سونی سازندهی بازی Concord یعنی استودیو Firewalk را تعطیل کرد. Sony Interactive Entertainment در بیانیهای در روز سهشنبه اعلام کرد که استودیو Firewalk و همچنین توسعهدهنده بازیهای موبایل Neon Koi برای همیشه تعطیل خواهد شد.
سونی تنها دو هفته پس از عرضهی بازی Concord در ماه آگوست، با توجه به استقبال ضعیف بازیکنان، اعلام کرد که قصد دارد Concord را آفلاین کند، بازی را از فروش خارج کند و به همه بازیکنانی که آن را خریداری کردهاند، هزینه را بازپرداخت کند. در آن زمان، سونی گفت که امکان بازگرداندن بازی را به شکل اصلاح شده بررسی خواهد کرد. با این حال، در بیانیه روز سهشنبه، Hermen Hulst، مدیرعامل پلیاستیشن تایید کرد که این شرکت تصمیم گرفته است که این کار را انجام ندهد.
هالست گفت: در رابطه با Firewalk، همانطور که در اوایل سپتامبر اعلام شد، جنبههای خاصی از Concord استثنایی بود، اما تعداد بازیکنان به حد کافی نرسیدند و در نتیجه ما بازی را آفلاین کردیم. ما در چند ماه گذشته زمان زیادی را صرف بررسی همه گزینههای خود کردهایم. پس از فکر کردن زیاد، ما بهترین راه که به طور دائم بازی را آفلاین کنیم و [Firewalk Studios] را ببندیم، انتخاب کردیم. میخواهم از تمام Firewalk به خاطر مهارت، روحیه خلاق و فداکاریشان تشکر کنم. ژانر تیراندازی اول شخص PvP یک فضای رقابتی است که به طور مداوم در حال پیشرفت است و متاسفانه ما با این عنوان به اهداف خود نرسیدیم. ما درسهایی از کنکورد آموختیم و به ارتقای قابلیتهای خدمات لایو سرویس خود برای ارائه رشد در آینده ادامه میدهیم. من میدانم که شنیدن هیچ یک از این اخبار آسان نیست، به ویژه در مورد همکاران و دوستانی که SIE را ترک میکنند. هر دو تصمیم به طور جدی مورد توجه قرار گرفت و در نهایت، ما احساس میکنیم که این تصمیمات، مناسب برای تقویت سازمان هستند. Neon Koi و Firewalk محل کار افراد با استعداد بسیاری بودند و ما تلاش خواهیم کرد تا جایی که ممکن است برای برخی از افرادی که تحت تاثیر قرار گرفتهاند در استودیوهای خود جایی برای انها پیدا کنیم. من به مزایای پذیرش آزمایش خلاقیت و توسعه IP جدید اعتقاد زیادی دارم. با این حال، رشد مالی پایدار، به ویژه در یک محیط اقتصادی چالش برانگیز بسیار مهم است. در حالی که امروز روز سختی است، در ماههای پیشرو از استودیوها و تیمهای ما انتظارات زیادی وجود دارد. من مطمئن هستم که ما در حال ساختن یک سازمان انعطاف پذیر و توانمند هستیم که برای ایجاد تجربیات سرگرمی فراموش نشدنی برای بازیکنانمان تلاش میکند.
Firewalk که مستقر در واشنگتن است در سال 2018 تاسیس شد و سال گذشته توسط سونی خریداری شد. طبق گزارشها، Concord، اولین بازی آن، حدود هشت سال در حال توسعه بود. این عنوان با توجه به وب سایت متاکریتیک که دارای امتیازات 62 (PS5) و 65 (PC) است، نقدهای متوسط را از منتقدان دریافت کرد. طبق گزارشها، این بازی بر روی PS5 و PC ممکن است تا 25000 نسخه فروخته باشد.
سقوط کنکورد نشان دهندهی یک شکست بزرگ دیگر برای جاه طلبیهای استراتژی پلی استیشن برای بازیهای لایو سرویس است. سونی در نوامبر گذشته اعلام کرد که تعداد بازیهای لایو سرویس را که قصد دارد در چند سال آینده منتشر کند به نصف کاهش میدهد تا اطمینان حاصل کند که آنها انتظارات کیفیت را برآورده میکنند.