سوني: عمر Vita بين 5 تا 10 سال است

MαMαSαN

کاربر سایت
ngp-3.jpg

جناب آقاي Guy Longworth در مصاحبه اي با سايت Gametrailers اعلام كردند كه عمر كنسول PS Vita بين 5 تا 10 سال خواهد بود. اين شخص رييس بخش سرگرمي سوني در آمريكا مي باشد.

ايشان در ادامه ي صحبتهاي خود گفتند: " اگر شما به نظرات و درخواست هاي دوستداران كنسول و گيم و همچنين به پاسخ هاي مردم نسبت به واكنش هاي شركت و اشخاصي كه كنسول را تجربه كرده اند، توجه داشته باشيد؛ متوجه مي شويد كه با پاسخ و توجه به مشتريان، طرفداران كنسول بيشتر مي شوند و همان چيزي پيش مي آيد كه فكرش را مي كرديم. علاوه بر اين شايان ذكر است كه طرفداران اين كنسول، از عرضه ي آن بسيار هيجان انگيز هستند "

همچنين ايشان در ادامه گفتند: " ما عمر اين كنسول را بين 5 تا 10 سال پيش بيني مي كنيم و در طول 3 سال اول مي توانيم به موفقيت يا عدم موفقيت آن برسيم. ما انتظار يك عرضه ي جهاني و طوفاني را داريم و بعد از 2 سال خواهيم فهميد كه عرضه ي يك بازي براي اين كنسول موفقيت آميز بوده است يا خير. البته هدف اصلي شركت سوني، تبديل كردن Vita به يك سخت افزار جهاني و عامه پسند است و ما مطمئنيم كه در اين امر موفق خواهيم بود "

Source

آخرین ویرایش:
نمیدونم چه ضرورتی داره یه کنسول رو با Smartphone مقایسه کنید، والا بلا با یه Smartphone به هیج وجه نمیشه لذت یه بازی هاردکور رو برد! در ضمن چند تا سازنده تپل پشت بازی های Smartphone هاست که بخوان با کنسول مقایسش کنند. حالا بماند iPhone 4 یک گیگاهرتزی نمیتونه GTA کهPSP 333مگاهرتزی مثل آب خوردن میتونست اجرا کنه رو بیاره!!!

سونی: عمر Vita بین 5 تا 10 سال است
:|میانگین عمر انسان هم از 1روز تا 120 سال هست!!چه ربطی داره اخه؟ بیاد بگه ما تا 10 سال دیگه کنسول جدید نمیدیم نه اینکه بگه عکر کنسول ما 5 سال هست یعنی 5 سال تموم شد عمرش تموم میشه سکته میکنه ویتا؟

یک خبری نینتدو اعلام کرد که فروش 3ds به 5 میلیون دستگاه رسیده که در مدت 52 هفته این فروش داشته و تونسته سریعترین کنسول پرفروش ژاپن لقب بگیره که مدت مشابه فروش ds در مدت 56 هفته بوده ...........البته این رو هم گفته این فروش مدیون کاهش قیمتش هم هست. ( خبرش در بازیسنتر نزدید )
خوب این نشون میده مردم هنوز حاضر هستند کنسول دستی بخرند با اینکه تبلت ها و اسمارت فون ها وجود داره !

حالا جالبی مقایسش اینه که شما میگید تا زمانی که تبلت ها و اسمارت فون ها هستند که همه کاری برات انجام میدن کی دیگه میره کنسول دستی بخره که مخصوص بازی کردن هست اما ... وقتی بحث کنسول خانگی و PC هست این وسط همه میگن کنسول مخصوص بازی کردنه و PC برای کار های دیگه ساخته شده و یکی از کارهاش برای بازی کردن هست :|

فاصله ی بین تبلت و کنسول رو onlive کم کرده......خیلی از بازی ها واسه onlive دارن مان....pes 2012, rc, batman,..درضمن دسته بهتر از کنسول واسه تبلت داره....( البته واسه کشور هایی که سرعت انترنتشون بالاست)

اصلا مقایسه اسمارت فون و کنسول دستی از بیخ اشتباهه !!!
مطمئن باشید که کم کم دیگه اسمارت فون ها رکود پیدا میکنن.بیشتر بازی هایی که روی فون هست توسط شخص ( و نه گروه) نوشته شده و حتی فروشش جبران زحمت و پول سازندش رو نمیده ( به جز بعضی بازی های مشهور و معروف) و برای همین سازنده های بازی زیاد سراغش نمیرند و همون طرف کنسول دستی رو میگیرند ....
مثلا همین فیفا 12 یا gta 3 !!! چن نفر توی اپ استور ios خریدنش ؟؟ راحت با جیلبریک و دانلود کرک شده میشه بازیش کرد ....

دسته از طرف یک شرکت third party... بعد اونوقت خود تبلت رو میخواید کجا بذارید؟ رو میز؟ این دیگه اسمش کنسول دستی و یا قابل حمل نمیشه!
خب این برا وقتی که پشت میز نشستی:دی ولی بعضی انالوگ ها هم هستن که به کناره های تبلت و گوشی وصل میشن و راحت میشه بازی کرد.کلا این انالوگ ها گوشی رو مثل کنسول دستی میکنه.من خودم اصلا با بازی کردن گوشی حال نمیکنم فقط ریسینگ روش حال میده:دی

برای من تحربه یه کنسول دستی تو 2 سال ، نه 5 سال ، بازی های درست حسابی و انحصاری ارائه کنه ، ارزشش خیلی بیشتر از یه تبلت خیلی اینچی با خدا تا CPU هست که عملا بازی خاصی روش نمیاد و بازی هاش کار گروهی نیست ، بیشتر شخصی هست .

برای من وجود بازی ای مثل Mortal Kombat روی PS Vita اندازه خود یه تبلت ارزش داره :دی .

//

سونی خیال میکنه هنوز هم زمان قدیمه که داره این حرف ها رو میزنه . بزار تبلت های چهار هسته ایی و گوشی هایی چهار هسته ایی بیاد اونوقته که میفهمه چه بلایی سر کنسولش میاد البته عناوین انحصاری کنسول ها یک چیز دیگه ایی هست ها ولی برای کسانی که عناوین انحصاری زیاد مهم نیست بیشتر به سمت تبلت ها و گوشی های هوشمند میرن همین الان بازیه infinity blade 2 یک بازیه خفن برای آیپد هست که گرافیکش خیلی عالیه
بازی های اینجوری روز به روز داره زیاد میشه من که میگم عمر مفید خیلی باشه 3 ساله

تو ایران عمرش هر چند سال باشه اینشاالله وقتی من 30 سالم شد شاید بشه خریدش البته برا بچم تازه اگر زنده باشیم وjudgment day در ایران اتفاق نیوفتاده باشد

تا پنج سال ديگه موبايل ها و تبلت ها مشكلات زيادي برا ويتا درست كردن. مطمينم ديگه نسل بعدي برا سوني در كار نخواهد بود. به احتمال زياد نسل بعد سوني گوشي اختصاصي با قابليت بازي هاي اختصاصي با اندرويد ميده بيرون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or