سورپرایز نومورا در هفته آینده!!

Cloud Strife

Loyal Member
مجله معروف Famitsu در آخرين شماره خود اعلام کرده است که با توجه به صحبت هاي آقاي Tetsuya Nomura، کارگردان سري Kingdom Hearts و Versus و طراح شخصيت هاي سري FF، مي توان منتظر يک نمايش ويژه از Kingdom Hearts در هفته آينده باشيم.

KH.JPG

در حال حاظر دو عنوان جديد از سري KH يعني عناوين Birth by Sleep براي کنسول دستي PSP و KH 385/2 Days براي کنسول دستي DS در حال ساخت مي باشد و با توجه به اين که هر دو اين عنوان ها از مدت ها پيش معفري شده اند به نظر مي رسد اين نمايش مربوط به يک عنوان جديد باشد. اين شايعه با توجه به صحبت هاي آقاي Nomura در آخرين پادکست FFN در مورد ساخت يک بازي جديد براي کنسول PS3 همزمان با ساخت Versus قوت گرفته و تمامي طرفداران KH معتقدند اين نمايش چيزي نيست جز معرفي KH3!!!

البته با توجه به سابقه قبلي SE و با نظر به اينکه هنوز ساخت Versus به حد مطلوبي نرسيده است از نظر سايت بازيسنتر معرفي KH3 بسيار بعيد به نظر مي رسد. ما معتقديم که اين نمايش مربوط به BBS مي باشد و Nomura مي خواهد براي اولين بار گيم پلي اين عنوان را به نمايش بگذارد.

لازم به ذکر است که Nomura از مدت ها پيش قول ساخت KH3 را به هواداران مجموعه و کنسول PS3 داده بود و معرفي اين بازي چندان هم دور از انتظار نيست.

در هر صورت چه KH3 معرفي شود و چه نه، بدون شک هفته آينده هفته بسيار هيجان انگيزي براي طرفداران عنوان Kingdom Hearts خواهد بود!
 
آخرین ویرایش:
حسام نومورا گفته KH3 خیلی به Birth By Sleep مربوطه و Micky تو جفتشون خیلی نقش مهمی داره!:love:

اگه CG ـه BBS رو هم دیده باشی انگار بعد از یخ زدن سورا میکی میخواد انتقام بگیره!!:biggrin1:

پ.ن: دیگه هر جور حساب میکنی نوبت نوبته Dark CLoud 3 هستش!:love:
 
بابا بیخیال. این بازسازی که واسه PS2 اومدش واقعا به نظر من گند زد به KH با این گیم پلی کارتی مسخرش... همه ی لذتش به این بود که اون گوفی و دانل کنارت با دشمنا بجنگن... توی اون بازسازی از GBA که واقعا نا امیدم کردش... مدتها بودش که منتظر KH3 بودم... وای یعنی هنوز هم راکسز توش هستش؟ من راکسز رو به سورا ترجیح میدم واقعا... شخصیتش قابل باورتر بودش.
پ.ن: دیگه هر جور حساب میکنی نوبت نوبته Dark CLoud 3 هستش!:love:
نخیر الان دیگه نوبت FF VII Remake هستش:love:
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or