جمله آخر پست قبلی دقیقا جواب درستی واسه تمام حرفات هست ولی تو این دوتا بنچمارکی که گذاشتی دقیقا داری حرفای خودت رو نقض میکنی مثلا سیستمی که ارتقا داده نشه نمیتونه به رم 32 گیگ برسه یا i9 که میگفتی برای گیم لازم نیست! جزء لاینفک گرفتن چنین بنچمارکهایی هست، الان میاد میگه اینا نمیفهمن من خودم کشف کردم که i5 هم بزاری با 8 گیگ رم همین فریم رو میده
هرچی همش بزنی بدتر میشه
عجب
سیستمی که ارتقا داده نشه نمیتونه به رم 32 گیگ برسه
تا حالا اسم ماژول رم شنیدی. در مورد ظرفیت و باس رم چیزی شنیدی. اونروز ماکسیموس گذاشتی ما برد رو گفتیم عوض کنیم و بعد باس رم رو گفتیم بیاریم پایین چون بردی که مورد نظرمون بود، باس 4000 بدردش نمیخورد.
بعد در مورد cpu و i9 بازم گفتی. چرا جواب قبلی رو ندادی هنوز.
چجوری i5 داره از i9 بهتر فریم میده.چرا اینقدر تست cpu کم میزارن.؟ چرا تست cpu معمولا تو 1080 هست و گاها 720.
جواب اینا رو یافتی، خودت متوجه میشی، عزیز. دوستتم که اومده یه بار یه بنچمارک گذاشته بوده که رایزن 7 از i9 قویتره. بعد تو همون رایزن 7 از amd ترید تریپر قویتر بود، داستانشو برا اون تعریف کردیم، خواستی ازش بپرس، متوجه میشی. جریان بنچ ها چیه.
.بعدم وقتی میگن رم 4000 یعنی باسش 4000 هست و وقتی تو اون باس کار میکنه که بورد ساپورت کنه. و به حجم رم کاری نداره. خوشگلم.یکسری بنچ cpu ببین متوجه مصرف میشی 4k rt 60 زن.
البته ممکنه کسایی که جای دما رو تو afterburner نمیدونن به سالش کار داشته باشن.
ادعا 4a هم گفت
of Metro Exodus Enhanced Edition will run at 4K/60 FPS. All versions will use ray traced lighting and global illumination, across both the base game and DLC expansions. Textures will be rendered at 4K, and loading times will be reduced.
رزولوشن نهایی چند بود.
چه خبر از چکر برد، شندم نتایجش از dlss خیلی بهتره که 4k 60 rt زن ازش استفاده میکنه.