سونی تایید کرد: بازی‌ها کنسول Playstation 4 در حال ساخت است.

kolange_bill

کاربر سایت

Playstation.jpg

درود.

در طی همایش چند روز پیش شرکت بزرگ سونی در E3 سوال2ها بسیاری از این شرکت پرسیده شد که یکی از انها در مورد کنسول نسل بعد این شرکت یعنی Playstation 4 بود. سایت معتبر GT در طی یک مصاحبه تصویری که با اقای Scott Rohde داشتند این معاون ارشد رئیس شرکت سونی در امریکا سخنان بسیار جالب و حیرت اوری را بیان کرد وقتی از وی در مورد اینکه ایا کنسول PS4 در سال جاری عرضه می‌گردد، و یا بازی‌های این کنسول در حال ساخت هستند؟ پاسخ بسیار جالبی را به خبرنگار GT داد.

"در مورد تاریخ امدن کنسول PS4 حرفی نمی‌زنم ولی چیزی که تمام این کهکشان ما از ان با خبر هستند این است که بازی‌های کنسول Playstation 4 در حال ساخت می‌باشند."

وی همچنین در پاسخ به این سوال که چرا کنسول PS4 را امسال معرفی نکردید پاسخ داد:

امسال 5 الی 10 عنوان بسیار مهم داشتیم حقشان بود در همایش E3 نمایش داده شوند، پس به همین منظور معرفی کنسول PS4 را زیاد مهم ندانستیم.

Sony Video Game, E3 2012: Senior VP Interview HD | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com

آخرین ویرایش:
جان من شما توی سایر تاپیک ها هم حضور موثر مثل الان داشته باش اصلاً وقتی استفاده از همچین کلماتی رو میبینم انقدر میخندم که چند سال جوون میشم ! از حضور بیشتر شما استقبال میشه !
باشه;;)
یعنی واقعا درک نکردی فقط برای خنده این حرفو زدم؟

بهترین بازی های لانچ تایتل این کنسول killzone4 و gt6 میتونن باشن به نظرم

اینارو ول کن پروژه جدید MM رو بچسبید!:دی یه LBP جدید + ان IP جدید که حرفش بود!:دی

من تمام انگیزم از ورود به نسل جدید اینه که ببینم ND با سخت افزار های جدید چی میخواد بسازه! قطعا الان تیم دومشون دارن روی نسل بعد و احتمالا UC کار میکنن! این GG هم همینطور! باید دید چه گرافیک هایی میسازن!

اینارو ول کن پروژه جدید MM رو بچسبید!:دی یه LBP جدید + ان IP جدید که حرفش بود!:دی

من تمام انگیزم از ورود به نسل جدید اینه که ببینم ND با سخت افزار های جدید چی میخواد بسازه! قطعا الان تیم دومشون دارن روی نسل بعد و احتمالا UC کار میکنن! این GG هم همینطور! باید دید چه گرافیک هایی میسازن!

الان سال بعد e3 میاد GG یدونه KZ4 رو واسه ps4 معرفی میکنه ND هم یه U4 میزنه بغلش بعد از دیدن تریلراشون هممون فوری میریم یه PS4 پیشخرید میکنیم :)) خدا اون روزو نیاره که اصلا پول مول ندارم :))

پ.ن : ولی با وجود tlou و gow:a و beyond همچنان به آینده ی این نسل و ps3 امیدوارم :دی

ایـــمان دارم! ایمان دارم ! که متال گیر 5 داره واسه افتتاحیه پلی استیشن 4 خودشو آماده می کنه !o:-)
اگه اینجوری بشه ! یه گوسِپَند می خرم می کشم گوشتشم بین بچه های همین سابت تقسیم می کنم !:d

ایـــمان دارم! ایمان دارم ! که متال گیر 5 داره واسه افتتاحیه پلی استیشن 4 خودشو آماده می کنه !o:-)
اگه اینجوری بشه ! یه گوسِپَند می خرم می کشم گوشتشم بین بچه های همین سابت تقسیم می کنم !:d
قلب و جیگرشو واسه من بزار کنار:d

یه چیزی بگم که منو خیلی درگیر خودش کرده.رفتم دوباره کنفرانس سونی رو دیدم یه جای کارشون میلنگه تقریبا یه 30 دقیقه ای رو ماسمالی کردن.به نظرم چون کنفرانس سونی دیرتر بود این احتمال رو میدادن که ماکرو کنسول جدید رو معرفی کنه یه 20-30 دقیقه ای رو واسه نسل بعد در نظر گرفته بودن و چون ماکرو هم معرفی نکرد سونی هم اون بخش رو حذف کرد و جنگولک بازیهاشو کش داد و البته با بازیهای اصلیش کاری نداشت

یه چیزی بگم که منو خیلی درگیر خودش کرده.رفتم دوباره کنفرانس سونی رو دیدم یه جای کارشون میلنگه تقریبا یه 30 دقیقه ای رو ماسمالی کردن.به نظرم چون کنفرانس سونی دیرتر بود این احتمال رو میدادن که ماکرو کنسول جدید رو معرفی کنه یه 20-30 دقیقه ای رو واسه نسل بعد در نظر گرفته بودن و چون ماکرو هم معرفی نکرد سونی هم اون بخش رو حذف کرد و جنگولک بازیهاشو کش داد و البته با بازیهای اصلیش کاری نداشت

حالا درسته که من با شعر توی امضات و جریاناتش خیلی حال میکنم ولی دلیل نمیشه که از برداشت های خودت داستان سرایی کنی.

پ.ن: به نظر من لانچ تایتل نسل بعد ممکنه TLOU 2 باشه. بعید میدونم ناتی داگ دوباره بره سراغ آنچارتد. یعنی اصلا کمپانی ای نیست که یه آی پی رو کش بده. چه پولساز باشه چه نباشه.

حالا درسته که من با شعر توی امضات و جریاناتش خیلی حال میکنم ولی دلیل نمیشه که از برداشت های خودت داستان سرایی کنی.

پ.ن: به نظر من لانچ تایتل نسل بعد ممکنه TLOU 2 باشه. بعید میدونم ناتی داگ دوباره بره سراغ آنچارتد. یعنی اصلا کمپانی ای نیست که یه آی پی رو کش بده. چه پولساز باشه چه نباشه.

last of us نیومده میخوای 2ش لانچ تایتل نسل بعد باشه ؟ کش دار چیه .. uncharted از جمله بازی هاست که همه منتظر نسخه بعدیش هستن ... اتفاقا همه منتظر شماره بعدیش تو نسل بعد هستن ...

پیش بینیت تو حلقم واقعا :دی

last of us نیومده میخوای 2ش لانچ تایتل نسل بعد باشه ؟ کش دار چیه .. uncharted از جمله بازی هاست که همه منتظر نسخه بعدیش هستن ... اتفاقا همه منتظر شماره بعدیش تو نسل بعد هستن ...

پیش بینیت تو حلقم واقعا :دی

دوست من tlou احتمالا اوایل 2013 میاد. نسل بعد هم ریلیزش توی بازار به احتمال زیاد میره برای 2014. به نظر من که احتما وجود tlou 2 خیلی بیشتر از آنچارتد 4 هست.

دوست من tlou احتمالا اوایل 2013 میاد. نسل بعد هم ریلیزش توی بازار به احتمال زیاد میره برای 2014. به نظر من که احتما وجود tlou 2 خیلی بیشتر از آنچارتد 4 هست.

چیز مهمی نیست که روش بحث کنم ... شما انتظار داری تو 1 سال یه last of us دیگه ببینی ؟

حالا خوبه که گفتی داستان و افسانه رو واسه خودت نگرش داشتی:d

حتی مریخی ها هم اینو میدونن که سری آنچارتد پایان ناپذیره.تا داستانی وجود داره آنچارتد هم وجود داره.
حالا یه حساب سر انگشتی بکنیم.گفتی که tlou1 سال 2013 عرضه میشه پس tlou2 واسه 2014 محتمل تره.آنچارتد 3 هم 2011 اومده و واسه عرضه تو 2014 غیر محتمل هستش:-b.پس نتیجه اینکه فاصله زمانی 2013-2014 بیشتر از 2011-2014 هستش:-/

چیز مهمی نیست که روش بحث کنم ... شما انتظار داری تو 1 سال یه last of us دیگه ببینی ؟

چطور شما انتظار داری تو یه سال (یعنی یه سال بعد از tlou ) یه آنچارتد دیگه ببینی ؟؟؟ یعنی اینا lou که تموم شد سریع میتونن یه آنچارتد دیگه جمع کنن اما یه lou دیگه نمیتونن ؟

هیچی دیگه همتون متال گیر ۵ و انچارتد ۴و killzone 4 و gta 6 و tlou 2 رو واسه لانچ تایتل گفتین اما اصلیترین رو نگفتین:
کریتوس کبیر
GOD OF WAR IV

دقيقا نظرمنم همينه اگه اينا نميخواستن كنسولو رونمايي كنن چرا پس اسپورتز چمپيونز 2 با بازي جديد ساكرپانچ رو نشون ندادن؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or