سونی درباره اشتباهاتش در مورد psp می گوید

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member

سونی از psp خوب تبلیغ نکرد با اینکه که شاید بعضی از شما بگویید نه و با اینکه این کنسول 70 میلیون فروش داشت ولی سونی در مورد psp اشتباهات بزرگی انجام داد
مدیر عامل سونی در مصاحبه ای با Official PlayStation Magazine UK, گفت بازار یابی سونی برای psp اشتباه بود ولی این اتفاق برای ویتا نخواهد افتاد
"من فکر می کنم ما خیلی سعی کردیم بر روی جنبه های چند رسانه ای psp کار کنیم
ما در روز های اول psp درباره قابلیت پخش فیلم و موسیقی توسط ان خیلی صحبت کردیم
من فکر می کنم که این دفعه متوجه شدیم که چگونه کار کنیم و نگذاریم که مشتری سر درگم شود که کاربرد اصلی این دستگاه چی است و ویتا بسیار بهتر از psp خواهد بود
با این که ویتا هم دستگاهی چند رسانه ای است ولی اکنون سونی اعلام می کند که بهترین کاربرد ان بازی کردن است
ما می گوییم که این دستگاه در وهله اول برای بازی است و ساخته شده برای بازی کردن
ما اموخته ایم که تجربه ی لذت بخش یک بازی زمانی است که با کنسولی منحصر به فرد بازی ها را انجام دهیم

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Sâlar and raya2
همین ترجمه اشتباه یه عده رو به وهم و خیال میندازه!
جدی منبع ترجمه این بوده!
من نمی دونم یه سری مجبورن ترجمه کنن!
من خودم رشتم مترجمی هست از این حرکات نمی کنم بعد یه سری کلمه به کلمه یا ترجمه می کنن یا با گوگل نه کاربرد اصطلاحات رو می دونن نه حتی نکات گرامری این نمونه این تاپیک هم که نوبر هست.
من این مورد رو گزارش می دم امیدوارم از این خبرها و ترجمه ها دیگه نبینیم

بنظر من کاری که سونی با PSVita کرده دقیقا همون فرمول PSP بوده . کنسول دقیقا آپگرید شده ی کنسول قبله . این یعنی سونی میخواد موقعیتش با PSP رو یبار دیگه حالا با انتظارات یکم بیشتر تکرار کنه . اینم یعنی از PSP و کارش راضی بوده .
فرمول PSP هم همون فرمول PS1 و PS2 بوده یعنی دنبال فروش کنسول بودن تا فروش بازی هاش .

منکه PSP رو 50درصد بخاطر امکانات مولتی مدیاش خریدم .
توی راه دانشگاه باهاش فیلم میدیدم اصلا نمیفهمیدم 2 ساعت راه چجوری طی شد !

بنظر من کاری که سونی با PSVita کرده دقیقا همون فرمول PSP بوده . کنسول دقیقا آپگرید شده ی کنسول قبله . این یعنی سونی میخواد موقعیتش با PSP رو یبار دیگه حالا با انتظارات یکم بیشتر تکرار کنه . اینم یعنی از PSP و کارش راضی بوده .
فرمول PSP هم همون فرمول PS1 و PS2 بوده یعنی دنبال فروش کنسول بودن تا فروش بازی هاش .

مگه باید غیر این باشه..این که دیگه معلومه که هدف کمپانی فروش محصولشه:|

ترجمس؟ایا؟
به قول استاد Slipkboy
yahoo_4.gif
سونی از psp خوب تبلیغ نکرد با اینکه که شاید بعضی از شما بگویید نه و با اینکه این کنسول 70 میلیون فروش داشت ولی سونی در مورد psp اشتباهات بزرگی انجام داد
چه ربطی به متن اصلی داره؟
Sony messed up with the PSP. Yeah, it did go on to sell over 70 million units and became one of the highest selling systems of all time, but when you look at it all, Sony messed up

آخرین ویرایش:
مگه باید غیر این باشه..این که دیگه معلومه که هدف کمپانی فروش محصولشه:|

سلام فضولی نباشه ولی شرکت ها هیچ وقت مبنا رو سود کنسول نمیزارند و حتی شاید دستگاه رو با ضرر هم بفروشن چون هدف از در امد زدایی بخش جانبیش است که برا ی کنسول بازی بازی هاش است

و در امد زایی از انجا است

مثلا شما پرینتر رو 140 می خرید این قیمت واقعا واسه همچین چیزی ارزان است هدف مثلا شرکت کانن فروش کارتریج ان است که در امد از ان جا ناشی شود و خودتان میدانید هر کار تریج چند است وما شا الله ما هم که تانک می بندیم و مثل کپی خور کردن دستگاه مفتی میندازیم

منم دقیقا چهار پنج سال پیش به خاطر همین دلیل psp خریدم .
البته راه من تا دانشگاه ، سه ساعت بود . :d
ولی من که فکر میکنم با وجود این همه اسمارت فون ویتا راه خیلی سختی در پیش داره .

مگه باید غیر این باشه..این که دیگه معلومه که هدف کمپانی فروش محصولشه
سر PS3 سونی فقط بفکر فروش کنسول نبوده و از فروش بازی های اوریجینال هم خیلی سود کرده بخاطر همین هم سعی کرد امنیت کنسول رو بالا ببره .

وقتی اولین بار game boy اولی رو گرفتم نسبت به این گیم دستی ها خدایی بود واسه خودش
وقتی game boy advane va color رو دیدم گقتم اینا اجب تکنولوژی هست خداس
وقتی psp رو دیدم در مقابل این ها واقعا حیرت زده شدم بازی nfs rivals اولین بار بازی کردم خدا رو بنده نبودم
انقلاب بود psp بی نظیر بود واقعا ولی بعدا جذب ds شدم به خاطر بازی هاش

سلام فضولی نباشه ولی شرکت ها هیچ وقت مبنا رو سود کنسول نمیزارند و حتی شاید دستگاه رو با ضرر هم بفروشن چون هدف از در امد زدایی بخش جانبیش است که برا ی کنسول بازی بازی هاش است

و در امد زایی از انجا است

مثلا شما پرینتر رو 140 می خرید این قیمت واقعا واسه همچین چیزی ارزان است هدف مثلا شرکت کانن فروش کارتریج ان است که در امد از ان جا ناشی شود و خودتان میدانید هر کار تریج چند است وما شا الله ما هم که تانک می بندیم و مثل کپی خور کردن دستگاه مفتی میندازیم

این چه حرفیه داداش! عزیزمی:">
اتفاقا ماخیلی لذت میبریم با بقیه هم ، هم صحبت بشیم:d
بگذریم...:d
--------------------------
چه موقع مییتونی به PSN وصل بشی؟
چه موقع میتونی بازی رو انلاین بخری؟
چه موقع میتونی انلاین بازی کنی؟
و
چه موقع نیاز به کاتریج پیدا میکنی؟
-----------------------------
ببین عزیزم اول باید کنسول فروخته بشه و بعد از اون سود کرد.چطور ممکنه یک شرکت بدون فروشش محصولش خریداران رو به ترقیب به استفاده و خرید امکانات اون کنه؟
دقیقا خودن هم گفتی جواب رو!
ببین تو تا پرینتر نداشته باشی نمیتونی براش کاتریج بخری! پس قدم اول داشتن پرینتر هست!
همین.

سر PS3 سونی فقط بفکر فروش کنسول نبوده و از فروش بازی های اوریجینال هم خیلی سود کرده بخاطر همین هم سعی کرد امنیت کنسول رو بالا ببره .
دوست عزیز جواب بالایی واسه شما هم بود. خوب چجوری گیمر ها ازPSN بازی اریجینال بخرن؟ وقتی که یکPS داشته باشن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or