سونی بیش از 40 بازی را در E3 نشان خواهد داد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
SonyLogo11.jpg

درود.

کمتر از یک هفته دیگر یکی از بزرگترین و هیجان‌انگیزترین E3 های چند سال اخیر را شاهد خواهیم بود. چندی پش شرکت ماکروسافت در خبری اذعان کرده بود که قرار است 15 بازی را برای کنسول X1 خود در همایش پیش رویش به نمایش در بیاورد؛ در همین راستا نیز سونی هم گویا برای اینکه از مسئله عقب نماند در خبری مهم که در بلاگ رسمی خود شرکت منتشر کرد، می‌خواهد سوای عناوین third-party به نشان دادن بیش از 40 بازی برای PS3, PS Vita و PS4 در E3 دست بزند.

سونی در همین راستا تیزر کوتاهی از همین مسئله ساخته است که در منبع زیر شاهد آن هستید.

برا دیدن تریلر سونی بدون مشکل کلیک کنید.

siliconera

آخرین ویرایش:
من مشکلی با بازی های کم ندارم این سیاست های مایکرو بود که منو ناامید کرد.
مایکرو داره ورژن بدتر کاری رو که سونی با PS 3 کرد رو انجام میده.
مثل اینکه تمام شرکت ها باید رو کنسول سومشون یه گندی رو بالا بیارن.
کدوم سیاست رو میگی؟؟؟ نسله هفتم؟؟؟؟؟؟ نسل هفتم که تموم شد و نسل هشتم هم که هنوز به شکل رسمی شروع نشده حالا شما کدوم سیاست رو میگی؟؟؟؟؟
اقا میشه به من بگید که مشکل ps3 چی بود؟
من به عنوان یه فن مایکرو اینجا میگم که ps3 هیچ مشکلی نداشت ولی اتفاقا سیاستهای مایکرو سافت بود که باعث شد یه کنسوله ناشناخته بیاد و جلوی سونی با پشتوانه عظیم و کنسوله بینظیرش (ps2) قد علم کنه

کدوم سیاست رو میگی؟؟؟ نسله هفتم؟؟؟؟؟؟ نسل هفتم که تموم شد و نسل هشتم هم که هنوز به شکل رسمی شروع نشده حالا شما کدوم سیاست رو میگی؟؟؟؟؟
اقا میشه به من بگید که مشکل ps3 چی بود؟
من به عنوان یه فن مایکرو اینجا میگم که ps3 هیچ مشکلی نداشت ولی اتفاقا سیاستهای مایکرو سافت بود که باعث شد یه کنسوله ناشناخته بیاد و جلوی سونی با پشتوانه عظیم و کنسوله بینظیرش (ps2) قد علم کنه
سیاست های نسل هشتم دیگه . این که هر 24 ساعت یکبار وصل بشی به اینترنت و اعلام وجود کنی کافیه که هر عقل سلیمی رو از خرید X1 پشیمون کنه.
مشکل PS 3 این بود که سونی به خاطر موفقیت کنسول قبلیش و له شدن مایکرو در نسل ششم به قدری مغرور بود که برای خودش رقیبی نمیدید و با قیمت گذاری اشتباه و یک سال عرضه دیرتر تو دو سال اول جنگ رو باخته بود اما به خودش اومد و تونست اشتباهاتش رو تا حدی جبران کنه. و حالا تو نسل هشتم با استفاده از نظر developer ها اومده کنسولش رو طراحی کرده برای راحتی بیشتر این قشر در تولید بازی.
حالا هم مایکرو گول اون چند هزار دستگاهی رو که بیشتر فروخته رو خورده و داره اشتباه های سونی رو تکرار میکنه.
منظورم از تکرار انجام عین اون کار نیست و به سیاست گذاری اشتباه مایکرو اشاره میکنم که یه مثال ازش تو خط اول زدم.

بابا تورو خدا یه بار درست بخونید چی نوشته از صبح دارین بحث الکی میکنید!!!!!!!!!
اصلا صحبتی از انحصاری یا غیر انحصاری نیست.گفته 40 تا بازی نمایش دارند. هم third party و هم first party!!!!

3 تا آنچارتد !!! ( مثل عقده ای ها ) :))
2 تا کیلزون ( با اون کیلزون و نمایش کذایی E3 2005 ) :d
3 تا Resistance :))
2 تا INFAMUS /:)

کلا از هر بازی ای 2 یا 3 تا داشتین !!! یعنی نهایت عقده :)) بسه داداش ، بسه .
ممنون که اسم این بازیارو آوردی .. یادم باشه کیلزون و آنچارتدهای قبلیو دوباره بازی کنم

4 تا هیلو

4 تا فورزا

4 تا گیرز اف وار ( شرمنده فارسی نوشتم )

و ....

که یه تعدادیشون epic fail ( درست نوشتم ؟؟؟ )
ممنون که اسم ای بازیارو آوردی یادم افتاد برم دسشویی

یعنی پستهارو میخوانم یاد بچه ها میفتم که میگن اسباب بازی من قشنگتره نمیدونم بتمن من قهرمانتره !!! زشته بخدا !!!

شما با یک هیلو و یک گیرز و ..... حال کنید ما هم با هوی رین و موتور استورم و TLUS و چهل تا آنچارتد و دویستا کیلزون و دو میلیارد تا LBP !!!!

دوستان بخدا بعضیها ارزش خواندن پست هم ندارن بیخیال ;) تو بحث باشید :دی

ممنون که اسم این بازیارو آوردی .. یادم باشه کیلزون و آنچارتدهای قبلیو دوباره بازی کنم

من خودمم زیاد از هیلو و گیرز خوشم نمیاد !!! واقعا میشه روزی برسه همه به سلیقه ها و عقاید هم احترام بذاریم ؟

آخرین ویرایش:

افرین به اینهمه فرهنگ

- - -ویرایش - - -

سیاست های نسل هشتم دیگه . این که هر 24 ساعت یکبار وصل بشی به اینترنت و اعلام وجود کنی کافیه که هر عقل سلیمی رو از خرید X1 پشیمون کنه.
مشکل PS 3 این بود که سونی به خاطر موفقیت کنسول قبلیش و له شدن مایکرو در نسل ششم به قدری مغرور بود که برای خودش رقیبی نمیدید و با قیمت گذاری اشتباه و یک سال عرضه دیرتر تو دو سال اول جنگ رو باخته بود اما به خودش اومد و تونست اشتباهاتش رو تا حدی جبران کنه. و حالا تو نسل هشتم با استفاده از نظر developer ها اومده کنسولش رو طراحی کرده برای راحتی بیشتر این قشر در تولید بازی.
حالا هم مایکرو گول اون چند هزار دستگاهی رو که بیشتر فروخته رو خورده و داره اشتباه های سونی رو تکرار میکنه.
منظورم از تکرار انجام عین اون کار نیست و به سیاست گذاری اشتباه مایکرو اشاره میکنم که یه مثال ازش تو خط اول زدم.
البته اون عقل سلیم که میگه xbox one نخر رو باید ببینیم که تو کجاست تو ایرانه با اینترنت کم سرعت یا بعضی وقتها بی سرعت :d یا تو کشورهای دیگه
ولی خدایی یه نگاه به کل پستهایی که دادی بنداز از یه طرف میگی که سونی تو نسل هفتم مغرور بود و گند زد ولی مایکروسافت عالی بود ولی یه جا میگی که به خاطر سیاستهای غلط مایکرو تو نسل هفتم فن ps3 شدم!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or