سونی از نسل جدید دیسکت‌های بلو-ری 300 گیگ و 1ترابایت پرده‌برداری کرد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
blu_ray_archival_disc2.jpg

درود.

شرکت سونی امروز از نسل جدید دیسکت‌های بلو-ری خود با ظرفیت 300 گیگ پرده‌برداری کرد (در حال حاضر بالاترین دیسکت‌های موجود در بازار 50 گیگی می‌باشند). این دیسکت‌ها که با نام "Archival Disc" خوانده می‌شوند از قرار معلوم در تابستان سال 2015 روانه بازار خواهند شد. سونی و پاناسونیک با مشارکت یکدیگر به منظور ذخیره‌سازی طولانی مدت اطلاعات دست ساخت این مدل زده‌اند و این دو کمپانی اذعان کردند که در آینده دیسکت‌هایی با ظرفیت 500 گیگ و 1ترابایت نیز ساخته و رانه بازار خواهند شد.

Sony_archival_blu_ray.jpg

خوشم میاد که تکنولوژی روز دست ژاپنی هاست (سونی،پاناسونیک)

اگر این دیسک ها رو PS4 پشتیبانی کنه با اولین بازی Naughty Dog,Santa Manica,Quantic Dream بر روی این کنسول کاملن 300GB پر می شه

اگر سونی دست به چنین کاری نمی زد مانند ماکروسافت که در اواخر نسل هفتم به مشکل کمبود ضرفیت دیسک برخورد رو به رو می شد،اما خوشبختانه با سونی طرفیم،کمپانی ای که همیشه به فکر فرداشه

در مورد بازیها همین دیسکهای 50 گیگا بایتی کافیه فوقش مثل قبل بازیها رو در دو دیسک عرضه میکنن
اگر قرار باشه روی این دیسکها بازی بزنن احتمال زیاد قیمت بازیها هم افزایش چشمگیری پیدا میکنن پس بیخیال

در مورد بازیها همین دیسکهای 50 گیگا بایتی کافیه فوقش مثل قبل بازیها رو در دو دیسک عرضه میکنن
اگر قرار باشه روی این دیسکها بازی بزنن احتمال زیاد قیمت بازیها هم افزایش چشمگیری پیدا میکنن پس بیخیال

خوب الان قيمتشون بالاست تا زماني كه حجم بازيا به اون حد (اواخر نسل) مسلما قيمت هم مياد پايين

براي مثال همون آواتار شما يعني RDR اگه بخواد شماره دومش بياد خدا وكيلي من زير 150 گيگ تو كتم نميره يه دنياي خيلي وسيع با گرافيك فك برنداز يه گيم پلي طولاني يعني واقعا اون تصوري كه من از RDR2 دارم زير 150 گيگ غير ممكنه

براي مثال همون آواتار شما يعني RDR اگه بخواد شماره دومش بياد خدا وكيلي من زير 150 گيگ تو كتم نميره يه دنياي خيلي وسيع با گرافيك فك برنداز يه گيم پلي طولاني يعني واقعا اون تصوري كه من از RDR2 دارم زير 150 گيگ غير ممكنه
RDR روی X360 کلا 7 گیگ بود، میخوان تو 150 گیگ دقیقا چی بزارن؟ :دی

RDR روی X360 (که بهترین نسخه بازی بود) کلا 7 گیگ بود، میخوان تو 150 گیگ دقیقا چی بزارن؟ :دی

خوب World ش خيلي كوچيك بود اين بار بايد خيلي وسيعش كنن بعد هم گيم پلي طولاني ترو تكسچراي خيلي حجيم تر كلا حجمش زياد ميشه بعد هم كلا بازياي 360 همه فشرده ميشدن اكثر بازيا رو PS3 پر حجم تر بودن حجم دقيق GTA V رو PS3 رو دقيقا نميدونم ولي فكر كنم حدود 20 گيگ بود بازي ناوتي هم كه قربونشون برم:d يه نمه حجيم بودن. دور از ذهن نيست يه RDR 2 كه با استانداردهاي اين نسل ساخته بشه و از نسخه ي قبلي خودش هم خيلي كاملتر باشه همچين حجمي ببره

از اسمش معلومه که برای آرشیو کردن استفاده میشه ولی خوب اگرم بخواد برای بازی استفاده بشه احتمالا در بازی های کوجیما استفاده میشه MGS

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or