سورپرایز سونی برای کریسمس/ باندل ترکیبی PS4 و Vita

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
65402472976879771840.jpg

شرکت سونی سورپرایز ویژه ای برای طرفداران محصولاتش در نظر گرفته است.
این شرکت باندلی معرفی کرده است به نام Ultimate Bundle که در آن کنسول PS4 به همراه PSVita در یک باندل به فروش می رسند. بازیکنان می توانند از قابلیت اتصال بین دو کنسول بهره ببرند و بیشتر بازیها را در این حالت بازی کنند.این حرکت می تواند عامل بزرگی برای فروش Vita باشد.
همچنین شرکت سونی طرح 2.5 میلیون پوندی کمپِین تلویزیونی برای ویتا را شروع کرده است. این طرح که با عنوان ‘بهترین راه برای بازی کردن’ نام گذاری شده جهت ترویج بازی کردن بوسیله ارتباط بین کنسول PS4 و Vita و بازی ویژه Tearaway برقرار شده است.
آقای Ben Law از مدیران شرکت سونی گفته است:
ما واقعاً نسبت به ویتا هیجان زده هستیم در حالی که به کریسمس نزدیک می شویم. ما یک کمپِین بزرگ با این پیام پیرامون انتشارات اخیرمان از جمله بازی Tearaway داریم: فهرست بازی به روز و سرویس Remote Play

این محصول قبل از کریسمس امسال عرضه می شود.

1

درود
این تصویر کامل صفحه ای هست که تبلیغ توش بوده. چند دقیقه پیش دیدم گفتم اینجا بزارم.(شاید زودتر دیده باشید)
قیمت هم چند تا سایت احتمال دادن همون 500 دلار

پیام سونی:
no plans for the North America market to announce at this time
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ممنون بابات خبر قیمت 500 دلار باشه یعنی سونی رسما Fatality زده
سپاس
البته این قیمت همونطور که اشاره کردم در حد حدس و گمان هست و قطعی نشده. مثلاً یه سایت با توجه به باندل های PS4 و باندل های ویتا، احتمال قیمت 664.97 پوندی داده!
به نظر من که تعیین قیمت برای این باندل یکی از کارهای سخت برای سونی هست!
علاوه بر اینکه این باندل از نوع Ultimate ـه و اینطور باندل ها محتویات اضافه ای در حالت استاندارد دارند و ممکنه در این باندل ویتا نقش اون محتویات و افزایش قیمتُ بازی کنه.

آخرین ویرایش:
فکر کنم چند سال دیگه سونی، مایکرو و مخصوصاً کوجیما همچنان از واژه " سورپرایز " استفاده کنند معنی این واژه به کلی دگرگون بشه.

قیمتش مشخص شد مثکه 600 دلاره ! :| خسته نباشن :دی البته اگه طبق اون عکس یه مموری برای ویتا و PS Plus داخل پکیج باشه خوبه ولی عالی نیست !

قیمتش مشخص شد مثکه 600 دلاره ! :| خسته نباشن :دی البته اگه طبق اون عکس یه مموری برای ویتا و PS Plus داخل پکیج باشه خوبه ولی عالی نیست !
اه ای بابا نشد که 500 یا با ارفاق550 میدادن بهترین باندل سونی تا الان میشد
فعلا این جایگاه به این باندل اختصاص داره:

و بیشتر بازیها را در این حالت بازی کنند.

زیاد جالب نیست..باید جوری بشه رو همه بازی ها بشه ریموت کرد.

چون اولش میگن بیشتر بازی ها ولی ممکنه بعد از مدتی فقط رو بازی های انحصاری عمل ریموت رو بشه انجام داد.

آخرین ویرایش:
درود
طبق اعلام وضعیتی که اینجا شده، این باندل به قیمت 599.99 پوند (معادل با 971 دلار ) قیمت گذاری شده.
طبق گفته های قبلی، باندل های Ultimate یه باندل ویژه هست با کلی محتویات.
محتویات این باندل هم به شرح زیره:
PS4
DualShock4 Wireless controller
HDMI Cable
Wired Mono headset
PSVita Wi-fi only version
14day playstation plus trial
16GBV memory card
Tearaway, LittleBigPlanet, Knack and Lego Marvel Super Heroes :4 games

فعلاً تأیید نشده. هروقت تأیید شد، پست اولُ آپدیت می کنم.

درود
طبق اعلام وضعیتی که اینجا شده، این باندل به قیمت 599.99 پوند (معادل با 971 دلار ) قیمت گذاری شده.
طبق گفته های قبلی، باندل های Ultimate یه باندل ویژه هست با کلی محتویات.
محتویات این باندل هم به شرح زیره:
PS4
DualShock4 Wireless controller
HDMI Cable
Wired Mono headset
PSVita Wi-fi only version
14day playstation plus trial
16GBV memory card
Tearaway, LittleBigPlanet, Knack and Lego Marvel Super Heroes :4 games

فعلاً تأیید نشده. هروقت تأیید شد، پست اولُ آپدیت می کنم.
الان قیمتش 971$ یا 599$ ؟ به نظرم این با مالیات هستش دیگه نه ؟ یعنی تو آمریکام 599$ میاد و اگه خاور میانه بیاد 2300-2400 درهم میشه حدودا !؟ اگه اینجوری باشه ارزش داره ولی میدونم نیست :)

الان قیمتش 971$ یا 599$ ؟ به نظرم این با مالیات هستش دیگه نه ؟ یعنی تو آمریکام 599$ میاد و اگه خاور میانه بیاد 2300-2400 درهم میشه حدودا !؟ اگه اینجوری باشه ارزش داره ولی میدونم نیست :)

599 پونده نه دلار

971 دلار

ارزش خرید اگه کسی میلیاردره آره داره :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or