سونی: تنها 2 درصد دستگاه های سونی مشکل دار است

ONLY_SONY_PS3

کاربر سایت
سایت ps3 fanboy به تازگی در مورد اینکه ایا ممکن است دستگاه های پی اس 3 هم مشکل داشته باشد یه نقل قول از مسئولان سونی گزاشته و گفته که تنها 2 در صد از دستگاه های سونی امکان به وجود امدن اشکال درشون هست ;)

چند درصد بچه ها کنسول ps3 دارند ؟!!؟ اخه بیشتر اونای که xbox 360 دارند ساعت های با بازیهای هیجانی این کنسول سرگم هستند که این کنسول بدبخت داغ می کنه (10 الی 12 ساعت).ولی توی این سایت چیزی در مورد بازی کردن با ps3 نشنیدم .یکی بگه که فلان بازی ps3 رو چند ساعت (10 الی 12 ساعت ) بازی کردم ولی کنسول داغ نکرد؟!؟! پس چند تا از بازیهای ps3 رو بازی کنید اونم به مدت(هر بازی 10 الی 12 ) ساعت اگه این کنسول داغ نکرد شرطه؟تجربه کنید انوقت نظر بزارید./:) .
با یه خورده فکر کردن میتونی متوجه بشی که خوب شما فرض کن تو ایران با دستگاه زیاد بازی نمیکنن تو خارج چی؟ پس چرا سایت هایی مثل گیم اسپات و ign تا حالا یه خبر نزاشتن که پی اس 3 کسی خراب شده باشه ;) لطفا راجب این موضوع دیگه بحث نکن چون دیگه همه میدونن کیفیت ساخت پی اس 3 خوبه . در ضمن پی اس 3 من هم روزی 8 ساعت شایدم بیشتر روشن اخ هم نمیگه.

اینps3 ما بعد 2 ساعت یک گوشه ان زیاد داغ می شه,البته باید بگم هفت هشت ساعت بازی می کنم و تا الن براش مشکلی پیش نیامده ایا در دراز مدت براش مشکلی پیش میاد

اینps3 ما بعد 2 ساعت یک گوشه ان زیاد داغ می شه,البته باید بگم هفت هشت ساعت بازی می کنم و تا الن براش مشکلی پیش نیامده ایا در دراز مدت براش مشکلی پیش میاد
این جا جای این سوال اخه ;) نخیر دستگاه منم شرایط شمارو داره 6 ماه اخ نگفته.سوال دیگه داشتی پست خصوصی بده اینجا جاش نیست.;)

در مورد کنسول من من روزي 4 ساعت به بالا بازي مي کنم.
بقيه روز هم مي ذارم از ps store دمو و ويدئو و اينا دانلود کنم.
داغ مي کنه خوبم داغ مي کنه ولي اون فن هاش اون گرما رو مي بره بيرون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or