سونی در حال کار روی موبایل با سیستم عامل Android و برند PlayStation

nathan mckane

کاربر سایت
playstation_logo.jpg

سونی در حال کار روی موبایل با سیستم عامل Android و برند PlayStation​

بر اساس وبسایت Engadget شرکت سونی اریکسون در حال طراحی موبایلی است تا بازی کردن را روی سیستم عامل گوگل Android متحول کند. طبق اطلاعات بدست امده توسط این وبسایت موبایل مورد نظر تلفیقی از Captivate سامسونگ و PSP GO میباشد. به عبارتی دیگر این موبایلیست کشویی که جای کیبرد معمول QWERTY دکمه های مربوط به کنترل بازی قرار دارد. D-pad در طراحی مد نطر گرفته شده اما به جای joystick کوچک , این وسیله دارای long touch pad (کنترل لمسی کشیده) برای کنترل های انالوگ به همراه دکمه های معمول PSP و دکمه های شانه ای خوهد بود. این موبایل از صفحه نمایش بزرگی بهره خواهد برد که اندازه ای بین 3.7 تا 4 اینچ به روزلوشن WVGA یا بیشتر , یک دوربین 5 مگاپیکسلی (که هنوز این مورد نهایی نشده است) و احتمالا یک پردازنده ی یک گیگاهرتزی از Snapdragon خواهد داشت. رنگ این موبایل تا حد بسیاری مشکی با کناره های نقره ای و دکمه های کنترل ان سفید و نقره ای مباشند. این موبایل در مرحله ی کنونی Xperia نام گذاری شده است اما به نظر میرسد که شامل برند PlayStation نیز خواهد بود. کسانی که این موبایل را از نزدیک مشاهده کرده اند خبر از طراحی بسیار جذاب ان داده اند. از لحاظ نرم افزاری به نظر میرسد که این وسیله از سیستم عام( Gingerbread (Android 3.0) با پوسته ی اختصاصی بهره خواهد برد و از این پس بخشی اختصاصی در بازار Android برای بازیها در نظر گرفته خواهد شد. در ابتدا این امکانات تنها مختص به این موبایل خواهد بود اما احتمال میرود که این امکانات برای سایر تلفن های Android در صورتی که توانایی سخت افزاری مورد نیاز را داشته باشند , نیز عرضه شوند. بازیها از نظر گرافیکی در حد PSX تا PSP خواهند بود. بازیهایی که هم کنون برای این پلتفرم در حال اماده شدن هستند عبارتند از بازیهای قدیمی تر PSX تا بازیهای جدیدی چون God of War, Call of Duty: Modern Warfare,و LittleBigPlanet و همچنین بازیهایی که در اینده از قدرت دسگاه بیشتر استفاده خواهند نمود.
در رابطه با زمان عرضه ی این موبایل احتمال عرضه ی ان به زودی و در ماه اکتبر وجود دارد اما وبسایت engadget از ان مطمئن نیست. در پایان این وبسایت شایعه بودن این خبر را کاملا رد و درست بودن ان را تائید میکند.

link

آخرین ویرایش:
ممنون بابت خبر........مثل اینکه رویای Psp Phone داره یه جورایی محقق میشه...........
منتها یه موضوعی هست اینکه گفته شده بازی های قدیمی PSX تا بازی های جدید ......منظور از بازیهای جدید بازیهایی هست که تازه برای Psp اومده یا در حالت کلی گفته شده؟؟؟؟؟؟؟ چون اگر بازیهای جدید Psp باشه ربطش به Call of Duty: Modern Warfare چیه؟؟؟ (((این بازی برای Psp نیومده اما Call of Duty: Roads to Victory براش اومده و البته یه نسخه از مدرن وارفر برای DS به اسم Call of Duty: Modern Warfare: Mobilized )))

خوب اگه بیاد ما هم از دست این N-GAGE بعد 8 سال راحت میشیم .:d دیگه داره نفس های اخرش رو میکشه به پت پت افتاده گوشی بعد 8 سال .:d:d گوشی هم نبوده این همه سال ازش خوشم بیاد خوب امید وارم این گوشی واقعی باشه و مجبور نشم برم یه N-GAGE دیگه بگیرم .

من خودم شخصا خیلی منتظرم ببینم چی ازش بیرون میاد همیشه بدنبال یک تلفن بودم که قابلیت های بازی حرفه ای داشته اباشه. امیدوارم چیزی بیشتر از PSP باشه

من خودم شخصا خیلی منتظرم ببینم چی ازش بیرون میاد همیشه بدنبال یک تلفن بودم که قابلیت های بازی حرفه ای داشته اباشه. امیدوارم چیزی بیشتر از PSP باشه

این تلفنی که دنبالشی قبلا اوده : IPHONE
هم رزولیشن و هم GPU و هم ..... از کلیه کنسولهای دستی بالاتره !

با اون قیمت وحشتناک و کنترل لمسی ایفون حرفی برای گفتن نداره ( از لحاظ یک پلتفرم بازی حرفه ای)

درمورد انلاك شده هاش حرفتون درسته درمورده پروتوكل اختصاصي ها چي؟؟به نظر من اصلا با كنسولهاي دستي ديگه قابله مقايسه نيست.(حتي در ايران با وجود انلاك بودن وقيمت وحشتناك بازهم تعداد بازي هاش وسوسه كنندست.

درمورد انلاك شده هاش حرفتون درسته درمورده پروتوكل اختصاصي ها چي؟؟به نظر من اصلا با كنسولهاي دستي ديگه قابله مقايسه نيست.(حتي در ايران با وجود انلاك بودن وقيمت وحشتناك بازهم تعداد بازي هاش وسوسه كنندست.
اولا که اون ها باید ماهیانه یه مبلغی رو به شرکت سرویس دهنده پرداخت کنند که در دراز مدت قیمتش خیلی زیاد میشه.
ثانیا شاید تعداد بازی هاش زیاد باشه اما بازی های با کیفیتش انگشت شمارند.

اولا که اون ها باید ماهیانه یه مبلغی رو به شرکت سرویس دهنده پرداخت کنند که در دراز مدت قیمتش خیلی زیاد میشه.
ثانیا شاید تعداد بازی هاش زیاد باشه اما بازی های با کیفیتش انگشت شمارند.

در چه كشوري و چه پروتوكلي بايد ماهيانه پول بديم ؟؟لينك منبع هم اگه لطف كنيد ممنون ميشم

اگه پردازندش snapdragon باشه به درد هرچیزی می خوره جز بازی...:دی
ت خبرا بود كه شركت Qualcomm در حال توليد يك پردازنده Snapdragonدو هسته اي هستش!شايد اونو ميخوان استفاده كنند(قرار بود نيمه دوم سال 2010 بياد)فكر كنم اسم مدلش QSD8672 كه پردازنده 1.5 GHz دو هسته اي هستش.سرعت اين پردازنده 2 برابر سرعت پردازنده هاي 1 گيگاهرتزي هستش كه توي خيلي گوشي هاي گرون قيمت استفاده شده بود!قراره از اين پردازنده توي گوشي Glacier از HTCهم استفاده بشه!خوبي اين پردازنده ها اينه كه در عين اينكه قدرت خوبي دارند مصرف خيلي كمي دارند و ميشه اميدوار بود ساعتهاي زيادي با گوشي بازي كرد:d
dual-core, each core clocked at 1.5 GHz; capable of decoding 1080p
توضيحات بيشتر
به نظرم كه خيلي عالي ميشه!يك گوشي مخصوص بازي.....:x

آخرین ویرایش:
اگه پردازندش snapdragon باشه به درد هرچیزی می خوره جز بازی..
اسنپ دراگون جز ضعیف ترین 1گیگاهرتزیاست ولی این مشکلش بعد از ورژن آندروید 2.2 حل شد. نمیدونم چیکارش کردن ولی بنچمارک هارو که نگاه بکنید تفاوت رو بین 2.1 و 2.2 می بینید.
البته بازم شایعه شده که ممکنه از nVIDIA Tegra 2 استفاده بشه که اگه اینطور باشه دیگه واویلا:دی

اگر سونی درست و حسابی روی این قضیه کار کنه و با اریکسون هم این وسط کنار بیاد(سر سهم و اینجور چیزا...) یه قیمت مناسب در حد PSP داشته باشه رسما میشه گفت که SE رو وارد مرحله جدیدی میکنه
تصور کنید که این گوشی بتونه در حد PSP بفروشه.
اینکه گفتم بتونه با اریکسون کنار بیاد منظورم این بود که موبایلی ندن بیرون که از PS فقط یه اسم روش نوشته شده باشه.نمیدونم چرا توی همه این سالها فکر میکنم این قضیه اس که مانع تولید PSP Phone شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or