سونی: تنها 2 درصد دستگاه های سونی مشکل دار است

ONLY_SONY_PS3

کاربر سایت
سایت ps3 fanboy به تازگی در مورد اینکه ایا ممکن است دستگاه های پی اس 3 هم مشکل داشته باشد یه نقل قول از مسئولان سونی گزاشته و گفته که تنها 2 در صد از دستگاه های سونی امکان به وجود امدن اشکال درشون هست ;)

به روباه گفتن شاهدت كيه گفت دمم :laughing:
فکر نم کنم مساله کیفیت ساخت PS3 چیزی باشه که فقط دو ایشون شاهد باشه ما همه شاهدیم که کیفیت ساخت این کنسول در بالاترین حد قرار داره و من تا حالا با گوش خودم یا چشم خودم نه شنیدم و نه دیدم که کسی با این کنسول مشکل داشته باشه . من خودم 360 دارم ولی نمیشه حرف حق رو انکار کرد . موفق باشید

نه منظور من با ايشون نبود منظور من با سايتي بود كه ايشون ازش خبر گذاشتن خب معلومه كه سايت فن بويهاي سوني نمياد بگه كه ps3 زياد خراب ميشه

نه منظور من با ايشون نبود منظور من با سايتي بود كه ايشون ازش خبر گذاشتن خب معلومه كه سايت فن بويهاي سوني نمياد بگه كه ps3 زياد خراب ميشه
میلاد که گفتش ;) لازم به منبع نیست اصلا شما تا حالا دیدی کسی توی این سایت با پی اس 3 مشکلی داشته باشه؟؟؟؟

فکر نم کنم مساله کیفیت ساخت PS3 چیزی باشه که فقط دو ایشون شاهد باشه ما همه شاهدیم که کیفیت ساخت این کنسول در بالاترین حد قرار داره و من تا حالا با گوش خودم یا چشم خودم نه شنیدم و نه دیدم که کسی با این کنسول مشکل داشته باشه . من خودم 360 دارم ولی نمیشه حرف حق رو انکار کرد . موفق باشید

منم با شما موافقم
PS3 از نظر كيفيت ساخت در سطح خيلي بالايي قرار داره
در حاليكه قويترين كنسول بازي هست ولي خيلي بي صدا و آروم كار ميكنه و اصلا هم داغ نميكنه

چند درصد بچه ها کنسول ps3 دارند ؟!!؟ اخه بیشتر اونای که xbox 360 دارند ساعت های با بازیهای هیجانی این کنسول سرگم هستند که این کنسول بدبخت داغ می کنه (10 الی 12 ساعت).ولی توی این سایت چیزی در مورد بازی کردن با ps3 نشنیدم .یکی بگه که فلان بازی ps3 رو چند ساعت (10 الی 12 ساعت ) بازی کردم ولی کنسول داغ نکرد؟!؟! پس چند تا از بازیهای ps3 رو بازی کنید اونم به مدت(هر بازی 10 الی 12 ) ساعت اگه این کنسول داغ نکرد شرطه؟تجربه کنید انوقت نظر بزارید./:) .

آخرین ویرایش:
fly جان مگه میشه کنسول داغ نکنه!!!!!!!!!!!!!!
همین ps3 هم اگه همینجوری الکی روشن باشه و باش کار نکنی داغ میکنه.
مساله مهم اینه که اگه داغ کرد براش مشکل پیش نیاد که تا حالا برای ps3 همچین
مشکلی پیش نیومده .

من کنسولم رو خاموش نمي کنم.
الان يه سه يا چهار روزي هست يه تيکه روشنه و هيچ مشکلي نداره.
پس خواهشا اراجيف نبافيد.

یعنی الان بیشتر از 48 ساعته که خاموشش نکردی و هیچ اتفاقی هم براش پیش نیفتاده؟!!!!!!!!
داغ هم نکرده؟!!!!!!!!!!
هیچیش نشده؟!
باب ایول;):love:

آخه مگه میشه وسیله الکتورنیکی داغ نکنه این همه آتو آشغال اون تو هست اون وقت داغ نکنه؟
عزیزان Ps3 داغ میکنه وحشتناک هم داغ میکنه منتهی چون اون فنی که اون تو هست بسیار قوی هست نمیگذاره که این گرمای زیاد آسیبی به کنسول بزنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or