شایعه سونی توسعه بازی برای VR را کاهش داده است

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
psvr23.jpg

طبق گزارش‌ها، سونی سرمایه‌گذاری در VR را کاهش داده است و تنها دو عنوان در حال توسعه برای هدست PlayStation VR دارد. این شایعه بر اساس سایت Android Central است که ادعا می‌کند که در سونی، دو بازی برای هدست واقعیت مجازی پلی استیشن در حال توسعه است و سونی علاقه کمی دارد که برای هدست PlayStation VR بازی‌های بیشتری را توسعه دهد. به گفته این نشریه، در آینده فرصت‌های بسیار کمی برای توسعه واقعیت مجازی در سونی وجود خواهد داشت.

بزرگترین تلاش سونی در توسعه واقعیت مجازی برای PlayStation VR2 بازی Horizon: Call of the Mountain بود. از آن زمان، خروجی این شرکت برای این سخت افزار محدود شده است. همچنین یک آداپتور برای رایانه شخصی در اواخر امسال عرضه خواهد شد.

در ماه اکتبر، Eric Lempel، معاون ارشد و رئیس بازاریابی جهانی Sony Interactive Entertainment، تکنولوژی VR را یک تجارت معنادار برای این شرکت توصیف کرد، اما اشاره کرد که هنوز به پتانسیل خود نرسیده است. Lempel گفت: VR برای ما مهم است که می‌تواند در نوآوری به ما کمک کند. این هرگز تنها راهی که مردم بازی می‌کنند نخواهد بود، اما خوشحالم که در آن هستیم. تجربیات بسیار خوبی وجود دارد و مصرف کنندگان واقعاً آن را دوست دارند. اما این یک تجارت نوپا برای ما است.

من چند تا هدست vr خریدم
از هدست اول سونی بگیر تا ps vr و کوئست ۲ و الانم که کوئست ۳ دارم
اونایی که میگن vr بدرد گیم نمیخوره بیان یک دست اویل ۴ بازی کنن روی دستگاه تا از کیفیت بی نظیر بازی استفاده کنن
من با کوئست ۳ عشق میکنم کلی بازی ناب داره تازه روی pc vr هم‌کلی بازی هست که میشه با کیفیت بالا ازشون لذت برد
ضمن اینکه quest رو برای فیلم دیدن و همچنین ورزش کردن استفاده میکنم که عالیه
فقط بدیش باتری کمش هست

کلا یه بازی خودش توسعه داده بود و یه چند تایی هم انحصار کرده بود، از یک کمتر که میشه صفر.
در واقع کاملا بیخیال vr2 شد بعد یک سال و صرفا اداپتورو داد که باهاش برن از لایبری pc استفاده کنن.
سونی دوباره یک دستگاه داده و تو ساپورتش گند زده ولی این ربطی به ضعف پلتفرم VR نداره.
اگه اینطور بود که سالها قبل نسل این بازیها روی استیم منقرض شده بود.
حداقل از 2016 که اوکولوس ریفت اومد من دقیقا یادمه که هر سال همین بحث تو جاهای مختلف هست که VR مثل کینکت و... یه بار اضافست و به زودی میمیره و...

غافل از اینکه حتی سونی هم قانع شد که وارد این بازار بشه و دو تا هدست ازش توسعه بده با اینکه پتانسیل ساپورت کردنش رو نداشت.
البته اشتباهش قاعدتا انحصاری کردن اونها بود و این ظلم به خریدارهای این هدستها بود.
با توجه به این رفتار سونی از اول هم مشخص بود که این استراتژیشون زمین میخوره ولی الان توپ رو میندازه تو زمین کلیت VR که آماده نیست و... که این رسما جفنگ خالصه.

قبلا هم گفتم حیف دپارتمان VR سونی که برای این اسکلها این همه تحقیق و توسعه کردن و انصافا تو تلاش دوم هدست جذابی رو ارائه دادن.
اگه از اول برای PC هم در دسترس بود (هنوز کوئست 3 نیومده بود) و یک آپگرید برای لنزهاش میگرفت (ضعف اصلی و بزرگ این هدست) الان به راحتی میتونست رقیب متا و هر هدست گرونقیمت تر دیگه ای باشه.
vr در سال 2023 فروخته 7.7 میلیون دستگاه
844 میلیون دلار فروش محتوا
23.6 میلیون بیس پلیر
و 2.3 بیلیون دلار درآمد پیش بینی شده در 2028
____
شاید طرفدار خاص داشته باشه و یکسری خوششون نیاد ولی هیچ علامتی از یه تکنولوژی شکست خورده و کوچیک نداره .
یکسری شرکتها مثل والوم، بیش از یک دهه هست که بازیهای قدیمیشو ول کرده، پس با این نتیجه گیری ها، کلا صنعت گیم ترکیده

اونایی که میگن به درد گیمینگ نمیخوره، کژال بازی نمیکنن...

وگرنه به عنوان ابزار جانبی و تنوع معلومه خوب و باحاله... حتی برای عناوین بازی خاص و یونیک مخصوص خودش هم قطعا عالیه،

اما جای کنترلر و موس و کیبورد رو میگیره؟ به نظر منم خیر تا اطلاع ثانوی (احتمالا شایدم ابد با توجه به ساختار فعلی بازی ها و تکنولوژی، حالا اینده های دور طبیعتا معلوم نیست چون ممکنه تحولات شدید و سنگین صورت بگیره و کلا اساس ماجرا رو تغییر بده)

من تکنولوژی VR رو در حد تست توی شهربازی استفاده کردم و خیلی هم چسبید. هم خودمون خندیدیم هم کلی بهمون خندیدن :D ولی به نظرم استفاده‌ی مداوم ازش خیلی سخته. همونطور وه میتونه واسه عده‌ای جذاب و سرگرم کننده باشه، میتونه واسه عده‌ای هم خیلی زود خسته کننده بشه. ساپورت VR2 به نظرم خیلی خوب بوده نسبت به ورژن قبلیش. بازیای زیاد و متنوعی واسش اومده. یکی از بهترین نمونه‌هاش GT7 هم هستش. واقعا دوس دارم حس و حال بازی کردن جی‌تی۷ رو با VR2 تجربه کنم. یا بازی مثل RE4R. جدیدا هم بازیاشو دارن روی پلاس منتشر میکنن. ازون‌ور رو پی‌سی بازی مثل Half-Life Alyx رو داریم که موفقیت خیلی بزرگی داشت. بازیایی که واسشون ساخته میشه خیلی متنوعن. آمار بازیایی که کواپ دارن یا حتی PvP هم هستن روز به روز داره بیشتر میشه. به نظرم VR به هیچ عنوان نمیتونه شکست محسوب بشه. مخاطبینش قطعا از حالت سنتی کمتره که طبیعیه اما تجربه‌‌ای که به گیمرا میده خیلی خاصه.

به درد نخور که هست اما با این همه هزینه و این همه تبلیغات و سرمایه گذاری یه شبه که نمی ذارنش کنار گاماس گاماس
همون 3d هم 10 سالی طول کشید تا منسوخ بشه شاید بیشتر دقیق یادم نیست
البته استیم که vr تقریبا پیچیده کلا یه دونه half life به دردبخورم براش داد دیگه هیچی سامسونگ هم خیلی وقته صحنه رو ترک کرد سونی هم که ترک کرد تعداد پیلیرهاشم که بعد از این همه سال و خرج و تبلیغات خیلی کمه

دیگه شکست ترجمه ش چی می شه؟
اصلا اساسا قیمت این کالا هم اینقدر فضایی هست که خیلی ها به سمتشم نمی رن
اگر روی سیب زمینی اینقدر تبلیغات و هایپ می کرد الان فروشش بیشتر بود

من البته اون هدست مجازی های روی گوشی سامسونگ واقعا دوست داشتم با 40 50 دلار چیز خوبی بهت می داد چون گوشی هاشم صفحه اولد داشتن dpi های بدکی هم گوشی ها ندارن با یک قیمت مقعول تجربه خوبی رو ارائه می داد نهایت دسته شم می خریدی به 80 90 دلارم نمی رسید اما حتی اونم براش سود نداشت نگهش داره
سامسونگ مگه اصلا وارد شد که بخواد خارج شه؟ :D اون تیکه پلاستیکایی که یه لنز الکی چسبوندن بهش که تسکو هم تولید میکنه :-" خودتم حتی میتونی تو خونه درست کنی.
اتفاقا مشکلش همونه که گوشی رو باید فرو کنی توش و گوشی هم حتی اگه Dpi بالایی داشته باشه بازم رزولوشنش بالا نیست (مگه تو یه سری گوشی خاص) از اون طرف تقسیم به دو قسمت هم میشه صفحه نمایش دیگه بدتر، بماند که زاویه دید بدی داره.
کلا چیز بدرد نخوری هست (به غیر از اون مصرفی که بالاتر دوستان گفتن :)) )

یه برداشت اشتباهیی که بنظرم داره میشه اینه که خیلیا فک میکنن VR قرار بوده مثلا روش سنتی رو جایگزین کنه و فیل شده! در صورتی که شک ندارم حتی اگه به بهترین شکل و قیمت ممکنش هم برسه و بازیای پرهزینه هم واسش ساخته بشه بازم خیلیا از جمله خودم میشینن درکنارش با کنترلر هم بازی میکنن چون اون یه چیزه و این یه چیز دیگه.

ولی خب اگه پستمو خونده باشی حرف خاصی در مورد گیمینگ نزدم و بصورت کلی دارم تکنولوژی VR رو میگم.
اینکه VR جزئی از آینده آدماست رو تعجب میکنم یکی انکار کنه :D الان دقیقا چه چیزی تو ذهنت هست که قراره جایگزین VR بشه؟ بنظرت آدما 30-40 سال آینده رو هم میخوان یه آجر 6.5 اینچی رو هر روز دنبال خودشون بکشن و یه سره بشینن جلو یه مانیتور 24 اینچ؟ من بعید میدونم!

یک چنل اختصاصی هم رو یوتوب دارم طرف همیشه بروز ترین تکنولوژیای VR رو امتحان میکنه قبل اینکه به بازار بیان، اگه اشتباه نکنم هر سال نمایشگاه اختصاصی خودشونو دارن و شرکتای کله گنده حضور دارن به اضافه کلی مخ که اختراعات مرتبط به واقعیت مجازی اونجا به نمایش میزارن و واسه جامپ استارتاپشون از همون مکانا استفاده میکنن.

درسته الان به هدست محدوده، قیمت پایینی نداره و همه گیر نشده اما اینم مثل همه تکنولوژی ها بهتر و بهتر میشه قیمتش میاد پایین (همین الانم کوئست 2 مثلا هم قیمت مناسبی داره هم ده برابر هدستای چند سال پیش قوی تره و کلی کارای دیگه میشه باهاشون کرد که قبلا نمیشد)
ولی خب احتمالا چند دهه آینده از اون فرمت هدست درمیاد و استفادش آسون تر میشه (حالا میخواد در غالب نورولینک باشه یا لنز یا هرچی) چون داخل فرمت هدست بودن خیلی محدودش میکنه و هرچقدم تلاش کنن بازم واسه استفاده طولانی مدت مناسب نخواهد بود.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: He!n3ger
سامسونگ مگه اصلا وارد شد که بخواد خارج شه؟ :D اون تیکه پلاستیکایی که یه لنز الکی چسبوندن بهش که تسکو هم تولید میکنه :-" خودتم حتی میتونی تو خونه درست کنی.
اتفاقا مشکلش همونه که گوشی رو باید فرو کنی توش و گوشی هم حتی اگه Dpi بالایی داشته باشه بازم رزولوشنش بالا نیست (مگه تو یه سری گوشی خاص) از اون طرف تقسیم به دو قسمت هم میشه صفحه نمایش دیگه بدتر، بماند که زاویه دید بدی داره.
کلا چیز بدرد نخوری هست (به غیر از اون مصرفی که بالاتر دوستان گفتن :)) )

یه برداشت اشتباهیی که بنظرم داره میشه اینه که خیلیا فک میکنن VR قرار بوده مثلا روش سنتی رو جایگزین کنه و فیل شده! در صورتی که شک ندارم حتی اگه به بهترین شکل و قیمت ممکنش هم برسه و بازیای پرهزینه هم واسش ساخته بشه بازم خیلیا از جمله خودم میشینن درکنارش با کنترلر هم بازی میکنن چون اون یه چیزه و این یه چیز دیگه.

ولی خب اگه پستمو خونده باشی حرف خاصی در مورد گیمینگ نزدم و بصورت کلی دارم تکنولوژی VR رو میگم.
اینکه VR جزئی از آینده آدماست رو تعجب میکنم یکی انکار کنه :D الان دقیقا چه چیزی تو ذهنت هست که قراره جایگزین VR بشه؟ بنظرت آدما 30-40 سال آینده رو هم میخوان یه آجر 6.5 اینچی رو هر روز دنبال خودشون بکشن و یه سره بشینن جلو یه مانیتور 24 اینچ؟ من بعید میدونم!

یک چنل اختصاصی هم رو یوتوب دارم طرف همیشه بروز ترین تکنولوژیای VR رو امتحان میکنه قبل اینکه به بازار بیان، اگه اشتباه نکنم هر سال نمایشگاه اختصاصی خودشونو دارن و شرکتای کله گنده حضور دارن به اضافه کلی مخ که اختراعات مرتبط به واقعیت مجازی اونجا به نمایش میزارن و واسه جامپ استارتاپشون از همون مکانا استفاده میکنن.

درسته الان به هدست محدوده، قیمت پایینی نداره و همه گیر نشده اما اینم مثل همه تکنولوژی ها بهتر و بهتر میشه قیمتش میاد پایین (همین الانم کوئست 2 مثلا هم قیمت مناسبی داره هم ده برابر هدستای چند سال پیش قوی تره و کلی کارای دیگه میشه باهاشون کرد که قبلا نمیشد)
ولی خب احتمالا چند دهه آینده از اون فرمت هدست درمیاد و استفادش آسون تر میشه (حالا میخواد در غالب نورولینک باشه یا لنز یا هرچی) چون داخل فرمت هدست بودن خیلی محدودش میکنه و هرچقدم تلاش کنن بازم واسه استفاده طولانی مدت مناسب نخواهد بود.
چرا داد قیمتشم 350 دلاره برای پی سی همین الانم موجوده از امازون می تونی بخری

SAMSUNG HMD Odyssey+ Windows Mixed Reality Headset with 2 Wireless Controllers​

من همه ی این ها رو توی دوبی با همون تیکه پلاستیک تست کردم انچنان فرقی با هم نداشتم
توی همشون پیکسل ها مشخص بود
اتفاقا سامسونگ خیلی محصول با کیفیتی داد و تنها چیز ارزون VR بود که با DPI 500 گوشی ها چیز بدی نمی شد اصلا قابل مقایسه با ارزون قیمت ها نبود از اونا هم دارم

در کل VR هم گرونه هم بعد از نیم ساعت حالت بد می کنه هم تصویر توش پیکسلی هست انگار مانیتور 27 اینچ 720P جلوته(در بهترین هاش تازه) هم برای راه اندازیش داستان داری هم قدرت پردازشی بالاتر لازم داره هم محتوای انحصاری لازم داره
اصلا از همون اولشم که بر می گرده به خیلی سال قبل گفتم عمرا چیز فراگیری بشه اینم عین 3D می ره به خاطرات
مگه بعدا با اصلاحات شدید و قیمت مناسب بتونه برگرده
تازه من 3D همچنان به VR ترجیح می ده گاهی هم استفاده می کنم و از منسوخ شدنش ناراحتم این مدل هایی که بدون عینک اومدن که البته تک و توک هنوزم میاد واقعا خوب بودن NEW 3DS هم دارم هنوزم از 3D ش لذت می برم

• Like
Reactions: majidred2011
البته سامسونگ ادیسه رو داده بود که یک هدست کامل با امکانات و ویژگیهای خیلی خوب بود که روی پلتفرم Mixed Reality مایکروسافت بود و تو زمان خودش هدست خوبی بود.
اگه اشتباه نکنم چند مدل هم ازش منتشر کرد.

خب خودت تصحیح کردی.
============
در کل VR هم گرونه هم بعد از نیم ساعت حالت بد می کنه هم تصویر توش پیکسلی هست انگار مانیتور 27 اینچ 720P جلوته(در بهترین هاش تازه) هم برای راه اندازیش داستان داری هم قدرت پردازشی بالاتر لازم داره هم محتوای انحصاری لازم داره
اصلا از همون اولشم که بر می گرده به خیلی سال قبل گفتم عمرا چیز فراگیری بشه اینم عین 3D می ره به خاطرات
مگه بعدا با اصلاحات شدید و قیمت مناسب بتونه برگرده
تازه من 3D همچنان به VR ترجیح می ده گاهی هم استفاده می کنم و از منسوخ شدنش ناراحتم این مدل هایی که بدون عینک اومدن که البته تک و توک هنوزم میاد واقعا خوب بودن NEW 3DS هم دارم هنوزم از 3D ش لذت می برم
این پاراگراف کاملا اشتباست.
از بالا به پایین، پایین به بالا.
مرکز به شرق یا غرب :D

در مورد سرگیجه که برای همه پیش نمیاد و برای اونهایی که پیش میاد برمیگرده به اینکه مغز عادت نداره به این شرایط جدید که بدن ثابته ولی از طریق چشمها داره حرکت رو حس میکنه که اینطوری گریپاژ میکنه.
ولی بعد چند جلسه بازی کاملا رفع میشه و عادت میکنه.
مسئله بعدی هم تنظیمات IPD دستگاه (فاصله کانونی عدسی ها باهم بر اساس فاصله بین مردمکهای هر شخص) که این هم در جلوگیری کردن از تاری تصویر و هم تو سرگیجه و بیماری حرکتی تاثیر داره.
اگه کس دیگه ای این راهکارها براش جواب نداد واقعا مشکل از خودشه ، یا به عینک نیاز داره و یا راه حل دیگه ای که مشکل بیناییش رو حل کنه.

دیگه توضیح واضحاته و من فکر کنم قبلا چند باری همه اینها رو تو تاپیکهای مختلف توضیح دادم و اتفاقا فکر کنم تو یکی از اونها با خودت همین بحث رو داشتیم.

این تعریفی که از VR داری برمیگرده به هدستهای 6-5 سال پیش و قدیمیتر یا خیلی بیکیفیت.
یه سرچی بزن هدستهای Bigscreen Beyond ، Pimax Crystal Super ، varjo و کمپانیهای دیگه که تو این رده تولید دارن رو ببین ، من هیچی نمیگم.

حالا اینها که چندتاییش واقعا گرونن یا برای یوزر معمولی نیستن ولی همین Quest 3 که خوبه حتی نسخه دومش یا Quest Pro تو تعریفی که داری نمیگنجن که اینها جزو هدستهای خیلی ارزون و در دسترس هستن .
حتی از قدیمی ترها مثل HP Reverb یا همین ایندکس ولو و... هم این تعریف روشون نمیشینه.
========
مورد دیگه هم اینکه دوستان VR قرار نبود ، نیست و نخواهد بود که بیاد و جایگزین شکل فعلی گیمینگ بشه.
صرفا یک راه ارتباطی دیگست برای تجربه گیم.
مثل کنسول دستی و تفاوتش با کنسول خونگی و همینطور PC ها با پلتفرمهای استریمینگ که هرکدوم ویژگیهای خودشون رو دارن و قرار نیست که جای هم رو تنگ کنن (حالا استریمینگ در آینده چرا شاید بتونه)
جایی رو برای کسی تنگ نکرده که از روز اول منتظر نابودیش هستین و پیشا پیش خبر از مرگش میدید
.
یه گوشه برای خودش نشسته و طرفدارهای خودش رو داره.
سالانه تعداد زیادی بازی براش میاد یا با آپدیت به بازیهای AAA امکان استفاده ازش فراهم میشه.
داره کارش رو میکنه و هر سال هم یکی دوبار پیشرفت تکنولوژی داریم تو این پلتفرم.

همه اینها خیلی با تعریف نابود شدن یا شکست خوردن پروژه و... فاصله داره.

میدونم اینها رو میدونید ولی هرچند وقت یادمون میره که منجر میشه به بخشی از کامنتهای این چند صفحه آخر.

بازیهای کژوال ، شوتر و... رو اصلا بزاریم کنار .
شما تا یه بازی ریسینگ رو با VR تجربه نکنین به عمق کارایی این هدستها پی نمیبرین.
اصلا یه دنیای دیگست.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or