نمی دونم چرا با این سیاست های امپریالیستی از 3 کمپانی چهارم شدن

. مگه قرار نیست امپریالیست ها (مثل انگلیس ) اول و قوی ترین باشن
نه بزرگوار اشعار بازی مفتی (کلا چیز مفت ) مال یه گروه دیگست
واقعا شکست تجاری یه شرکت خصوصی چه ربطی به کمونیست بودن یا نبودن داره؟ نمیشه از هرچی خوشت نمیاد بهش انگ چپ بودن یا کمونیست بودن بزنی

کمونیسم طبق تعریف منابع در دسترس عموم:
۱- حذف مالکیت خصوصی بر ابزار تولید
۲- توزیع برابر منابع بین مردم
۳- کنترل دولت بر اقتصاد
گیم پس و چندین سرویس مشابه مثل نت فلیکس، اپل تیوی، سرویسهای اشتراکی بازیهای فیزیکی (که قدیما توی ایران هم بود

) سرویس اجاره خدمات هستن. اتفاقا از مظاهر مورد انتقاد لیبرالیسم هم هستن
که ادعا میشه انسانها رو به بردگی میکشن. یعنی این مدل تجاری مورد اعتراض کمونیستهاست نه این که خودش کمونیستی باشه.
نه مالکیت تولید کننده نقض شده، نه مفتی چیزی پخش شده و نه تحت کنترل دولته.
اصلا فرض کن که مفتی باشه (که نیست). یا نذری باشه. نذری دادن در اقتصاد کمونیستی معنی نداره. شما وقتی مالک چیزی نباشی نمیتونی خیرات کنی. اتفاقا اقتصاد طبیعی از نوع اقتصاد لیبرال یا اقتصاد آزاده
و در اقتصاد آزاد، مالک دارایی میتونه اون رو خیرات کنه.
شما اگر مالک شله زرد باشی، میتونی نذری شله زرد بدی.
البته که این سرویس رایگان نیست.
ارزش بازی های که روش هست رو حساب کنی به علاوه هزینه ساخت عناوین AAA که خود ماکرو می سازه و می زاره روش بله مفت هست دیگه
خودت حساب کن مجموع ارزش عناوینی که سالانه روش عرضه می شه و اونایی که هست
240 دلار دیگه پول چهار تا بازیه دیگه
یک دلیل دیگه که سازنده چندان مایل نیستن بازی هاشون رو بیارن روی ایکس باکس فقط تعداد کم کاربران ایکس باکس نیست خود خریداران ایکس باکس منتظرن تا بازی بیاد روی سرویس و مثل بقیه پلتفرم ها اشتیاق چندانی برای خرید بازی ها ندارن
دو تا ادعا رو مطرح میکنی.
اول ادعای مفتی بودنه که غلطه. الان GPU سالی ۲۴۰ تا درمیاد. که مفت نیست. ممکنه بگی ارزش محتوایی که به من میده از پولی که من میدم بیشتره. خب به نفع من مصرف کننده.
در اقتصاد آزاد و رقابتی ارائه دهندگان کالا و خدمات رقابت میکنن تا محصول یا خدمتی رو با ارزش بالاتر به مشتری ارائه بدن.
من نمیتونم با قطعیت بگم این سیستم برای مایکروسافت سودده هست یا نه. فنهاش و تحلیلگرهایی میگن سودده بوده و هست.
خب خوش به حال شرکت. داره سود میکنه.
منم با ۲۴۰ دلار به محتوایی دسترسی پیدا میکنم که یه ارائه دهنده دیگه برای همون ازم مبلغ دیگری میگیره اما در عوضش بهم مالکیت نسبی بهرهبرداری میده. من به عنوان مشتری انتخاب میکنم که ماهانه اجاره بدم یا مالک حق بهرهبرداری از محتوا باشم.
این عین اقتصاد آزاده.
در مورد این که سازندهها چندان مایل نیستن بازیهاشون روی اکسباکس بیاد یا نه هم به میل و اشتهای خودشون بستگی داره. همون طور که استدیوهای تولید فیلم و سریال هم برای اومدن محتواشون روی سرویسهای VOD چک و چونه میزدن و تصمیم میگرفتن بیان یا نه. یا در فلان سینمای زنجیرهای اکران بشن یا نه.
این عدم تمایلهم به لحاظ آماری قابل مشاهده نیست. فعلا که اکثریت نزدیک به ۱۰۰٪ از ناشران 3rd Party بازیهاشون رو روی همه پلتفرمهای ممکن عرضه میکنن.