سونی بازی‌های انحصاری پلی‌استیشن را بر روی پلتفرم‌های دیگر، از جمله ایکس‌باکس، عرضه خواهد کرد

هیچ‌وقت یادم نمی‌ره که استاد چطوری نسخه پی‌سی DS1 رو معرفی کرد! :دی
درسته که از همون روزهای اول که تولید بازی شروع شده بود، اخبار و شایعاتی هم بود که در کنار PS4 برای پی‌سی هم میاد ولی به طور رسمی و با جزئیات اعلام نشده بود و سونی زیاد به روی خودش نمی‌آورد. همه‌چیز در سکوت پیش می‌رفت و طبیعی بود که سونی دلش نخواد تا قبل از انتشار نسخه PS4 خبری از نسخه پی‌سی منتشر بشه که گند بخوره به بازاریابی DS1. چون اون زمان مثل الآن نبود که دیگه انتشار بازی‌های پلی‌استیشن برای پی‌سی عادی شده باشه و به جز معدود چیزهایی مثل بازی‌های Quantic Dream که با فاصله زیاد برای پی‌سی اومده بودن، خبری از این ماجراها نبود و DS1 نمونه خاصی محسوب می‌شد.
ولی در حالی که فقط حدود یک هفته تا انتشار نسخه PS4 مونده بود، یه دفعه اکانت کوجیما پروداکشنز یه توئیت زد و گفت بازی تابستون ۲۰۲۰ برای پی‌سی میاد! یعنی حتی نذاشت بازی منتشر بشه و مثلاً دو هفته بگذره و بعدش اعلام کنه! :دی
البته استاد سر پورت اکس باکسم حرکت مشابی زد یهو گفت برین بازی رو دانلود کنید. دچار اپیلاسیون نیابتی شدیم:)

البته من باورم نمی شه این رفتارا خیلی خارج از اجازه سونی بوده باشه. شما سال 2018 این اتفاقات رو پیش بینی می کردی می بردنت امین آباد. ولی خوب الان یکی برگرده بگه گاداوار رو نینتندو و اکس باکس رلیز می شه حالا ممکنه برخی بگن تند روی می کنی ولی کاملا احتمالشو می دن.

قشنگ سونی اون داستان پختن غورباقه رو سر فن هاش پیاده کرد. الان نه دیگه تعجب می کنن نه اصلا ناراحت می شن. سر شدن

ببین اتفاقی که داره میفته دقیقا اینه. عین سیاست پورت بازیا رو پی سی که اول از بازیای غیر مهمتر شروع شد در نهایت به همه رسید اینم همونه.

کلا سیاست مایکرو و سونی عین همه الان با اندک تفاوت هایی. بازی رو اول رو کنسول خودشون می دن بعد از مدتی هم مولتی پلتفورمش می کنن. حالا مایکرو بحث گیم پس داره و اینکه پی سی رو همزمان می ده سونی سینگل پلیرا رو همزمان نمی ده.

حالا این مورد خوبه یا نه بحث من نیست. البته در این تاپیک وگرنه که بنظرم جفتشون برن زیر گل😅

در نهایت شرایط اینه دیگه هر کی هر حس و حال و نظری داره محترم
منم دقیقا همینو میگم مثل پورتایی که تا الان رو پی سی داشتن با تاخیر میخوان بدن که عملا انحصاری زمانی هستن بازم (ترجیح میدادم انحصاری زمانی هم نباشه و همزمان رو همه پلتفرما منتشر بشن)
مایکرو احتمالا کم کم مثل پی سی روی فایو هم دی وان منتشر کنه ولی سونی همون سیاست انتشار با تاخیرو پیش میگیره مثل کاری که با پلاس کردن و انحصاریارو همیشه با چند سال تاخیر میدن روش درکل برای خیلیا که قصد خرید فایو ندارن عالیه چون با تاخیر هم شده بالاخره میتونن پلی بدن ولی از نظر من همچنان انحصاری هستن صرفا بصورت زمانی. کلا از نظر من بازی که دیر رو یه پلتفرم بیاد ارزششو از دست میده من نسل ۷ فقط رو پی سی بودم و این تجربه رو با جی تی ای وی داشتم تنها نسخه ای بود که اصلا جذابیتی نداشت برام انقدر دیر رو پی سی اومد که تمام جذابیتش از بین رفته بود به شخصه روزی که سونی انحصاریارو دی وان رو همه پلتفرما بیاره درجا کنسولو میفروشم و کلا سویچ میکنم رو پی سی

• Like
Reactions: easyy
اون طور که مشخصه انگار یه دستگاه بیس میسازن (مثل استیم دک) و بقیه شرکت های third party نسخه های مخصوص خودشون رو منتشر می کنن اینطوری از قیمت گذاری و کانفیگ های مختلف استفاده میشه که ممکنه هر نوع سیستمی داشته باشه از انویدیا تا ای ام دی و اینتل و....
این همون pc ه اما اگه بتونن قیمت گذاری و سیستم عامل بهینه شده و شبیه کنسول از ویندوز ارائه بدن قطعا فروش خوبی میتونه داشته باشه
، اسم xbox هم فقط مختص گیم پد و یه مارک تجاری میشه
مهم نیست چند تا دستگاه کاستوم شده توسط بقیه شرکتا ساخته میشه یـ دستگاه اصلی با برند و ساپورت خود ماکروسافت Main Seller میشه ، همین کافیه . دلیلش هم کاملا واضحه داریم در مورد کنسول پلیرا حرف میزنیم. هیچ کنسول پلیری نمیخواد بین صد مدل کانفینگ PC انتخاب کنه . این قضیه برا سازنده ها هم صادقه . هرچقدر که بقیه دستگاه ها قوی تر باشن بازم سازندها و کنسول پلیرا دنبال یـ دیوایس و با سخت افزار ثابت هستن (چیزی که واسه استیم دک هم صادقه) . الان واسه استیم دک سازنده میاد ستینگ اختصاصی میده و بازیش رو Steam Deck Aware میکنه. واسه Xbox بعدی هم قاعدتا باید همینجور باشه . خلاصه یـ SKU یـ کانفینگ ثابت میشه Main Seller حالا این وسط ممکنه چند تا شرکت هم بیان دستگاه های قوی تری معرفی کنن تا جماعت High-End باز رو راضی کنن که اونا مخاطب خاص خودشون رو دارند .
یـ مورد دیگه هم من فک میکنم دستگاه اصلی همچنان یک سیستم بسته خواهد داشت یعنی کما بیش از نظر Interface شبیه یک کنسول کلاسیک خواهد بود که این بار به خاطر معماری یکسانش با PC بقیه استور ها رو هم به راحتی ساپورت میکنه . خبری از تجربه PC و نصب ویندوز نخواهد بود و برا هر استور App اختصاصی واسه یک تجربه نزدیک به کنسول ارائه میشه.

ویندوزه دیگه
این ویندوز اختصاصی هست . احتمال این که نزارن کرکی بازی کنی زیاده

یک بحث دیگه

درآمد اصلی کنسول ها از فروش بازی روی استور هست دیگه
به نظر من احتمال اینکه فقط استور ماکرو بشه بازی خرید هم زیاده. چرا ماکرو چنین کنسولی عرضه کنه که در نهایت همه برن از استیم بازی بخرن و خودش هیچ سودی نکنه ؟!

یک بحث دیگه

به نظر من احتمال اینکه فقط استور ماکرو بشه بازی خرید هم زیاده. چرا ماکرو چنین کنسولی عرضه کنه که در نهایت همه برن از استیم بازی بخرن و خودش هیچ سودی نکنه ؟!
تمام لیک ها گفتن کنسول نسل بعدی مایکروسافت از استیم پشتیبانی میکنه ولی اینکه بتونه بازی کرکی ران کنه مشخص نیست .

• Like
Reactions: Love Console

یک بحث دیگه

یعنی تو فکر می کنی چیزی که روش ویندوزه نمی شه روش بازی کرکی ریخت چون مایکرو برداشته اکسپلورر رو مخفی کرده؟ :) من فکر کنم تهایت بیست دقیقه طول بکشه

سوال اصلی اینه
آیا روی این کنسول (یا pc اختصاصی ) می شه بازی کرکی روش نصب بشه

اگه آره به به نظر این حرکت ماکرو خیلی خوب هست و خودم هم ازش استقبال می کنم

اگه نه

💩 توش
چیزی که احتمالش هست عملا 3 نوع کیس اسمیل شده با اسم xbox باشه
برپایه سیستم ویندوز
دیگه چیزی به اسم پورت xbox نباشه
عملا سونی هرچی بده برای pc برای xbox هم میدن
یهو دیدی اسمش هم گذاشتن XBOX DESKTOP یا XC (PC)

• Like
رفقا این پیش‌بینی ها رو بذارید کنار
مایکرو مثل نسل های قبلی صرفا "کنسول" میسازه ...
اسمش هم XBOX هست ...
قابل ارتقا و نمیدونم دستکاری هم نیست ....
سیستم عامل مخصوص هم داره و ویندوزی نیست صرفا برپایه ویندوز هست ....
فقط مزیتی که داره از استور های دیگه مثل استیم هم پشتیبانی میکنه
همین

اسمش هم XBOX هست ...
همین
منبع : به مولا

اسمش هم XBOX هست ...
همین
اقا تاحالا هرچی لیک اومده اینه دوتا کنسول مایکروسافت برای نسل بعد تدارک دیده یکی دستی طور یکی هم هایبرید، هیچ خبری از اینکه کنسول سنتی داشته باشه نیومده ‌.اینم بگم دیجیتال فاندری هم از کنسول هایبرید مایکروسافت تعریف کرده و گفته کنسول خفنیه (حالا اینکه از کجا فهمیده مشخصات دقیق رو خدا میدونه شاید خود مایکرو بهش گفته )

• Like
حتی ceo قبل سونی...یوشیدا گفته بود اهمیت از سخت افزار به سمت نرم افزار و چیزای دیگه می خواد بره...

View attachment 1000007153.mp4

View attachment 1000007152.mp4
این چیزا یکسری واقعیتی بود که واقعا وضعیت PS نسبت به درامدش هیچوقت گل و بلبل نبوده... قطعا نقش مهمی پلی استیشن تو صنعت داره به هر بخش مهمی از درامد کنسول گیمینگ و کل صنعت دستشه...ولی سودش هیچوقت دهن پر کن نبوده... ولی برای یکسری دوستان همین که یک برند وضعیتش از xbox بهتر باشه... اوج شکوه داستان بود...

نکته نهایی:بیشتر از حرفی که رئسا به مخاطبا می زنن... همیشه بیشتر به سخنانشون به سهام داران توجه کنید... وگرنه اکثر مدیران برای مخاطب صرفا دروغ های شیرین می گن... و همین حرفای دروغ... از اونا قهرمان و بت می سازه...!!!!!!!

حتی ceo قبل سونی...یوشیدا گفته بود اهمیت از سخت افزار به سمت نرم افزار و چیزای دیگه می خواد بره...

View attachment 388629

View attachment 388630
این چیزا یکسری واقعیتی بود که واقعا وضعیت PS نسبت به درامدش هیچوقت گل و بلبل نبوده... قطعا نقش مهمی پلی استیشن تو صنعت داره به هر بخش مهمی از درامد کنسول گیمینگ و کل صنعت دستشه...ولی سودش هیچوقت دهن پر کن نبوده... ولی برای یکسری دوستان همین که یک برند وضعیتش از xbox بهتر باشه... اوج شکوه داستان بود...

نکته نهایی:بیشتر از حرفی که رئسا به مخاطبا می زنن... همیشه بیشتر به سخنانشون به سهام داران توجه کنید... وگرنه اکثر مدیران برای مخاطب صرفا دروغ های شیرین می گن... و همین حرفای دروغ... از اونا قهرمان و بت می سازه...!!!!!!!
واقعا بنظرم سونی دیگه خیلی اهمیتی نداره بخواد سخت افزار بسازه یا نه. تو هیچ نسلی بهترین سخت افزارو ک نساخته بود بجز نسل 8 که اونم مایکروسافت با One X جبران کرد. موضوع ما با سونی سخت افزارش نبود. نگاه خیلی متفاوت و دوست داشتنی بود که به گیم داشت. جایی بود که امثال دیوید کیج و اوئدا خونه خودشون می دونستن. جایی بود که تیمی مثل ناتی داگ اجازه داشت از کرش ساختن یهو شیفت کنه رو آنچارتد بعد تلو و مدیران هم حمایتشون کنن. جایی بود که وقتی سانتا آی پی جدیدش خراب کرد حاضر شدن 100 میلیون دلار ضرر کنن ولی فرصت بدن گاد 2018 خلق بشه.
اون سونی خیلی وقته وجود نداره. حالا سخت افزار ساختن یا نساختنش چرا باید مهم باشه؟

واقعا بنظرم سونی دیگه خیلی اهمیتی نداره بخواد سخت افزار بسازه یا نه. تو هیچ نسلی بهترین سخت افزارو ک نساخته بود بجز نسل 8 که اونم مایکروسافت با One X جبران کرد. موضوع ما با سونی سخت افزارش نبود. نگاه خیلی متفاوت و دوست داشتنی بود که به گیم داشت. جایی بود که امثال دیوید کیج و اوئدا خونه خودشون می دونستن. جایی بود که تیمی مثل ناتی داگ اجازه داشت از کرش ساختن یهو شیفت کنه رو آنچارتد بعد تلو و مدیران هم حمایتشون کنن. جایی بود که وقتی سانتا آی پی جدیدش خراب کرد حاضر شدن 100 میلیون دلار ضرر کنن ولی فرصت بدن گاد 2018 خلق بشه.
اون سونی خیلی وقته وجود نداره. حالا سخت افزار ساختن یا نساختنش چرا باید مهم باشه؟
آره خب، اون زمان همه چیز قشنگ بود. نه گنشین ای وجود داشت که میلیاردی فروش کنه نه فورتنایت ای که پیر و جوان درگیر اون باشند.

اون زمان دخل و خرج میخوند اما وقتی کرونا اومد و درحالیکه تمامی صنایع تو رکود و ضرر بودند، گیمینگ‌ رشد داشت و شد نجات دهنده روان آدمیزاد در بند، ارزش واقعی یا بهتر بگیم معدن طلایی که یهو شد الماس، مشخص شد. حالا همه می‌خوان سهم بیشتری ازش ببرند.

الان هم وضعیت همونه، هیچ فرقی نکرده جز اینکه این بازار، یا همون مصرف کنندگان هستند که تعیین می‌کنند چی برای کمپانی خوبه چی‌ نه. مثل ری برند جگوار و کمپین های بازاریابی Bud light با کاری که American Eagle با سیدنی سویینی کرد.

جیم رایان تو دادگاه اکتیویژن یه حرف خیلی جالب زد. گفت برای مصرف کنندگان یا مهم نیست یا نمیدونن این بازی فرست پارتی هست یا ترد پارتی، برای اونا مهمه که بازی رو کنسول آنها وجود داشته باشه.

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or