سایت ps3 fanboy به تازگی در مورد اینکه ایا ممکن است دستگاه های پی اس 3 هم مشکل داشته باشد یه نقل قول از مسئولان سونی گزاشته و گفته که تنها 2 در صد از دستگاه های سونی امکان به وجود امدن اشکال درشون هست ![3 ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/meep/3.gif)
![3 ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/meep/3.gif)
فکر نم کنم مساله کیفیت ساخت PS3 چیزی باشه که فقط دو ایشون شاهد باشه ما همه شاهدیم که کیفیت ساخت این کنسول در بالاترین حد قرار داره و من تا حالا با گوش خودم یا چشم خودم نه شنیدم و نه دیدم که کسی با این کنسول مشکل داشته باشه . من خودم 360 دارم ولی نمیشه حرف حق رو انکار کرد . موفق باشیدبه روباه گفتن شاهدت كيه گفت دمم :laughing:
میلاد که گفتشنه منظور من با ايشون نبود منظور من با سايتي بود كه ايشون ازش خبر گذاشتن خب معلومه كه سايت فن بويهاي سوني نمياد بگه كه ps3 زياد خراب ميشه
فکر نم کنم مساله کیفیت ساخت PS3 چیزی باشه که فقط دو ایشون شاهد باشه ما همه شاهدیم که کیفیت ساخت این کنسول در بالاترین حد قرار داره و من تا حالا با گوش خودم یا چشم خودم نه شنیدم و نه دیدم که کسی با این کنسول مشکل داشته باشه . من خودم 360 دارم ولی نمیشه حرف حق رو انکار کرد . موفق باشید
من کنسولم رو خاموش نمي کنم.
الان يه سه يا چهار روزي هست يه تيکه روشنه و هيچ مشکلي نداره.
پس خواهشا اراجيف نبافيد.