سونی از بازیکنان PS3 برای بدست اوردن پلاتینیوم تشکر می کند

Miniature Rose

A Poor Man's Rose
کاربر سایت
سونی طی نامه ای از بازکنانی که Trophy Platinum بازی های Killzone 3 و The Last Of Us را گرفته اند , تشکر به عمل اورده . که در زیر می توانید عکس ها را مشاهده نمایید .

The-Last-of-Us-platinum.png

Killzone-3-platinum.png

Source

حال ما اولین حرکت سونی در قبال و ارزش Platinum را می بینیم , آیا ممکن در آینده ای نزدیک سونی بابت هر Plat به بازیکنان هدیه ای مثل بازی رایگان یا DLC بدهد یا نه ؟

کیلزون رو کی پلات کرده ؟!
اونو به من نیشان بدید !!
کیلزون 3 که پلاتش خیلی خیلی راحته نسبت به کیلزون 2 ! :d
تروفي و پلات وقت تلف كردنه:d حالا گرفتيد اخرش چي ميشه؟:d ٤ بار بايد يه بازي رو تموم كني تا پلات بشه:d
تروفی که خیلی خوبه به لذت بازی اضافه میکنه ، حالا برای شما جذابیتی نداره یه موضوع دیگه است ! :d
راستی چرا خالی میبندی ؟ :d مثال Trine 2 رو تا نصفه بری پلات میشه حتی نیاز نیست یکبار بازی رو کامل تموم کنی ! (مثال از این بهتر نمیشد زد :d!)

ایده خوبی میتونه باشه :دی مثلا هر 4 پلات که بگیرید، 1 بازی رو به انتخاب خودتون از PSN بشه مجانی گرفتش :دی

یا به ازای هر پلات چند دلار اکانتتون رو شارژ کنن :دی و یا کلی حرکت دیگه :دی

ببینیم سونی حاظر میشه از این کارا کنه یا تصمیم داره پولاشو فقط برای مجله ها و سایت ها خرج کنه :|

ایده خوبی میتونه باشه :دی مثلا هر 4 پلات که بگیرید، 1 بازی رو به انتخاب خودتون از PSN بشه مجانی گرفتش :دی

یا به ازای هر پلات چند دلار اکانتتون رو شارژ کنن :دی و یا کلی حرکت دیگه :دی

ببینیم سونی حاظر میشه از این کارا کنه یا تصمیم داره پولاشو فقط برای مجله ها و سایت ها خرج کنه :|
البته سوني سيستم جديد راه انداخته ولي به تروفي اينا كاري نداره:
PlayStation®Network Sony Rewards - PlayStation®

چه ربطی به کنسول کپی خور داره این؟!! :|
تو هم دیگه شورشو درآوردی !! :|

مهدی جان ربطش اینه که تو cfw های rebug سری rex edition میتونی خیلی راحت تروفی ها رو دستکاری کنی و هر تروفی که دلت خواست رو لاک و آنلاک کنی!!

Sent from my Xperia SP using Tapatalk

مهدی جان ربطش اینه که تو cfw های rebug سری rex edition میتونی خیلی راحت تروفی ها رو دستکاری کنی و هر تروفی که دلت خواست رو لاک و آنلاک کنی!!

اسی جان :d
درسته میشه آنلاک کرد اما موقع سینک ، اونا رو قبول نمیکنه مطمئن باش !! /:)
تازه کسایی که از چیت استفاده میکنن هم ، خود سونی شناسایی میکنه

اسی جان :d
درسته میشه آنلاک کرد اما موقع سینک ، اونا رو قبول نمیکنه مطمئن باش !! /:)
تازه کسایی که از چیت استفاده میکنن هم ، خود سونی شناسایی میکنه

داوش گلم توسط خودم الکی 4 تا تروفی gta v رو آنلاک و سینک کردم برو ببین:dواسه من که خطری نداشته تا حالا ولی تا شب میخوام ریسک کنم و پلات بازی رو سینک کنم شاید بازم خطری تهدیدم نکرد!!:d

داوش گلم توسط خودم الکی 4 تا تروفی gta v رو آنلاک و سینک کردم برو ببینواسه من که خطری نداشته تا حالا ولی تا شب میخوام ریسک کنم و پلات بازی رو سینک کنم شاید بازم خطری تهدیدم نکرد!!
d

برو یه بازیه دیگه رو آنلاک کن اگه شد !! :d
فک کنم فقط GTA v میشه !! :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or