سونی بیش از 40 بازی را در E3 نشان خواهد داد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
SonyLogo11.jpg

درود.

کمتر از یک هفته دیگر یکی از بزرگترین و هیجان‌انگیزترین E3 های چند سال اخیر را شاهد خواهیم بود. چندی پش شرکت ماکروسافت در خبری اذعان کرده بود که قرار است 15 بازی را برای کنسول X1 خود در همایش پیش رویش به نمایش در بیاورد؛ در همین راستا نیز سونی هم گویا برای اینکه از مسئله عقب نماند در خبری مهم که در بلاگ رسمی خود شرکت منتشر کرد، می‌خواهد سوای عناوین third-party به نشان دادن بیش از 40 بازی برای PS3, PS Vita و PS4 در E3 دست بزند.

سونی در همین راستا تیزر کوتاهی از همین مسئله ساخته است که در منبع زیر شاهد آن هستید.

برا دیدن تریلر سونی بدون مشکل کلیک کنید.

siliconera

آخرین ویرایش:
یکی نیست به سونی و مایکرو بگه لطفا لطفا لطفا زر نزنین تا e3 اونجا با عملتون نشون بدین چند مرده حلاجین
به سونی هم دوباره تاکید کنین فقط نشون دادن بازی ملاک نیست بیرون دادنشم ملاکه داستان the last gurdian...

من نمیگم مایکرو نمیتونه من میگم که دوشیدن مداوم یه ip به هیچ دردی نمیخوره. الان کدوم یکی از ip های سونی به شماره 5 رسیده؟؟
(جدا از بازی های simulation)
به هیچ دردی نمیخوره یعنی چی؟؟؟؟ یعنی اگر الان سونی بیاد و انچارتد 4 رو بسازه اسمش میشه دوشیدن IP یا نه سونی اگه این کار رو بکنه عیبی نداره؟؟؟؟؟؟؟
حالا شما چرا به 5 گیر دادی ؟؟؟ فورزا 5 هم اولین بازی مایکروسافت هست که به عدد 5 رسیده حالا جالب اینجاست که شما میگی غیر از سیمولیشن ولی تنها بازی ایکس باکس که به عدد 5 رسیده و سیمولیشن هم هست رو به عنوان نمونه بیان میکنی
=d> عاشقه این مدل سونی فنها هستم :-* :x
اگه اینطوری باشه سونی هم بعضی از IP هاش رو کم ندوشیده مثل God Of War(اگه اشتباه نکنم حداقل 4 یا 5 نسخه) یا Yakuza(این یکی رو فکر کنم 5 تا باشه) یا Socom یا همون انچارتد که با نسخه های vita فکر کنم 4 یا 5 نسخه باشه
راستی شما این حرفها رو قبلن هم که فن مایکرو بودی میزدی یا الان میگی؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

شما کلا مامور کنترلی ظاهرا
هر 3تا پستی که میزنی جوابی که نداری بگی
میگی خودتو کنترل کن
ببخشید دوست عزیز نظر خودم رو گفتم
ولی اگر شما ناراحت میشید دیگه نمیگم که خودتو کنترل کن :d
جواب هم که دادم ولی شما اونها رو نمیخونی

به هیچ دردی نمیخوره یعنی چی؟؟؟؟ یعنی اگر الان سونی بیاد و انچارتد 4 رو بسازه اسمش میشه دوشیدن IP یا نه سونی اگه این کار رو بکنه عیبی نداره؟؟؟؟؟؟؟
حالا شما چرا به 5 گیر دادی ؟؟؟ فورزا 5 هم اولین بازی مایکروسافت هست که به عدد 5 رسیده حالا جالب اینجاست که شما میگی غیر از سیمولیشن ولی تنها بازی ایکس باکس که به عدد 5 رسیده و سیمولیشن هم هست رو به عنوان نمونه بیان میکنی
=d> عاشقه این مدل سونی فنها هستم :-* :x
اگه اینطوری باشه سونی هم بعضی از IP هاش رو کم ندوشیده مثل God Of War(اگه اشتباه نکنم حداقل 4 یا 5 نسخه) یا Yakuza(این یکی رو فکر کنم 5 تا باشه) یا Socom یا همون انچارتد که با نسخه های vita فکر کنم 4 یا 5 نسخه باشه
راستی شما این حرفها رو قبلن هم که فن مایکرو بودی میزدی یا الان میگی؟؟؟؟
مایکرو اصلا تا نسل 20 کنسول ها گیرز و هیلو بسازه ولی هر سال نه هر دوسال یکبار یه ip جدید درست کنه.
منظورم از شماره 5 حدودی بود ولی هیلو رو تو ذهن داشتم که با 4 بازی اصلی+ODST+Reach +Wars+Spartan Assault هشتا بازیه(با کیفیتش کاری ندارم- من خودم با Reach زندگی کردم.)
موقعی هم که فن مایکرو بودم هر سال تو e3 به خودم میگفتم که سال بعد بهتر میشه اما تو 21 می دیدم بهتر که نشد بدتر هم شد.

آخرین ویرایش:
یکی نیست به سونی و مایکرو بگه لطفا لطفا لطفا زر نزنین تا e3 اونجا با عملتون نشون بدین چند مرده حلاجین
به سونی هم دوباره تاکید کنین فقط نشون دادن بازی ملاک نیست بیرون دادنشم ملاکه داستان the last gurdian...

این همه انحصاری میاد بازم یه عده طلبکارن .... :)

این همه انحصاری میاد بازم یه عده طلبکارن .... :)

از این بازیا 8تاش برای PS VITA هست ، 9 تاش برای PS3 و 15 تاش برای PS4 هست و بقیه هم برای MOVEـه :)) کلا چی میخواد نشون بده سونی !!!! خدا میدونه !!! البته یه چندتا تریلر تکنیکی هم مثل کیلزون E3 سال 2005 نشون میده :)) برای اینکه بگه ما قدرتمون 77% بیشتره از XBOX ONE هست !!! مابقی چیزیی که نشون میده هم میشه تکرار همین بازیهای PS3 !:))

از این بازیا 8تاش برای PS VITA هست ، 9 تاش برای PS3 و 15 تاش برای PS4 هست و بقیه هم برای MOVEـه :)) کلا چی میخواد نشون بده سونی !!!! خدا میدونه !!! البته یه چندتا تریلر تکنیکی هم مثل کیلزون E3 سال 2005 نشون میده :)) برای اینکه بگه ما قدرتمون 77% بیشتره از XBOX ONE هست !!! مابقی چیزیی که نشون میده هم میشه تکرار همین بازیهای PS3 !:))

اره ما سونی فن ها تکرار هایی مثل tlou میخوایم با متا 96 ... =))

گفتن ٤٠ تا بازي واسه سه پلتفرم ps3 و ps4 و psvita كه خوب چيز چاخاني نيس و عمليه......احتمالا تقريبا يك سوم اين ٤٠ تا انحصاري هستن بقيه هم مولتي از پتلفيلد و دستيني گرفته تا ......

خيلي عالي و راضي كنندس(مخصوصا اگه هرچه بيشتر اين بازيها با ويتا مچ باشن و به قولي كراس بهتر)

انحصاري نگفته برادر من...كلا بازي گفته
اصلا ٤٠ تا انحصاري صرفه داره واسه خود سوني؟:d

جو خالی کردم شما چرا ناراحت میشی:dمن که به همون 15 تا راضیم!!!دوستان بهتره یکم در مورد من تحقیق کنن تا بدونن فن کدوم طرفم!!:d
Only PlayStation

- - -ویرایش - - -

از این بهتره که سالی 4 تا هیلو تحویل ملت بده!!!!فورزا رو حساب نکردم!!!!:d

اره ما سونی فن ها تکرار هایی مثل tlou میخوایم با متا 96 ... =))

حتما !!! وقتی بازی جدید Remedy بیاد ، تمام شما سونیفن ها جلوش سر تعظیم فرو میارید . باش تا بعد E3 تعظیم سونی فن جماعت و برای این بازی ببینی :d

متا 96 :)) حتما . شکی نیست این بازی عالیه . اما دیگه تخیلاتت خیلی رفته بالا :|

Only PlayStation

از این بهتره که سالی 4 تا هیلو تحویل ملت بده!!!!فورزا رو حساب نکردم!!!!:d

4 تا هیلو !!!!! کو ؟ کی ؟ کجا ؟!!!!! :| شما چی ؟ تو یه نسل :

3 تا آنچارتد !!! ( مثل عقده ای ها ) :))
2 تا کیلزون ( با اون کیلزون و نمایش کذایی E3 2005 ) :d
3 تا Resistance :))
2 تا INFAMUS /:)

کلا از هر بازی ای 2 یا 3 تا داشتین !!! یعنی نهایت عقده :)) بسه داداش ، بسه .

حتما !!! وقتی بازی جدید Remedy بیاد ، تمام شما سونیفن ها جلوش سر تعظیم فرو میارید . باش تا بعد E3 تعظیم سونی فن جماعت و برای این بازی ببینی :d

متا 96 :)) حتما . شکی نیست این بازی عالیه . اما دیگه تخیلاتت خیلی رفته بالا :|

4 تا هیلو !!!!! کو ؟ کی ؟ کجا ؟!!!!! :| شما چی ؟ تو یه نسل :

3 تا آنچارتد !!! ( مثل عقده ای ها ) :))
2 تا کیلزون ( با اون کیلزون و نمایش کذایی E3 2005 ) :d
3 تا Resistance :))
2 تا INFAMUS /:)

کلا از هر بازی ای 2 یا 3 تا داشتین !!! یعنی نهایت عقده :)) بسه داداش ، بسه .

لطفا هیچ استدیویی با nd مقایسه نکن شرمنده ولی خودت مسخره میشی =))

در جوابی که به اون دوستمون دادی باید بگم

4 تا هیلو

4 تا فورزا

4 تا گیرز اف وار ( شرمنده فارسی نوشتم )

و ....

که یه تعدادیشون epic fail ( درست نوشتم ؟؟؟ )

و بهتره بری بازی هایی که اسمشونو میاری ممتاشونم ببینی

مایکرو اصلا تا نسل 20 کنسول ها گیرز و هیلو بسازه ولی هر سال نه هر دوسال یکبار یه ip جدید درست کنه.
منظورم از شماره 5 حدودی بود ولی هیلو رو تو ذهن داشتم که با 4 بازی اصلی+ODST+Reach +Wars+Spartan Assault هشتا بازیه(با کیفیتش کاری ندارم- من خودم با Reach زندگی کردم.)
موقعی هم که فن مایکرو بودم هر سال تو e3 به خودم میگفتم که سال بعد بهتر میشه اما تو 21 می دیدم بهتر که نشد بدتر هم شد.
پس الان یک ماه نیست که فن سونی شدی؟؟؟ :d
در ضمن 21 می که رونمایی از کنسول بود . اگر قرار بود که همه بازیهاشون رو تو 21 می نشون بدن بعد تو E3 چی باید نشون میدادن؟؟؟
ولی اگه به خاطر یک رونمایی شما رفتی فن سونی شدی که...............

- - -ویرایش - - -

نه پیدا نکردم سراغ داری؟؟؟به قیمت خوبی خریدارم:d
نه نه نه !!! یادت باشه که یه سونی فن هیچ وقت Forza بازی نمیکنه حتا اگر بهترین ریسینگ نسل باشه :d
شما برو Little Big Planet Karting بازی کن :d (اقا شوخی کردم ها )

بچه ها شما تو این چند سال تو سر هم میزنید خسته نشدید؟؟؟
خداییش من که فقط میخونم دیگه دارم تگری میزنم
بکشید برون از این فن بازیا
:(

پس الان یک ماه نیست که فن سونی شدی؟؟؟ :d
در ضمن 21 می که رونمایی از کنسول بود . اگر قرار بود که همه بازیهاشون رو تو 21 می نشون بدن بعد تو E3 چی باید نشون میدادن؟؟؟
ولی اگه به خاطر یک رونمایی شما رفتی فن سونی شدی که...............
من مشکلی با بازی های کم ندارم این سیاست های مایکرو بود که منو ناامید کرد.
مایکرو داره ورژن بدتر کاری رو که سونی با PS 3 کرد رو انجام میده.
مثل اینکه تمام شرکت ها باید رو کنسول سومشون یه گندی رو بالا بیارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or