سونی بیش از 40 بازی را در E3 نشان خواهد داد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
SonyLogo11.jpg

درود.

کمتر از یک هفته دیگر یکی از بزرگترین و هیجان‌انگیزترین E3 های چند سال اخیر را شاهد خواهیم بود. چندی پش شرکت ماکروسافت در خبری اذعان کرده بود که قرار است 15 بازی را برای کنسول X1 خود در همایش پیش رویش به نمایش در بیاورد؛ در همین راستا نیز سونی هم گویا برای اینکه از مسئله عقب نماند در خبری مهم که در بلاگ رسمی خود شرکت منتشر کرد، می‌خواهد سوای عناوین third-party به نشان دادن بیش از 40 بازی برای PS3, PS Vita و PS4 در E3 دست بزند.

سونی در همین راستا تیزر کوتاهی از همین مسئله ساخته است که در منبع زیر شاهد آن هستید.

برا دیدن تریلر سونی بدون مشکل کلیک کنید.

siliconera

آخرین ویرایش:
GEOW?!
FABLE?!
ALAN WAKE?!
HALO?!

میخوای اسم انحصاری های سونی هم بگم برات ؟؟؟؟‌ فورزا هم از قلم انداختی

- - -ویرایش - - -

یعنی چی؟؟ یعنی چی که جز چند تا بگم
البته شما باید منظورتون رو از قابل قبول بگین
اگر منظورتون از قابل قبول فروش یک عنوان باشه که ............
اگر منظورتون چیزه دیگه هست که بفرمایید
در ضمن شماها که همیشه انحصاری انحصاری میکنین حتما نینتندو رو میشناسین
من تا حالا یک بار هم کلمه انحصاری رو از دهن مدیران یا فنهای این شرکت نشنیدم در حالی که اکثر عناوین این شرکت انحصاری هستش
در حالی که هم تو زمینه فروش هم تو متا از کنسولهای دیگه برتر بودن

منظور من اینه که انحصاری های مایکرو نسبت به سونی کمتر و ضعیفتره (‌حداقل تو این نسل )

میخوای اسم انحصاری های سونی هم بگم برات ؟؟؟؟‌ فورزا هم از قلم انداختی

- - -ویرایش - - -

منظور من اینه که انحصاری های مایکرو نسبت به سونی کمتر و ضعیفتره (‌حداقل تو این نسل )
کمتر هست ولی به هیچ وجه ضعیف تر نیست
در ضمن این رو هم باید بگم که سیاستهای شرکتها با هم فرق داره
شما فکر میکنی مایکروسافت نمیتونه به جای هیلو و گیرز و فورزا های متوالی یه IP جدید بزنه؟؟
ولی سیاست این شرکت فعلا اینه که روی برگهای برندش سرمایه گذاری کنه که تا حالا هم موفق بوده البته شاید این سیاست تو نسل هشتم عوض بشه

کمتر هست ولی به هیچ وجه ضعیف تر نیست
در ضمن این رو هم باید بگم که سیاستهای شرکتها با هم فرق داره
شما فکر میکنی مایکروسافت نمیتونه به جای هیلو و گیرز و فورزا های متوالی یه IP جدید بزنه؟؟
ولی سیاست این شرکت فعلا اینه که روی برگهای برندش سرمایه گذاری کنه که تا حالا هم موفق بوده البته شاید این سیاست تو نسل هشتم عوض بشه
اگه میتونه بیاد ip جدید بسازه کسی که جلوشو نگرفته.
مایکرو از اکتیویژن یاد گرفته انقد از گیرز و هیلو میسازه که مثل call of duty به Dog Graphics and Fish AI میرسه.

فقط خواهشا دچار هایپ کاذب نشین
اولا که نگفته 40تا انحصاری گفته کلا 40 بازی بعدشم قرار نیست که همه تو خود کنفرانس باشن که یلی هاش میتونن بعدا در طول نمایشگاه قابل بازی یا .. باشن
و در اخر هم مطمئنا 40 تا AAA که نیست خیلی هاشون ارکید و ... هستن
در کل انتظارات رو معقول کنید که بعدا تو ذوقتون نخوره

40 تا؟:-o
ماکروسافت کلا" 65 تا انحصاری (خوب یا بد ) این نسل داشت:|
65تا
یا
پنج - شیش تا؟؟؟
یه لحظه کلا به همچی شک کردم:d
یه فورزاش فقط خوب بود دیگه باقیشون در حد معمولی ترین انحصاریهای سونی هم نبودن{البته این نظر شخصی منه هر کس قبول نداره لازم نیست جواب بده نظر شخصیه عزیز شخصی;)}

درود
دقیقا موافقم با دوستان ... تازه علاوه اینکه حرفی از انحصاری یا تعداد برای هر کدوم یا چندتاش برای موو هست نزده تازه نگفته همه رو برای سال اول قراره بده که اینهمه خودتون رو دست بالا میگیرید بعدا تو ذوقتون می خوره حتما...! یچیز دیگه هم هست اینه که ps4 و ویتا 4-5 تا مشترک دارند حتما ...
تازه تعداد مهم نیست همینکه 5-6 تا شاخ باشه برای سال اول بسه بیشتر نمیرسیم بازی کنیم اصلا...

I LOVE YOU SONY

اگه میتونه بیاد ip جدید بسازه کسی که جلوشو نگرفته.
مایکرو از اکتیویژن یاد گرفته انقد از گیرز و هیلو میسازه که مثل call of duty به Dog Graphics and Fish AI میرسه.
توجه نکردی برادر!!!!!! شما یک بار دیگه پست من رو با دقت و در کمال خونسردی بخون
یعنی میخای بگی که مایکروسافت نمیتونه IP جدید بسازه و این کار فقط از دستان سونی بر میاد :-?
همون اکتیویژن که شما مثال زدی سیاستش اینه که سالی یه دونهcall of duty بده به ملت و با همین سیاست هم یکی از موفق ترین شرکت های صنعت گیم شده حالا به نظر شما اگر هر سال به جای call of duty یه IP جدید میداد بیرون باز هم اینقدر بازیهاش پر فروش میشدن؟؟؟؟؟؟
حالا اگه شما دوست داری بگم هر سال چند تا IP جدید بزنه ;)

- - -ویرایش - - -

65تا
یا
پنج - شیش تا؟؟؟
یه لحظه کلا به همچی شک کردم:d
یه فورزاش فقط خوب بود دیگه باقیشون در حد معمولی ترین انحصاریهای سونی هم نبودن{البته این نظر شخصی منه هر کس قبول نداره لازم نیست جواب بده نظر شخصیه عزیز شخصی;)}
ببخشید دوست عزیز شما یه کم خودتو کنترل کن (البته این هم نظر شخصی من بود;) )

- - -ویرایش - - -

میگم حالا این انحصاریهای ایکس باکس یه موقع فیلم و سریال نباشه :)).. یا بازی کینکتی واسه عنتری منتری بازی
میشه معنی اینی که نوشتی رو بگی؟؟؟

مهندسین سونی فن به این مهم دقت نمیکنن که این ۴۰ بازی اولا همش انحصاری نیست و دوما همش توی کنفرانس نشون داده نمیشه ! مایکروسافت وعده ی ۱۵ عنوان انحصاری داده اولا . دوما با عناوین TP خیلی بیشتر از ۴۰ بازی رو میتونن نشون بدن توی نمایشگاه پس این هایپای الکی و اینکه سونی ترکوند و مایکرو گند زده و ... رو تموم کنید چون واقعا خنده دار داره میشه ! یه جوری راجع به مایکروسافت اینجا بحث میشه انگار شرکت داده گستر کویر لوته ! انگار نه انگار غول نرم افزار دنیاست ! مایکروسافت اگه ۱٪ مشکل سخت افزاری داشته باشه به هیچ وجه مشکل نرم افزاری چه به لحاظ تعداد چه به لحاظ کیفیت نخواهد داشت .

توجه نکردی برادر!!!!!! شما یک بار دیگه پست من رو با دقت و در کمال خونسردی بخون
یعنی میخای بگی که مایکروسافت نمیتونه IP جدید بسازه و این کار فقط از دستان سونی بر میاد :-?
همون اکتیویژن که شما مثال زدی سیاستش اینه که سالی یه دونهcall of duty بده به ملت و با همین سیاست هم یکی از موفق ترین شرکت های صنعت گیم شده حالا به نظر شما اگر هر سال به جای call of duty یه IP جدید میداد بیرون باز هم اینقدر بازیهاش پر فروش میشدن؟؟؟؟؟؟
حالا اگه شما دوست داری بگم هر سال چند تا IP جدید بزنه ;)
من نمیگم مایکرو نمیتونه من میگم که دوشیدن مداوم یه ip به هیچ دردی نمیخوره. الان کدوم یکی از ip های سونی به شماره 5 رسیده؟؟
(جدا از بازی های simulation)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or