سونی درباره اشتباهاتش در مورد psp می گوید

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member

سونی از psp خوب تبلیغ نکرد با اینکه که شاید بعضی از شما بگویید نه و با اینکه این کنسول 70 میلیون فروش داشت ولی سونی در مورد psp اشتباهات بزرگی انجام داد
مدیر عامل سونی در مصاحبه ای با Official PlayStation Magazine UK, گفت بازار یابی سونی برای psp اشتباه بود ولی این اتفاق برای ویتا نخواهد افتاد
"من فکر می کنم ما خیلی سعی کردیم بر روی جنبه های چند رسانه ای psp کار کنیم
ما در روز های اول psp درباره قابلیت پخش فیلم و موسیقی توسط ان خیلی صحبت کردیم
من فکر می کنم که این دفعه متوجه شدیم که چگونه کار کنیم و نگذاریم که مشتری سر درگم شود که کاربرد اصلی این دستگاه چی است و ویتا بسیار بهتر از psp خواهد بود
با این که ویتا هم دستگاهی چند رسانه ای است ولی اکنون سونی اعلام می کند که بهترین کاربرد ان بازی کردن است
ما می گوییم که این دستگاه در وهله اول برای بازی است و ساخته شده برای بازی کردن
ما اموخته ایم که تجربه ی لذت بخش یک بازی زمانی است که با کنسولی منحصر به فرد بازی ها را انجام دهیم

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Sâlar and raya2
در مورد psp درست میگه یادمه یه روز یه psp گذاشته بودن پشت ویترین تو یه مغازه ای خیلی جالب بود روش نوشته بود psp با قابلیت پخش فیلم و موسیقی و...
خلاصه به همه چیزش اشاره کرده بود الا بازی کردن این در نوع خودش خیلی برام جالب بود
در کل من خیلی به ویتا علاقه مندم تو برنامه حتما خرید یکیشو دارم

کجای متن خبر گفته آقای جیم رایان گفته PSP شکست خورده ؟ اولا که جیم رایان این حرف رو نزده و نویسنده خبر که به نظر هم میرسه خوشحاله نوشته تو این حرفاشون گفتن PSP تو امر بازاریابی موفق نبوده .
ما چهار سال دهنمون صاف شد که این جمله رو به یک عده بفهمونیم..
Dude you always fail

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 浪人
همین ترجمه اشتباه یه عده رو به وهم و خیال میندازه!

Sony messed up with the PSP. Yeah, it did go on to sell over 70 million units and became one of the highest selling systems of all time, but when you look at it all, Sony messed up. SCEE president Jim Ryan recognizes that. While talking to Official PlayStation Magazine UK, he discussed where Sony failed with PSP’s marketting, and how they will not fall for the same thing with Vita.

من ۱سال PSP داشتم...به نظر من PSP ۱چیزی بود حد واسط PS1 و PS2 ...
نه گرافیک PS2 رو داشت...و اینکه از PS1 هم خیلی بهتر بود...
خیلی هم چند رسانه ای نبود...چون به غیر از پسوند پسوند MP4 چیز دیگه ای اجرا نمیکرد...رزولوشن تصویر هم نسبت به سایز صفحه نمایش هم کم بود...ولی درکل چیز خوبی بود...مخصوصا بعضی بازیهلش مثل God of war و Def jam fight و Tekken 5 و 6 و Midnight clube و GTA vice city stories و بقیه که خوب بودن...

من مطمئنم ویتا تمام کم و کاستیها رو برطرف میکنه...در اصل PSP تجربه ای بود واسه کنسول پرتابل...
دقیقا حکایت جهشی داره که PS2 نسبت به PS1 داشت! PSV هم جهش خیلی بزرگیه...

۱۰۰% سونی کم نخواهد گذاشت...چون این روزا گوشی های تلفن همراه به سرعت برق دارن رشد میکنن...سونی نجنبه تو PSV گوشیها جاشو میگیرن و قربانی میشه...

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

big lol!

آقای Ryan راجع به بازاریابی و برنامه های مارکتینگ PSP گفته که در حد و اندازه های یه کنسول نبوده و حالا میخوان این کمبود رو برای Vita جبران کنن ... PSP جدا از هر چیزی حداقل انقدر فروخته که بشه بهش گفت یه کنسول موفق! آدم نمیدونه چی بگه واقعا ...

کاش همه جای زندگیمون انقدر که سر این مسائل فرصت شناس هستیم، قدر لحظه هامون رو میدونستیم!

• Like
Reactions: Politiciλn
من psp go خریدم و اون موقع کپی خورنمیشد و نکردم ولی اصلا psp خدایی حال نمیداد و بدرد نمیخورد یه جورایی ولی اینا ویت اهم ادم رو جذب میکنه یکی بخره.

به نظر من هم psp موفق نبود.
یادمه فقط چند تا بازیش بهم خیلی حال داد و از اونایی بود که تو ذهن میمونه؛GOD,GTA,MGS PW,Silent hill shattred dimension,man hunt
این نظر منه،
خداکنه ویتا جبرانش کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or