سونی بازی‌های انحصاری پلی‌استیشن را بر روی پلتفرم‌های دیگر، از جمله ایکس‌باکس، عرضه خواهد کرد

احسان من اتفاقا صحبتم سر تجربه نیست. سر تغییرات شکل بازار و بیزنس مدله.

میگم دو حالت رو میشه فرض کرد؛ حالت اول اینه که ایده جایگزینی کنسول ها شکست بخوره، و به همین شکل سنتی تا ابد ادامه بدن، و ایده دوم کانتر آرگیو اولیه، یعنی برعکس کنسول به این شکل برای همیشه بمیره، سرویس ها بیان و در نتیجه مدل درآمدی شرکت هایی مثل سونی که کنسول ساز بودن عوض بشه. اگه حالت دوم اتفاق بیفته، شکل بازار تغییر میکنه و در نتیجه همه مجبور میشن به روش خودشون با این تغییرات همسو بشن. نینتندو کارای سونی رو نمیکنه، اما باز مجبوره منطبق کنه خودشه.

مایکروسافت که بنا به دلایل مشخص، یعنی شکست تو بازار کنسول ها و به درآمد نرسیدن از بزنس مدل قبلی رو آورد به مالتی پلتفرم شدن و نشر در ابعاد کلان. سونی تو کنسول فروختن خوبه، اما سود بسیار پایینی داره و وابستگی بسیار زیاد به شرکای ترد پارتی. یعنی بخش عمده همین سود کمش هم از رویلیتی بازی های موفقی مثل CoD هستن، وگرنه هرچی در میاره رو خرج ساخت بازی و کنسول هاش میکنه. در نتیجه مجبوره برای حل این مشکل هم بازی های فرست پارتی پول ساز داشته باشه، هم IP های موفقش رو بکنه فرنچایزهای بزرگ که راهش همین گسترش بازی ها رو پلتفرم ها و مدیوم های مختلفه. وگرنه دیگه با این اعداد ارقام نمیتونه بازی های 400 میلیون دلاره بده بیرون و پرونده اش بسته است. ضمن اینکه الان وقتی خودش بازی پول ساز نداره، یا کم داره، پس اگه روزی کنسول ها بمیرن به رحمت ایزدی میپیونده. بنا به همه این دلایل رو میاره به مالتی پلتفرم شدن.

اگه تا اینجا رو قبول داشته باشیم، و روند همین باشه، شکل بازار تغییر میکنه. این تغییر شکل بازار و ذائقه مخاطب به نظر من نینتندو رو هم مجبور به تغییر میکنه. نه اینکه مثلا بیاد زلدا رو برای PS بده، ولی به نظر من مجبور میشه یه جایی اونم کامیونتی خودش رو بزرگ تر کنه، چون بازیکن های بزرگ دیگه مثل سونی و مایکروسافت سلیقه رو تغییر دادن. صحبت من اینه نه اینکه بگم چون روند این شکلیه پس نینتندو هم اسکی میره رو اینا.

به نظر من وقتی مایکرو از کنسول ساختن کشیدن بیرون، و سوییچ هم کلا یه دنیای دیگه است، انحصار دیگه برای سونی هم معنی نداره. باید یا انحصاری کامل بمونه و اکوسیستم کاملا ایزوله خودش رو بسازه که بنا به توضیحات بالا از نظر من محکوم به شکست و عین خریته، یا جام زهر رو سر بکشه و عین انسان همه بازی هاش رو برای همه پلتفرم های موجود بده بیرون و با کشتن چیزی که الان هست، تبدیل بشه به یه هویت جدید، بزرگ تر و قدرتمند تر.
متوجه هستم منتها یه موردی هست این مدل به صورت خود جوش به وجود نیومده ارگانیک نیست. مایکرو چون بازار کنسولو تو نسل ۸ باخت و بازیهاشم نمی فروختن (یادته که هر چی میوند متا زرد بود) چاره ای نداشت جز اینکه یا از سر میز پاشه بره یا با یه لگد بزنه زیر میز.

خوب روش دومو انتخاب کرد.
حالا یه اتفاقی افتاد مایکرو نتونست سونی رو حتی با زدن زیر میز شکست بده ولی طی این فعل و انفعالات یه سوراخی باز شد که سونی بتونه یه لفت و لیسی بکنه. منتها متاسفانه این لفت و لیسه اینقدر مزه کرد که هی هر روز بیشتر توش فرو رفت.
بنظرم اینقدر سونی سردرگم شد که دیگه راهی جز راهی که مایکرو بره رو نتونست ادامه بده. در صورتی مسیر خودش کاملا جواب بود.

داستان اینه این فعل و انفعالات تغییر صنعت نیست تلاش مایکرو برای تغییر صنعته.
خیلی ساده نگاه کنی اتفاقا بازار هنوز همونه اونی که سنتی تر از همس بیشتر از همه داره می فروشه. اونیم که زیر میز زده هر روز کنسولش بیشتر نمی فروشه
شما نگاه نکن با پول ددی رفتن کل صنعتو خریدن. اینکارو کنسولسازم نبودن می تونستن بکنن. اینکه تو بری کل صنعتو بخری که هنر نیست. هنر این بود عین سونی نسل ۷ کامبک بزنی.

نینتندو هم خر نیست. داره می بینه نه پول ددی داره که EA بخره نه راه دیگه ای داره جز ادامه همون کاری توش وارده
نینتندو گفتم شاید روزی بره به این سمت ولی مطمئن باش اون روز روزیه که راه دیگه ای براش نمونده باشه

اتفاقا یه موردی هست من بعضا برخی کانالای یوتیوبی بشدت زرد مثل Mooch, CrapGsmer, MBG و Double barrel gaming رو گوش می کنم. بشدت پیشنهاد می کنم دنبال نکنید مگر مثل من مازوخیسم داشته باشین😂 خیلی این جو رو می بینم که اون دسته از فن های بشدت افراطی که به پونی و بات معروفن دارن می رن فن نینتندو می شن سر همین داستان.
بنظرم یه بازاری هست برای آدمایی که می خوان چنین رفتاریو و نینتندو اگه عاقل باشه رها نمی کنه. چون این دسته افراد اتفاقا پولم زیاد خرج می کنن

آخرین ویرایش:

PS6 Performance Estimate Puts It Around 9070XT Level, While Xbox Next Is Around RTX 5080; RDNA5 Has More Features Than Blackwell​

( KeplerL2 ) گفته XBOX نسل بعد قدرتمندتر از PS6 خواهد بود

PS6 Performance Estimate Puts It Around 9070XT Level, While Xbox Next Is Around RTX 5080; RDNA5 Has More Features Than Blackwell
چیزه عجیبی نیست غیر از نسل ۸ (که تازه همونم با ONE X جبران کرد) مایکرو همیشه کنسول قوی تری داده دست ملت ....

چیزه عجیبی نیست غیر از نسل ۸ (که تازه همونم با ONE X جبران کرد) مایکرو همیشه کنسول قوی تری داده دست ملت ....
این رو در نظر داشته باشید که قوی بودن نشانه برتر بودن و بهتر بودن نیست و کاملا دیده شده که این مورد صدق میکنه و نیاز به توضیح هم نداره

• Like
Reactions: rezagoli and Destro
فعلاً که گویا سونی قصد کرده پاسخ محبت‌های مایکروسافت رو بده و این قضیه با بازی‌های سرویسی مثل Helldivers 2 و Marathon شروع می‌شه و باید دید ماجرا به کجا می‌رسه. :دی ولی یه موضوعی که وجود داره اینه که آیا اصلاً خبری از کنسول نسل بعد مایکروسافت به مفهوم سنتی هست یا نه؟ کنسول به معنای استاندارد، نه اینکه بردارن لوگوی اکس‌باکس رو روی پی‌سی بچسبونن و یه رابط کاربری خاص براش تعریف کنن و بگن این هم کنسول نسل جدید. :دی
مثلاً همین ROG Xbox Ally واقعاً «کنسول» دستی سنتی محسوب نمی‌شه و یکی از ده‌ها مدل «پی‌سی» دستی هست که چند ساله مُد شدن و شرکت‌های مختلف تولیدشون می‌کنن. شرکت سازنده‌ش هم ASUS هست و حتی اسم محصول هم کاملاً جدید نیست و همین الآن ROG Ally و ROG Ally X به فروش می‌رسن و یه عبارت اکس‌باکس وسط اینا اضافه شده با یه سری تغییرات توی ظاهر و باطن، در حالی که همچنان جاهای مختلفش نوشته ROG، چون زیرمجموعه ASUS ROG به حساب میاد (تصویر سمت راست ROG Ally هست که از ۲۰۲۳ داره عرضه می‌شه و سمت چپ هم ROG Xbox Ally که مثلاً اکس‌باکسه، ولی ۶۰ جاش عبارت و لوگوی ROG دیده می‌شه):

37b905_25ROG.jpg

همون‌طور که تا قبل از این بازی‌های سونی برای میلیون‌ها پی‌سی خونگی و پی‌سی دستی (مثل استیم‌دک و ROG Ally) عرضه می‌شدن، برای این پی‌سی‌های دستی مایکروسافت (و شاید پلتفرم نسل بعدش، اگه پی‌سی باشه) هم میان و سونی به طور جداگانه پورتی انجام نمی‌ده و مایکروسافت هم اجازه‌ای از سونی نمی‌گیره که این بازی‌ها روی پلتفرم‌های این شرکت اجرا بشن.
کلاً هر شرکتی که پی‌سی آماده به دست مشتری برسونه، بازی‌های سونی هم روش اجرا می‌شن و مثلاً پی‌سی‌هایی که شرکت ایرانی فاطر(!) عرضه می‌کنه هم بازی‌های پلی‌استیشن رو اجرا می‌کنن، ولی مفهومش این نیست که مدیران سونی جلسه گذاشتن و به این نتیجه رسیدن که برای کامپیوترهای فاطر هم بازی پورت کنیم! :دی همون‌طور که اگه نسخه دوم بازی «حسن کچل و راز سیب سرخ» تولید بشه و برای استیم بیاد، روی ROG Xbox Ally هم اجرا می‌شه، ولی به این معنی نیست که بازیسازهای ایرانی جلوی شیطان بزرگ تسلیم شدن و دارن برای کنسول مایکروسافت بازی پورت می‌کنن!
ولی اگه مایکروسافت کنسول واقعی بده که بازی‌ها نیاز به پورت و پشت سر گذاشتن مراحل قانونی برای عرضه روی اون داشته باشن، یه بحث دیگه هست و فعلا باید منتظر بمونیم تا این پلتفرم معرفی بشه.
کلا اوضاع عجیبی شده و به جز نینتندو که همچنان کاملا سنتی داره پیش می‌ره و با سود نجومی حالش رو می‌بره (هم فروش حیرت‌انگیز بازی‌ها و هم احتمالا بودجه پایین‌تر برای تولید)، سونی و مایکروسافت هرکدوم سراغ استراتژی‌هایی رفتن و خواهند رفت که به شدت با دوران قدیم متفاوته و باید انتظار هر چیزی رو داشت. :دی

من هنوز درک نمیکنم چرا یه نفر باید ناراحت باشه بازی برای کنسول مقابل منتشر بشه ؟؟
الان فورتزا برای پلی استیشن اومد چرا باید باعث ناراحتی بشه؟؟
یه کاربر رو کنسول مقابل مگه جلوی من رو میگیره؟
اینجور موارد باید برای سهام دار ها مهم باشه که چه تاثیری رو برندشون میذاره
صحبت هام کلی هست نه فقط جواب شما
خیلی از دوستانی که اینجا دارین میجنگن یکم دیر رسیدن به جنگ کنسولی ، یعنی موقعی رسیدین که تموم شده بود و حلواشم خورده شد.
اصولن بازی انحصاریه که باعث میشه یه کنسول خاص باشه و طرفدارای خودش و پیدا کنه، نسل هفتم دوستان قدیمی تر یادشونه که چقدر نسل خفن و بی نظیری بود، من اون موقع تا اواسط نسل ایکس باکس ۳۶۰ داشتم (بوردشون جدید شده بود تا ۳ چراغ نشه) از بازی هایی مثل فیبل و گرز و فورزا موتوراسپورت و شاهکاری به اسم هیلو نهایت لذت و بردم، خب اینا رو PS3 نبودن، بعدشم سوییچ کردم رو پلی استیشن و از یه تعداد خیلی زیادی انحصاری لذت بردم، واقعن راضیم که تو‌ بهترین دوران گیمینگ زندگی کردم
حالا الان چندین سال میگذره و خیلی چیزا تغییر کرد و سیاست های کمپانی ها هم‌ دستخوش تغییراتی شدن و میشن
همین برند ایکس باکس که از دید من نسل هفتم حتی از ps3 هم بهتر‌ بود ، الان چیزی ازش مونده؟ جز‌ گیمپس که رو pc هم یه نوع دیگه ش هست،دلیل قانع کننده ای وجود داره که بخوام‌ برم سراغش ؟
من نمیدونم الان بحث سر چیه ولی حدس میزنم که این ناراحتی ها از کجا آب میخوره، دفاع از برندی که داره از دنیای کنسول دور میشه، میمونه دوستان pc باز، اگه‌ دارین ۲۰۰۰ هزارتا بدین خفن ترین بازی هارو با خفن ترین کیفیت تجربه کنید دیگه چرا به یه کنسول ۵۰۰ دلاری میپرید؟😬
ته صحبت من اینه که جایی برای کل کل باقی نمونده، چون چیزی نمونده اصلن از جنگ کنسولی، دوستان زورشون به اسپنسر و اون تیم سمی نرسیده میان اینجا به کاربرای Playstation گیر میدن😴

صحبت هام کلی هست نه فقط جواب شما
خیلی از دوستانی که اینجا دارین میجنگن یکم دیر رسیدن به جنگ کنسولی ، یعنی موقعی رسیدین که تموم شده بود و حلواشم خورده شد.
اصولن بازی انحصاریه که باعث میشه یه کنسول خاص باشه و طرفدارای خودش و پیدا کنه، نسل هفتم دوستان قدیمی تر یادشونه که چقدر نسل خفن و بی نظیری بود، من اون موقع تا اواسط نسل ایکس باکس ۳۶۰ داشتم (بوردشون جدید شده بود تا ۳ چراغ نشه) از بازی هایی مثل فیبل و گرز و فورزا موتوراسپورت و شاهکاری به اسم هیلو نهایت لذت و بردم، خب اینا رو PS3 نبودن، بعدشم سوییچ کردم رو پلی استیشن و از یه تعداد خیلی زیادی انحصاری لذت بردم، واقعن راضیم که تو‌ بهترین دوران گیمینگ زندگی کردم
حالا الان چندین سال میگذره و خیلی چیزا تغییر کرد و سیاست های کمپانی ها هم‌ دستخوش تغییراتی شدن و میشن
همین برند ایکس باکس که از دید من نسل هفتم حتی از ps3 هم بهتر‌ بود ، الان چیزی ازش مونده؟ جز‌ گیمپس که رو pc هم یه نوع دیگه ش هست،دلیل قانع کننده ای وجود داره که بخوام‌ برم سراغش ؟
من نمیدونم الان بحث سر چیه ولی حدس میزنم که این ناراحتی ها از کجا آب میخوره، دفاع از برندی که داره از دنیای کنسول دور میشه، میمونه دوستان pc باز، اگه‌ دارین ۲۰۰۰ هزارتا بدین خفن ترین بازی هارو با خفن ترین کیفیت تجربه کنید دیگه چرا به یه کنسول ۵۰۰ دلاری میپرید؟😬
ته صحبت من اینه که جایی برای کل کل باقی نمونده، چون چیزی نمونده اصلن از جنگ کنسولی، دوستان زورشون به اسپنسر و اون تیم سمی نرسیده میان اینجا به کاربرای Playstation گیر میدن😴
اتفاقا این موضوع رو منطقی تر هم می‌کنه.
جنگ کنسولی به معنای واقعی تموم شده .قطعا خود ایکس باکس هم فهمیده که رو به انتشار بازی ها برای کنسول مقابلش کرده‌
اختلاف یوزر های دو محصول هم این رو نشون میده.
حالا چرا یک نفر که پلی استیشن داره باید ناراحت باشه که مثلا لست ۲ رو کنسولی بیاد که رقیبش نیست؟؟
همین برای من جای سواله.
اصلا از فردا سونی بگه همه بازی ها دی وان عرضه میشه برای ایکس باکس.
رو فروش ایکس باکس تاثیر میذاره؟؟
سودش برای سونی هستش ..
ناراحتی یه عده و اصرار عجیبی که امکان نداره همچین اتفاقی بیفته تعجب برانگیزه

• Like
Reactions: Love Console
نمی دونم چرا با این سیاست های امپریالیستی از 3 کمپانی چهارم شدن :D . مگه قرار نیست امپریالیست ها (مثل انگلیس ) اول و قوی ترین باشن :-?

نه بزرگوار اشعار بازی مفتی (کلا چیز مفت ) مال یه گروه دیگست
واقعا شکست تجاری یه شرکت خصوصی چه ربطی به کمونیست بودن یا نبودن داره؟ نمیشه از هرچی خوشت نمیاد بهش انگ چپ بودن یا کمونیست بودن بزنی:دی
کمونیسم طبق تعریف منابع در دسترس عموم:
۱- حذف مالکیت خصوصی بر ابزار تولید
۲- توزیع برابر منابع بین مردم
۳- کنترل دولت بر اقتصاد

گیم پس و چندین سرویس مشابه مثل نت فلیکس، اپل تی‌وی، سرویس‌های اشتراکی بازی‌های فیزیکی (که قدیما توی ایران هم بود:دی) سرویس اجاره خدمات هستن. اتفاقا از مظاهر مورد انتقاد لیبرالیسم هم هستن
که ادعا میشه انسان‌ها رو به بردگی می‌کشن. یعنی این مدل تجاری مورد اعتراض کمونیست‌هاست نه این که خودش کمونیستی باشه.

نه مالکیت تولید کننده نقض شده، نه مفتی چیزی پخش شده و نه تحت کنترل دولته.

اصلا فرض کن که مفتی باشه (که نیست). یا نذری باشه. نذری دادن در اقتصاد کمونیستی معنی نداره. شما وقتی مالک چیزی نباشی نمی‌تونی خیرات کنی. اتفاقا اقتصاد طبیعی از نوع اقتصاد لیبرال یا اقتصاد آزاده
و در اقتصاد آزاد، مالک دارایی می‌تونه اون رو خیرات کنه.
شما اگر مالک شله زرد باشی، می‌تونی نذری شله زرد بدی.

البته که این سرویس رایگان نیست.
ارزش بازی های که روش هست رو حساب کنی به علاوه هزینه ساخت عناوین AAA که خود ماکرو می سازه و می زاره روش بله مفت هست دیگه

خودت حساب کن مجموع ارزش عناوینی که سالانه روش عرضه می شه و اونایی که هست

240 دلار دیگه پول چهار تا بازیه دیگه

یک دلیل دیگه که سازنده چندان مایل نیستن بازی هاشون رو بیارن روی ایکس باکس فقط تعداد کم کاربران ایکس باکس نیست خود خریداران ایکس باکس منتظرن تا بازی بیاد روی سرویس و مثل بقیه پلتفرم ها اشتیاق چندانی برای خرید بازی ها ندارن
دو تا ادعا رو مطرح می‌کنی.
اول ادعای مفتی بودنه که غلطه. الان GPU سالی ۲۴۰ تا درمیاد. که مفت نیست. ممکنه بگی ارزش محتوایی که به من میده از پولی که من میدم بیشتره. خب به نفع من مصرف کننده.
در اقتصاد آزاد و رقابتی ارائه دهندگان کالا و خدمات رقابت می‌کنن تا محصول یا خدمتی رو با ارزش بالاتر به مشتری ارائه بدن.
من نمی‌تونم با قطعیت بگم این سیستم برای مایکروسافت سودده هست یا نه. فن‌هاش و تحلیل‌گرهایی میگن سودده بوده و هست.
خب خوش به حال شرکت. داره سود می‌کنه.
منم با ۲۴۰ دلار به محتوایی دسترسی پیدا می‌کنم که یه ارائه دهنده دیگه برای همون ازم مبلغ دیگری می‌گیره اما در عوضش بهم مالکیت نسبی بهره‌برداری میده. من به عنوان مشتری انتخاب می‌کنم که ماهانه اجاره بدم یا مالک حق بهره‌برداری از محتوا باشم.
این عین اقتصاد آزاده.

در مورد این که سازنده‌ها چندان مایل نیستن بازی‌هاشون روی اکس‌باکس بیاد یا نه هم به میل و اشتهای خودشون بستگی داره. همون طور که استدیوهای تولید فیلم و سریال هم برای اومدن محتواشون روی سرویس‌های VOD چک و چونه می‌زدن و تصمیم میگرفتن بیان یا نه. یا در فلان سینمای زنجیره‌ای اکران بشن یا نه.

این عدم تمایل‌هم به لحاظ آماری قابل مشاهده نیست. فعلا که اکثریت نزدیک به ۱۰۰٪ از ناشران 3rd Party بازی‌هاشون رو روی همه پلتفرم‌های ممکن عرضه می‌کنن.

واقعا شکست تجاری یه شرکت خصوصی چه ربطی به کمونیست بودن یا نبودن داره؟ نمیشه از هرچی خوشت نمیاد بهش انگ چپ بودن یا کمونیست بودن بزنی:دی
کمونیسم طبق تعریف منابع در دسترس عموم:
۱- حذف مالکیت خصوصی بر ابزار تولید
۲- توزیع برابر منابع بین مردم
۳- کنترل دولت بر اقتصاد

گیم پس و چندین سرویس مشابه مثل نت فلیکس، اپل تی‌وی، سرویس‌های اشتراکی بازی‌های فیزیکی (که قدیما توی ایران هم بود:دی) سرویس اجاره خدمات هستن. اتفاقا از مظاهر مورد انتقاد لیبرالیسم هم هستن
که ادعا میشه انسان‌ها رو به بردگی می‌کشن. یعنی این مدل تجاری مورد اعتراض کمونیست‌هاست نه این که خودش کمونیستی باشه.

نه مالکیت تولید کننده نقض شده، نه مفتی چیزی پخش شده و نه تحت کنترل دولته.

اصلا فرض کن که مفتی باشه (که نیست). یا نذری باشه. نذری دادن در اقتصاد کمونیستی معنی نداره. شما وقتی مالک چیزی نباشی نمی‌تونی خیرات کنی. اتفاقا اقتصاد طبیعی از نوع اقتصاد لیبرال یا اقتصاد آزاده
و در اقتصاد آزاد، مالک دارایی می‌تونه اون رو خیرات کنه.
شما اگر مالک شله زرد باشی، می‌تونی نذری شله زرد بدی.

البته که این سرویس رایگان نیست.
مالکیت خصوصی ؟! فردا سرویس رو تمدید نکنی چه بلایی سر مالکیتت میاد :D
دقت کنی قبلا راجب نتفلیکس و اپل تی وی گفتم . اونا محتویات انحصاری زیاد و پر هزینه دارن با سیاست عمومی شدن ماکرو خیلی فرق داره

نگفتم رایگانه گفتم نسبت به عناوینی که روش هست و عرضه میشه مفته

نکته جالب اینه با جمع شدن شکل کلاسیک عرضه کنسولی ایکس باکس این گیم پس هم جمع می شه . تنها دلیل جمع نشدن به نظر من تا حالا این 30 میلیون نفری هستن که ایکس باکس خریدن

گیم پس هم از خلاقیت های جناب پینوکیو بود اتفاقا همین چند وقت پیش خبر حمله اسپنسر به نظام سرمایه داری توی تاپیک اخبار گذاشتن . پینوکیو و سیاست های فوق هوشمندانه اش رو آیندگان بسیار یاد خواهند کرد

درمورد حرف اینکه همه چیز (کنسولها و گیم) سرویس ابری میشه، چرا فکر نمیکنید اینطور شه سونی و مایکرو میرن به زمینی که چندین رقیب قدرتمند توش دارن و مجبورن اول و آخر باهاشون تقسیم سهم کنن؟
به نظر من جای این میرن سمت عرضه یه سخت افزار فیزیکی باز جفتشون زمانیکه همه چیز مبتنی به کلاد بشه... حالا یا با عرضه کنترلر خاص، واقعیت مجازی خاص یا حتی TV خاص! غیر این باید بیان با امثال نت فلیکس گرفته تا اپل (تا اونموقع) شریک شن... چون زمین بازی امثال اونهاست فضای ابری...
نینتندو قطعا راهو بلده چطور سخت افزار رو حتی صد سال بعد هم نگه داره... و همین کارم میکنه چون نمیاد تقسیم سهم با احدی بکنه... روزی که سخت افزار فیزیکی از بین بره کم کم فکر خداحافظی با فرست پارتیهای سونی و مایکرو باشید... بیان فضایی که چند رقیب قدرتمند هستن کم کم به حاشیه میرن که اصلا خبر خوبی نخواهد بود.

اگر فرض کنیم از فردا دیگه هیچ انحصاری وجود نداره و هر بازی روی هر کنسول وجود داره
سوالی که پیش میاد نسل بعد بین ps6 و xbox next من باید کدوم رو انتخاب کنم ؟

اصلا چرا باید ps6 بگیرم ولی ایکس باکس نخرم یا برعکس ایکس باکس بگیرم ps6 نگریم ؟
الان یه کنسول چه امتیازی یا برتری نسبت به دیگری داره که باعث بشه برم سمتش ؟

• Like
Reactions: SNIPER II
اگر فرض کنیم از فردا دیگه هیچ انحصاری وجود نداره و هر بازی روی هر کنسول وجود داره

ربطی به برتری نداره شما چیزی که بهش علاقه دارید میخرید البته درستش اینکه شما چیزی که دیگران برای شما ترندش کردن میخری
اگر تمام بازی های PS از روز اول برای XBOX می آمد بازم تو فروش دو کنسول تغییری صورت نمیگرفت چون PS5 ترند شده و مردم هم میخرن

الان تو بازار تلفن همراه شما گزینه های مختلف داری. اپل، سامسونگ، شیائومی و غیره...

کدوم رو میخری؟
همه تقریبا عمکرد یکسانی دارن. تماس. دوربین خوب، شبکه های اجتماعی و غیره.

یا مثلا بین تلویزیون های موجود تو بازار کدوم رو میخری؟ سامسونگ یا ال جی یا سونی ؟
همه همه شبکه ها رو پوشش میدن و به همه کنسولا هم وصل میشن.

الان جریان کنسولا هم همینه. شما اونی رو میخری که از نظرت یه ویژگی خاص داره و مقداری بهتره ولی توی ویژگی های عمومی یکی هست با بقیه. مثل نمیدونم سرویس اشتراکی بهتر. یکی پلاس داره یکی گیم پس مثلا. یا مثلا Ui بهتر و جذابتری داره یا مثلا بازیا روش بهتر اجرا میشن یا حتی ارزونتره.

اگه بخوایم مقایسه کنیم،انحصاری کردن بازی مث این میمونه که بگی مثلا شبکه اجتماعی تلگرام انحصاری اپل میشه و واتسپ انحصاری اندروید! بعد برای استفاده از هر کدوم باید یه گوشی جدا بخری! آزاردهنده نیست؟
یا مثلا یه کانال خاص فقط روی یه برند تلویزیون خاص در دسترس باشه و یه کانال تلویزیونی دیگه روی یکی دیگه. بعد شما باید برای هر کانال به تلویزیون جدا بخری!

چرا ps میخری چون اکانت اصلیت توی psn هست بازی‌هایی خریدی اونجا هست فرند هات اونجا هست برندی که جا افتاده هست هم نقشش مهمه ایکس باکس بعد فاجعه دن متریک نقش خیار رو داره و خارجیا هنوزم خیلیا بهش روی خوشی نشون نمیدن من یادمه پسر خاله دوستم از آلمان اومده بود در نسل هفتم به ۳۶۰ میگفت مداد رنگی یعنی گرافیکش پایینه و میگفت شهری که زندگی میکنه بازیهای فیزیکی ۳۶۰ رو نمیارن حالا اون نسل ۳۶۰ بهترین نسل مایکروسافت بود که تا مدتها توی فروش یکه تاز بود بعد فاجعه دن متریک که وضعیت بدتر هم شده خصوصا توی اروپا. خلاصه خارجی راحت پروفایل و بازی‌هایی که روش خریداری کرده و فرند هاشو راحت ول نمیکنه بره روی پلتفورم رقیب .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or