سوني سايت Motorstorm3 رو ثبت كرد

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
Motorstorm-Pacific-Rift.jpg

SCEE دامنه سايت Motorstorm3.com را ثبت كرد.

بنا بر گزارشات اين شركت در لندن اين domain روز جمعه ثبت شده ولينك اون براي سايت رسمي EU PlayStation website است.

اين اولين باري است كه براي ادامه بازي هايه قبلي حركتي انجام شده (رسمي )

فعلا سايت VG از سوني براي نظر سوال كرده اطلاعات جديد در راه است.

منبع

خیلی بازی باحالی بود! من که باهاش خیلی حال کردم مخصوصا وقتی 2 الی 4 نفره با پسرعمه هام بازی میکردیم!
همش موتور برمیداشتیم هم دیگه رو مینداختیم روحمون شاد میشد :d

مراحلش هم خیلی متنوع بود!

منتظر MS3 هستم شدید!

به شخصه فوق العاده از شماره هالی اول و دوم لذت بردم
فقط امیدوارم توی شماره جدید کمی روی ماشین ها و تفاوت هاشون از لحاظ فنی و تیون کردن ماشین ها کار بشه
چون توی شماره های قبلی بزرگترین مشکل همین تنوع پایین ماشین ها از لحاظ کنترل بود منظورم اینه که مثلا همه باگی ها کنترلشون یه شکل بود و از لحاظ سرعت و دقت و... همگی یکسان بودن که باعث میشد بازی بعذ از گذشت 50-60 درصد افت شدیدی پیدا کنه

منم بسیار به این بازی علاقه فراوان دارم خیلی به من یکی‌ که صفا میده. بچها به نظرتون چی‌ میخوان اضافه کنن به بازی از نظر لوکیشن آخه همه جا را داشت؟

همش موتور برمیداشتیم هم دیگه رو مینداختیم روحمون شاد میشد :biggrin1:

خدایی واسه co-op فقط موتور حال میده و بس!:دی

به شخصه فوق العاده از شماره هالی اول و دوم لذت بردم
فقط امیدوارم توی شماره جدید کمی روی ماشین ها و تفاوت هاشون از لحاظ فنی و تیون کردن ماشین ها کار بشه
چون توی شماره های قبلی بزرگترین مشکل همین تنوع پایین ماشین ها از لحاظ کنترل بود منظورم اینه که مثلا همه باگی ها کنترلشون یه شکل بود و از لحاظ سرعت و دقت و... همگی یکسان بودن که باعث میشد بازی بعذ از گذشت 50-60 درصد افت شدیدی پیدا کنه

منم از اینکه همه موتور ها یا باگی ها یا بیگ ها:دی مثل هم بودن خوشم نیومد

من فقط یه ارزو دارم اونم وارد کردن برف تو بازیه دقیقا مثل Arctic Edge ! همین :دی

سام ایشالله اینو هم بخر بعد......:دی

منم بسیار به این بازی علاقه فراوان دارم خیلی به من یکی‌ که صفا میده. بچها به نظرتون چی‌ میخوان اضافه کنن به بازی از نظر لوکیشن آخه همه جا را داشت؟

اگه پست بالاتو میخوندی
من فقط یه ارزو دارم اونم وارد کردن برف تو بازیه دقیقا مثل Arctic Edge ! همین :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or