سونی امکانات آنلاین یک سری از بازی هاش را پایان خواهد داد

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
sony-psn-playstation-network.jpg

طبق اعلام رسمی که از طریق Playstation Blog منتشر شده است سونی,به امکانات آنلاین یک سری از بازی های خود پایان خواهد داد.

این اتفاق که از تاریخ 20 May آغاز میشود, بازی های Resistance1,R2,R3 و Granturismo 5 را تحت شعاع قرار خواهد داد.هر چند بازی های MAG و SOCOM نیز زود تر از این تاریخ یعنی 28 January ,امکانات آنلاینشان از کار خواهد افتاد که با توجه به نداشتن بخش تک نفره میتوان گفت به طور کامل بی استفاده خواهند شد.

میتوان این حرکت را در راستای سوق به نسل جدید و یا هزینه ی بالای نگه داری این سرویس ها در کنار جمعیت کم استفاده کننده ها دانست.
اما این اتفاق با توجه به گذشتن تنها 3 سال از بعضی از عناوین, حرکتی نه چندان جالب برای گیمر ها دانست, موضوعی که سونی با تاکید بر شعار 'For The Gamers' فروش خوبی را برای نسل بعد خود رقم زده است.

منبع

خوب پس Killzone 2,3 چی ؟!
یعنی بازی هایی که Online Trophy دارند , رو بر نمی دارند ( بجز Re2,3 ) ؟!
البته Resistance 3 آنلاین تروفی نداره! :d
2تا تروفی Co Op داره که میشه با Split-Screen رفتن هم گرفتشون :d
برای Resistance 2 هم اگر کسی تو برنامش هست که پلاتش کنه،بهتره از همین الان شروع کنه:-" چون به شدت وقت گیره تروفی مولتیش! :d

البته Resistance 3 آنلاین تروفی نداره! :d
2تا تروفی Co Op داره که میشه با Split-Screen رفتن هم گرفتشون :d
برای Resistance 2 هم اگر کسی تو برنامش هست که پلاتش کنه،بهتره از همین الان شروع کنه:-" چون به شدت وقت گیره تروفی مولتیش! :d
منم بخاطر همین گفتم :d
=====
اصلا از این کار سونی حمایت نمیشه :| , می تونست خیلی از بازی های دیگر + چند بازی مینی رو خلع Multi و انلاین بکنه .

استدلال :-j ...
اکثر کسایی که گرن توریزمو 5 آنلاین بازی می کردن (بالای 90 درصد) گرن توریزموی 6 رو یا خریدن، یا به زودی می خرن.
در مورد رزیستنس هم برید ببینید کلا چند نفر توی سرورهای بازی هستن و دارن بازی میکنن! چرا یه بازی مثل آنچارتد 2 رو نمی بنده؟ چون هنوز کلی آدم دارن تو لابی های آنچارتد 2 پرسه می زنن...

در مورد بازی ای مثل COD با BF این مقدار به 99.9999 می رسه اما با نسخه جدیدشون نمی ترکن

در کل shutdown شدن سرور های آنلاین بازی ها چیز طبیعی ای هست اما بازی داریم تا بازی

Resistance مشکلی نداره اما GT5 هیچ توجیه منطقی ای براش نیست

M.A.G خیلی حیف شد، علنا باید بندازی دور بازیو
حداقل یه گیفتی چیزی برا صاحبان در نظر بگیرن، یا چمیدونم بخش پرکتیس با بات به بازی اضافه کنن که اونم با ۲۵۶ تا بات رو ps4 هم بعید میدونم ران بشه

:|
مزخرف ترین و اپیک فیل ترین پروژه ی سونی :|

خوب پس Killzone 2,3 چی ؟!
یعنی بازی هایی که Online Trophy دارند , رو بر نمی دارند ( بجز Re2,3 ) ؟!

کیلزون 2 خفن ترین مولتی پلیر سونی رو داره. :دی به نظرم حالا حالا ها باید باز باشه

آخرین ویرایش:
خوب اگه تعداد کسای که این بازی ها رو آنلاین بازی میکردن زیاد بود مشخصا سرور قطع نمیکردن اما بازم دلیل نمیشه سونی این کارو بکنه .

اما از طرف دیگه سونی با این کارش پشتیبانی بهتری از PS4 انجام میده . باز R3 و GT یه چیزی اما R2 خدایش همون موقع هم کسی بازی نمیکرد من قبل اینکه دستگاه رد کنم بره تست کردم سروراش پرنده پر نمیزد .

:|
مزخرف ترین و اپیک فیل ترین پروژه ی سونی :|

اتفاقا بهترین پروژه سونی بود نظریه ای که نسل جدید میبینی خیلی ها رفتن دنبالش فقط دو اشتباه محاسباتی داشت این بازی اول به درد این نسل نمیخورد دوم کار Zipper نبود یه همچین بازی بسازه Zipper در SOCOM ساختن خودش مونده بود امد یه پروژه بلند پروازانه بسازه که به نظر من مهمترین دلیلی که ZIpper تعطیل شد هم ساخت همین بازی بود .

چرا الکی میگین کار خوبیه؟

خیلی کار مزخرفیه. واقعا بدم میاد از این کار

چون این بلا سر بازی محبوب من چند وقت پیش اومد که بنا به دلایلی (طولانیه حال ندارم بنویسم) سرورای آنلاین بازی محبوب من رو خاموش کردن و Readن تو عشق و حال من

حالا بیچاره اون کسایی که با این بازیا زندگی کردن و دوسشون دارن

یه سری از دوستان با اینکه تا حالا یک ثانیه هم در PSN نبودن از بقیه بیشتر دارن جوش میزنن ! :-j
سونی الان داره مولتی بازی کردن رو به صورت مجانی ارائه میده در صورتی که از اونور مایکروسافت داره از لایو و مولتی بازی کردن با فروش گلد فقط پول پارو میکنه و هزینه های این سرویس رو تامین میکنه ! تازه اینم باید اضافه کرد علاوه بر هزینه هایی که این سرویس داره، سونی داره تقریبا هر هفته دو سه تا بازی مجانی برای اعضای پلاس فراهم میکنه، چند وقت پیشم خبرش اومد برای این بازی های مجانی سونی به شرکت های سازنده از جیب خودش پول داده ! حالا شما اینا رو حساب کن بعد بیا حرف از مشتری مداری بزن ! :-j

نداشتن انحصاری و فراموش شدن 360
بیخیال باوو همین کنسول فراموش شده 2014 2-3 تا انحصاری داره:دی منظورم به شخص خاصی نیست اما سعی کنید با منطق بحث کنید! رو هوا حرف زدن فقط دعوا راه میندازه

- - -ویرایش - - -

یه چیزی تو فروم افتاده که مایکرو انحصاری نداشت! که کاملا اشتباهه! اگه یکم سرچ کنید میبینید از لحاظ تعداد انحصاریاش بیشتر هم بوده!

جالبه که یه عده میان اکتیویژن رو به پول پرست بودن متهم میکنن در صورتی که هنوز هم سرورای MW بعد از گذشت 6 سال باز هستن بازیکن ها بازی میکنن .....اما سونی که مثلا مشتری مداره! میاد بعد 3 سال سرور های بازی رو جمع میکنه .....
sony make believe !! :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or