سونی: تصمیمات ما واکنشی به تصمیمات رقبایمان نیست!

Cloud Strife

Loyal Member
به عقیده اندرو هوس، رییس بخش سرگرمی‌های تعامل سونی، متقاضیان علاقه چندانی به پشتیبانی PS4 Pro از 4K BD نشان نمی‌‌دهند. وی در مصاحبه با گاردین خاطرنشان کرد امکان اضافه شدن پشتیبانی از دیسک‌های UHD در آپدیت‌های بعدی PS4 وجود ندارد، اما نیازی هم به چنین ویژگی نخواهد بود!

4605.jpg

"عرضه محصولات روی دیسک و نسخه‌های فیزیکی بخش بزرگی از این صنعت هست، با این حال ما نگاه ویژه‌ای به استریم کردن ویدئو‌ها به صورت آنلاین داریم. خصوصا با توجه به کاربرانی که داریم، استریم ویدئو دومین استفاده بزرگ کاربرها از کنسول هست، در نتیجه تاکید ویژه‌ای روی این بخش خواهیم داشت."

هوس در جواب این سوال که آیا عرضه Pro و Scorpio به طول عمر 5 تا 7 ساله چرخه سنتی کنسول‌ها پایان می‌دهند، می‌گوید:

"با توجه به اینکه این اولین تجربه ما از عرضه یه کنسول بین نسلیه، خیلی زوده که بخوایم به همچین نتیجه‌ای برسیم."

وقتی صحبت به رقابت بین سونی و مایکروسافت می‌رسد، اندرو هوس جدی و سرسخت می‌شود. به تازگی مایکروسافت مدل Slim کنسول خود را با نام Xbox One S عرضه کرده است که با قیمت مشابه مدل PS4 Slim، از پخش ویدئوهای 4K چه به صورت آنلاین و چه دیسک پشتیبانی می‌کند. زمستان 2017 نیز مدل Scorpio وارد بازار خواهد شد که به نظر می‌رسد سخت افزار قدرتمند‌تری داشته باشد. اندور هوس به تسلط PS4 بر بازار اشاره کرده و تاکید می‌کند به هیچ عنوان Pro جوابی به Scorpio نیست.

"زمانی که ما در مورد طراحی و عرضه Pro صحبت می‌کردیم هنوز یه کلمه هم از Scorpio گفته نشده بود. باید بگم که تصمیمات ما واکنشی به تصمیمات رقبامون نیست."

"با تشکر از سازنده‌ها و مشتری‌هامون در سراسر جهان، تا الان تونستیم بیشتر از 40 میلیون کنسول بفروشیم. هدف واضح و روشن ما این هست که تا پایان سال بعد 20 میلیون دیگه هم بفروش برسونیم. و به این ترتیب به دید خوب و واضحی از اینکه در کجای طول عمر کنسول قرار داریم خواهیم رسید. اما Pro یه چیز کاملا جدیده، و به احتمال زیاد مارو به یک سمت کاملا جدید هدایت می‌کنه."

به عقیده هوس رقیب Pro اصلا Xbox نیست، بلکه اون‌ها PC رو سر راه خودشون می‌بینن.

"من یه سری اطلاعاتی رو دیدم که کاملا منو تحت تاثیر قرار داد. خیلی از گیمرهایی که خواهان گرافیک‌های بهترن در اواسط نسل به سمت PC متمایل می‌شن چون تنها پلتفرمی هست که می‌تونه ارضاشون کنه. هدف ما از ایده کنسول بین نسلی این بود که این مخاطبین رو با ارایه یه سخت افزار جدید، و به طبع گرافیک‌های خیلی بهتر، تو اکوسیستم خودمون نگه داریم و مانع جداشدنشون از خانواده PS بشیم. و نتیجه شد PS4 Pro که گرافیک بهتر و کاملا پیشرفته‌تری رو ارایه می‌ده."

اندرو هوس در مورد پیش بینی سونی از میزان فروش Pro و یا مخاطبینی که به قصد خرید Pro کنسول‌های فعلی را می‌فروشند صحبتی نمی‌کند، و تنها به صورت کلی می‌گوید: "تو این 20 میلیون کنسولی که قصد داریم تا پایان سال آینده به فروش برسونیم Pro هم لحاظ شده".

تو پیشرفت تکنولوژی شکی نیست . و خب متقابلا باید دستگاه ها به روز بشن . مایکرو و سونی به خوبی دارن این قسمت رو پوشش میدن . البته قیمت هم بسیار موثر هستش . 400 دلار واقعا معجزس . خروجی پرو با 400 دلار و با توجه به تکنیک های به روزی که ارائه میده در حد رویاست . دست و پا کردن یه دسکتاپ با قدرت خروجی پرو بالای 1000 دلار آب میخوره .
قیمت تی وی های مین استریم 4K تو بازار حدود 2 تومنه که هم پنل خوبی دارن و هم 100 هرتز هستن . دیگه چی از این بهتر!
اما خب تکنیک HDR برای تی وی ها فعلا گرانه و دست کم 5 میلیون تومن رو طلب میکنه .
با بودجه 2 ملیون و نیم میشه یه کیس بست دقیقا با قدرت پرو.ولی خب قطعات درستی باید انتخاب بشن که به هیچ عنوان به هزار دلار نمیرسه.تازه این قطعات هم که خریداری میشن هرکدوم مجزا گارانتی شدن و هزینه گارانتی و گمرکی روشون کشیده شده.پرو توی ایران بدون شک قاچاق میاد و قیمت معقولش حدود 1600 هست.بدون شک هرکی با توجه به نیازاش یه پلتفرم خاص تهیه میکنه!یکی امکانات بیشتر رو دوس داره و پی سی رو تهیه میکنه یکی هم بی خیال این امکانات میشه و پرو رو تهیه میکنه

• Like
Reactions: saeed20
با بودجه 2 ملیون و نیم میشه یه کیس بست دقیقا با قدرت پرو.ولی خب قطعات درستی باید انتخاب بشن که به هیچ عنوان به هزار دلار نمیرسه.تازه این قطعات هم که خریداری میشن هرکدوم مجزا گارانتی شدن و هزینه گارانتی و گمرکی روشون کشیده شده.پرو توی ایران بدون شک قاچاق میاد و قیمت معقولش حدود 1600 هست
خب اینو که نفهمیدم چی نوشتی . چه تو ایران و چه تو ناف لس آنجلس گارانتی هست و روش میکشن! . و به جز GPU تو ایران بقیه قیمت ها همون قیمت دلارشونه .
دون شک هرکی با توجه به نیازاش یه پلتفرم خاص تهیه میکنه!یکی امکانات بیشتر رو دوس داره و پی سی رو تهیه میکنه یکی هم بی خیال این امکانات میشه و پرو رو تهیه میکنه
اینو موافقم . کنسول تو سادگی تعریف شده و دسکتاپ روی قدرت و مانور بیشتر تعریف شده.

4k native کاری نداره همین الانم سیستم من میتونه سوپر ماریو ( دو بعدی ) با کیفیت 4k native اجرا کنه =))

cqfw_photo_2016-08-05_01-47-24.jpg

j8gx_photo_2016-08-05_01-51-04.jpg

تازه در بنچمارک بالا همه این سیستمها به cpu قدرتمند intel مجهز هستند . در ps4pro اون جگوار apu amd که اصلا قابل قیاس با پردازنده های اینتل نیست

فعلا در حال حاضر فقط تایتان ایکس پاسکاله که میتونه در رزولوشن 4k native در تنظیمات ULTRA راحت 60 فریم بده
نشستید پیش خودتون فکر کردید اخ جون با 399 دلار ناقابل سونی بهتون 4k native اونم 60 فریم الترا ستینگ میده ؟ .=)) :))

سونی میخواد معجزه کنه براتون ؟ یا AMD یه شبه شده بهترین چیپ ساز دنیا :))
حتی با کارت گرافیک 1080GTX هم نمیشه توی 4K شصت فریم گرفت چه برسه به ps4pro

عاشق کنسول گیمرام خدایی:x
لول باو تو خوبی اومدی عملکرد کارت های 1000 2000 دلاری رو گذاشتی بعد میگه هر کس 4Kدوست داره پولشم داره زندگی تو دنیای فانتزی که میگن همینه والا منم دوس دارم پولشو ندارم ولی:))
شما اگه خیلی مردی با 399 تا یه سیستم ببند نه فقط کارت که بازدهش در حد پرو باشه
سونی هم میتونه کارت 2000 دلاری بزاره رو ps4 اسمشم بزاره ps4 گولاخه اعظم والا:D

لول باو تو خوبی اومدی عملکرد کارت های 1000 2000 دلاری رو گذاشتی بعد میگه هر کس 4Kدوست داره پولشم داره زندگی تو دنیای فانتزی که میگن همینه والا منم دوس دارم پولشو ندارم ولی:))
شما اگه خیلی مردی با 399 تا یه سیستم ببند نه فقط کارت که بازدهش در حد پرو باشه
سونی هم میتونه کارت 2000 دلاری بزاره رو ps4 اسمشم بزاره ps4 گولاخه اعظم والا:D

*sighs*

dvzj56g1mctjmw86co3k.jpg

470دلار با بازدهی 15 الی 20 درصد بیشتر نسبت به پرو، ک راحت با ی کم ادیت و انتخاب کارت گرافیک ارزون تر و سی پی یو ارزون تر میرسه ب 400 و میشه قشنگ 400 دلار پرو و هم تراز.

کارت گرافیک پرو کمی پایین تر از کارت گرافیک 180 دلاری RX470 هست.

PS4: 1.84 TFLOPs RX 460: 2.2 TFLOPs PS4 Pro: 4.2 TFLOPs RX 470: 4.9 TFLOPs RX 480: 5.8 TFLOPs

PS4 Pro uses AMD Polaris GPU, sits below RX 470
https://media.giphy.com/media/qlwnHTKCPeak0/giphy.gif

امیدوارم مفید واقع بشه، موفق باشید.

با توجه به محدودیتی که سونی تو منابع داره (محدودیت های مالی شرکت) به شخصه بعید می دونم سونی کار روی ps5 رو شروع کرده باشه چون در غیر این صورت همزمان داشته روی سه تا کنسول کار می کرده (ps4 slim- ps4 pro - ps5) که این هم خیلی امکان پذیر نیست !
ميشه منبع يا حداقل دلايل اين بخش از نظريه تون رو بگيد؟! خيلي مشتاقم دليل اين عجز و ناتواني كمپاني حقير سوني رو بدونم :-?

تو پیشرفت تکنولوژی شکی نیست . و خب متقابلا باید دستگاه ها به روز بشن . مایکرو و سونی به خوبی دارن این قسمت رو پوشش میدن . البته قیمت هم بسیار موثر هستش . 400 دلار واقعا معجزس . خروجی پرو با 400 دلار و با توجه به تکنیک های به روزی که ارائه میده در حد رویاست . دست و پا کردن یه دسکتاپ با قدرت خروجی پرو بالای 1000 دلار آب میخوره .
قیمت تی وی های مین استریم 4K تو بازار حدود 2 تومنه که هم پنل خوبی دارن و هم 100 هرتز هستن . دیگه چی از این بهتر!
اما خب تکنیک HDR برای تی وی ها فعلا گرانه و دست کم 5 میلیون تومن رو طلب میکنه .
اون شعر های مرتبط با PC هزار دلاری رو نشنیده می گیرم، ولی بازی کردن با TV واقعا ظلم به خودتونه. Input Lag فوق العاده زیاد که به 100 میلی ثانیه هم می رسه اولین مشکلشه. Game Mode هم روشن کنی باید قید HDR و کیفیت بهتر رو بزنی و اون موقع هم نسبت به 1-2 میلی ثانیه مانیتور تقریبا 10-20 میلی ثانیه لگ داری. از اون طرف این 100 هرتز و 2000 هرتز همشون فیکن و تلویزیون ها نهایت 60 هرتز و 60 فریم ساپورت می کنن و یه سری مانیتور گیمینگ فقط 144 هرتز هستن. البته کنسول نیازی به 144 نداره، ولی همون لگ زیادشون رو اعصابه.

ميشه منبع يا حداقل دلايل اين بخش از نظريه تون رو بگيد؟! خيلي مشتاقم دليل اين عجز و ناتواني كمپاني حقير سوني رو بدونم :-?
باور کن هرچقدر پستم رو خوندم نتونستم عبارات عجز - ناتوانی - کمپانی حقیر رو پیدا کنم که بخوام برای پستتون جوابی بدم! احتمالا شما پست دیگه ای رو می خواستید نقل قول کنید اشتباها مال منو نقل کردید!!!!!!
از معانی جدیدا اضافه شونده به فرهنگ لغت دهخدا:|
شرکت با محدودیت مالی = شرکت حقیر - عاجز - کمپانی حقیر
فقط یه ابسیلون منطقی باشیم!:)

من همون اول گفتم الان هم میگم این کنسول باید از روز اول معرفی میشه
من همون موقع 600 دلار میدادم اینو میگرفتم بهتر بود تا ps4 . از این به بعد هم کنسول رو 2 سال به 2 سال باید عوض کرد 8->

نميدونم والا شايد ملت خودشون رو زدن به خواب هنوز نميدونن فلسفه كنسول با pc فرق داره :D
ps3 با 512 mb رم tlou اجرا ميكرد در صورتي كه رو پي سي اصلا ويندوز بالا نمياد
يا همين u4 كه رو ps4 اجرا ميشه فعلا هيچ گرافيكي نزديكش نيست (ميدونم الان ميايد ميگيد assassin رو پي سي بهتره ) در حالي كه به قول دوستان pc فن ps4 در حد كامپيوتر mid range هست. حالا gow-horizen-daysgone بماند.
حالا من هرچي نوشتم اخرش مثل اب تو هاون كوبيدنه :D
باز يكي مياد قدرت gpu ليست ميكنه كه فلانه بهمانه

من همون اول گفتم الان هم میگم این کنسول باید از روز اول معرفی میشه
من همون موقع 600 دلار میدادم اینو میگرفتم بهتر بود تا ps4 . از این به بعد هم کنسول رو 2 سال به 2 سال باید عوض کرد 8->
2013 هنوز اصلا کارت گرافیکی نبود که بتونه بازیها رو 4k اجرا کنه که ببندن رو کنسول !

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

باور کن هرچقدر پستم رو خوندم نتونستم عبارات عجز - ناتوانی - کمپانی حقیر رو پیدا کنم که بخوام برای پستتون جوابی بدم! احتمالا شما پست دیگه ای رو می خواستید نقل قول کنید اشتباها مال منو نقل کردید!!!!!!
از معانی جدیدا اضافه شونده به فرهنگ لغت دهخدا:|
شرکت با محدودیت مالی = شرکت حقیر - عاجز - کمپانی حقیر
فقط یه ابسیلون منطقی باشیم!:)
ظاهرا شما هم پست من رو كامل نخونديد!
لطفا بصورت خيلي منطقي جواب اين قسمت رو بديد:
ميشه منبع يا حداقل دلايل اين بخش از نظريه تون رو بگيد؟!
و علت اين محدوديت مالي رو توضيح بديد؟

کسی که پول تلویزیون یا مانیتور 4K رو داره قطعا پول سیستم 4K هم میتونه داشته باشه به نظرم بهتر بود قطعات رو بالاتر میبرد ولو اینکه گرونتر بشه ارزششو داشت این دستگاه نمیتونه PC gamer رو راضی کنه

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or