست! ممکنه DMC جدید یا RE هم معرفی بشه!

منتظر نباش. squareEnix لیست بازیهایی که به tgs میبرنو معرفی کرده و FFXV و KH3 جزوشون نیستن. :(

منتظر نباش. squareEnix لیست بازیهایی که به tgs میبرنو معرفی کرده و FFXV و KH3 جزوشون نیستن. :(

یه سر به اینجا بزن

لیست بازیای Square :

Lightning Returns: Final Fantasy XIII
Final Fantasy X/X-2 HD Remaster
Kindgom Hearts x [chi]
Final Fantasy XV
Kingdom Hearts III
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn
Dragon Quest X
Dragon Quest Monster Parade
Drakengard 3
Call of Duty: Ghosts