سونی از شکایتش صرفنظر کرد!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

game.fun

کاربر سایت
i20756_ps3slim4.jpg

گروه fail0verflow که تا حدی در مسئله هک ps3 دست داشته بعد از شکایت سونی در سایت خود اعلام کرد که تنها دلیل هک کردن کنسول "حذف سیستم عامل لینوکس توسط سونی بوده است."
fail0verflow اعلام کرد: "تنها هدف ما برگرداندن این قابلیت بوده و هست و خواهد بود. هک کردن کنسول به هیچ عنوان به قصد انجام بازی های کپی یا حمایت از آن نبوده است."

GeoHot نیز به BBC گفت: "من به کپی رایت اعتقاد دارم. انتظار داشتم شرکتی همچون سونی نسبت به مفاد قانونی کاملا آگاه باشد، از این عمل سونی متاسفم چرا که طی مشاوره ای با یک وکیل قاونی متوجه شدم که اقدام سونی علیه من هیچ پایه و اساسی ندارد."

بعد از پخش این صحبت ها سونی پیگیری قانونی را به طور موقت متوقف کرد.

یکی از کاربران NeoGAF اظهار کرده که سونی می تواند کنسول های هک شده را حتی بدون اینکه شخص به PSN متصل شود از کار بیاندازد زیرا کنسول هنگام روشن شدن به طور خودکار به یکی از سرورهای سونی متصل می شود.

دز این میان Ubisoft نیز تنها راه جلوگیری از هک این کنسول را عرضه سخت افزار جدید (همون کنسول) دانسته که البته هزینه هنگفتی دربر دارد.

باو خجالت نمیکشی با ترجمه اشتباه ملت رو به اشتباه میکشونی :d
سونی ....گیجه گرفته
:))

آخرین ویرایش:
این چیه شما ترجمه کردی؟ اصلاً از کجا همچین عنوانی پیدا کردی که سونی از شکایتش صرف نظر کرده؟ تو لینک منبع به هیچ وجه همچین چیزی نیست!
دوستان عزیز هم که کلاً عادت ندارن منبع رو باز کنن فقط پست های جالب میدن!

کیوان راست میگه! شما از جای این متن به این نتیجه رسیدی که سونی از شکایتش صرف نظر کرده؟

هر چند اگر هم بکنه بساط خندمونو جور کرده!:d

خوب اینم یه بخش دیگه از فیلم هکر ها و سونی هستش البته شاید اپیزود آخرش!

آخرین ویرایش:
این چیه شما ترجمه کردی؟ اصلاً از کجا همچین عنوانی پیدا کردی که سونی از شکایتش صرف نظر کرده؟ تو لینک منبع به هیچ وجه همچین چیزی نیست!
دوستان عزیز هم که کلاً عادت ندارن منبع رو باز کنن فقط پست های جالب میدن!
مثل اینکه شما هم متن خبرای اینجارو نمی خونی!
After both fail0verflow and GeoHot broke news of the console’s hack, Sony applied for a temporary restraining order from the courts and an order of impoundment.​
و متن خبر ترجمه شده
اینجا عنوان تاپیک غلط هست نه متن خبر.
چاه مکن بهر کسی اول خودت بعدا کسی:d

خب همون عنوان مهمه که همه رو به اشتباه انداخته عنوان اصلا میگه پاسخ GeoHot و fail0verflow به اقدامات قانونی سونی! نه سونی از شکایتش صرف نظر کرد.!

و متن خبر ترجمه شده

محمد رضا جان فرمایش شما درسته ولی تیتر خبر گمراه کننده است.

این توقف موقت فکر کنم دلیلش میتونه مذاکره سونی با خود هکرها و توافق فی مابین باشه! یعنی یه جورایی یه پیشنهاد بهشون بده.

هر چند دیگه آبی که از جوی گذشت دیگه بر نمیگرده!:d

و متن خبر ترجمه شده

فرزندم این متنی که نوشتی معنیش توقف پیگیری ها نمیشه.

Sony applied for a temporary restraining orde

معنیش میشه: سونی درخواست کرده به صورت موقت فعالیت های متهم (یعنی هکرها) متوقف بشه. نه اینکه از شکایت صرف نظر کرده

دفعه دیگه که خواستید به من درس ترجمه بدید قبلش چندین بار متن رو چک کن که مطمئن بشی.

محمد رضا جان فرمایش شما درسته ولی تیتر خبر گمراه کننده است.

این توقف موقت فکر کنم دلیلش میتونه مذاکره سونی با خود هکرها و توافق فی مابین باشه! یعنی یه جورایی یه پیشنهاد بهشون بده.

هر چند دیگه آبی که از جوی گذشت دیگه بر نمیگرده!:d

بله امیرحسین جان کاملا حق با شماست منم نگفتم گمراه کننده نیست.کیوان جان گفتن که چرا بدون خوندن منبع پست می دید و... منم خواستم بگم که بابا متن درست ترجمه شده ایراد فقط تو عنوانه.
با اینکه گمراه کنندست موافقم;)
==========================================

معنیش میشه: سونی درخواست کرده به صورت موقت فعالیت های متهم (یعنی هکرها) متوقف بشه. نه اینکه از شکایت صرف نظر کرده

دفعه دیگه که خواستید به من درس ترجمه بدید قبلش چندین بار متن رو چک کن که مطمئن بشی.

پدرم.........:d
منم همینو می گم معنیش میشه پیگیری فعلا متوقف شده و این دوستمون هم در متنشون نوشتن پیگیری متوقف شده من گفتم اشتباه در عنوان هست.;)
شما مثل اینکه کلا با کامل خوندن پست مشکل دارید:d

خب کیوان ایشون که اشتباه ترجمه کردن چرا درست نمیکنید اسم تابیک با متن رو.

بله امیرحسین جان کاملا حق با شماست منم نگفتم گمراه کننده نیست.کیوان جان گفتن که چرا بدون خوندن منبع پست می دید و... منم خواستم بگم که بابا متن درست ترجمه شده ایراد فقط تو عنوانه.
با اینکه گمراه کنندست موافقم;)
==========================================

منم همینو می گم معنیش میشه پیگیری فعلا متوقف شده و این دوستمون هم در متنشون نوشتن پیگیری متوقف شده من گفتم اشتباه در عنوان هست.;)

محمدرضا جان خودت پست رو درست نخوندی ;) :d

محمدرضا جان خودت پست رو درست نخوندی ;) :d
:((:((:((:((:((:((:((:((
اینم متن خبر که دوستمون گذاشته...
i20756_ps3slim4.jpg

گروه fail0verflow که تا حدی در مسئله هک ps3 دست داشته بعد از شکایت سونی در سایت خود اعلام کرد که تنها دلیل هک کردن کنسول "حذف سیستم عامل لینوکس توسط سونی بوده است."
fail0verflow اعلام کرد: "تنها هدف ما برگرداندن این قابلیت بوده و هست و خواهد بود. هک کردن کنسول به هیچ عنوان به قصد انجام بازی های کپی یا حمایت از آن نبوده است."

GeoHot نیز به BBC گفت: "من به کپی رایت اعتقاد دارم. انتظار داشتم شرکتی همچون سونی نسبت به مفاد قانونی کاملا آگاه باشد، از این عمل سونی متاسفم چرا که طی مشاوره ای با یک وکیل قاونی متوجه شدم که اقدام سونی علیه من هیچ پایه و اساسی ندارد."

یکی از کاربران NeoGAF اظهار کرده که سونی می تواند کنسول های هک شده را حتی بدون اینکه شخص به PSN متصل شود از کار بیاندازد زیرا کنسول هنگام روشن شدن به طور خودکار به یکی از سرورهای سونی متصل می شود.

دز این میان Ubisoft نیز تنها راه جلوگیری از هک این کنسول را عرضه سخت افزار جدید (همون کنسول) دانسته که البته هزینه هنگفتی دربر دارد.
قسمت بزرگ و قرمز شده را با دقت 7-8 بار بخونید.:(

این شمایی که پست ها رو نمی خونی، من چی گفتم تو این پست؟

سونی درخواست کرده به صورت موقت فعالیت های متهم (یعنی هکرها) متوقف بشه.

فارسی تر: فعالیت هکرها باید متوقف بشه نه شکایت سونی.
----------
تاپیک هم به دلیل گمراه کننده بودن قفل میشه. وظیفه من نیست تاپیک های اشتباه رو ویرایش و تصحیح کنم.

ویرایش: دیگه شما نوبرشی به خدا!

• Like
Reactions: محمد رضا mr
پیرو پست کیوان باید عرض کنم که گویا این حکم شامل ضبط و توقیف موقتی دست آوردهای هکر ها هم بوده!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or