سورپرایز!!!! دانلود BATTLEFIELD 3 ALPHA

سلام!
بدون مقدمه اینم از نسخه آلفای بازی که میتونید دانلود کنید!!!

97f0eb4437a92577d955ba40843081d8.jpeg

لینک مستقیم قسمت اول:
https://rapidshare.com/files/3262791847/Battlefield.3.AF-_www.P30Day.com_.part1.rar

لینک مستقیم قسمت دوم:
https://rapidshare.com/files/161698051/Battlefield.3.AF-_www.P30Day.com_.part2.rar

لینک مستقیم قسمت سوم:
https://rapidshare.com/files/2642182864/Battlefield.3.AF-_www.P30Day.com_.part3.rar

......................

منبع

دوستان یه دعایی بکنید برام این اکانت من از بن در بیاد!

• Like
Reactions: Dexon
منظورت از 8 تا VETERAN چیه؟ 8 تا از بازی های Battlefield رو داری؟:-o

برو توی سایت Battlefield Heroes با اکانت EA وارد شو و یک سرباز بساز بعد برو به GUN CLUB اونجا هم با اکانت EA وارد شو و ثبت نامت رو کامل کن بعد از سایت Battlefield Bad Company 2 Veteran ببین رنکت 2 شده یا نه.

حالا شانس بیشتری داری که برات دعوت نامه بفرستند در ضمن یک سلاح خیلی خفن هم بهت میدن به اسم M1 GARAND که خفن ترین سلاح بازیه(یاد بازی های جنگ جهانی دوم بخیر:d)

اره 8 تا ویترین دارم!
در HERO هم سرباز ساختم!
در GUN CLUB هم امروز رفتم!
VETERANها را امروز دوباره چک کردم 8 تا بود!
ظاهرا RANDOMمی فرستن از بین VETERANدار ها! که من از این شانس ها ندارم برام بفرستن! :(

این نسخه الفا سریال نامبر میخواد واسه بدست اوردنش اول باید تو سایت EA از اینجا عضو بشید. بعد این فرمی هست که باید در اینجا پر کنید.پس از فرم کردن پر و وارد کرد یوزر و پسوردتون سریال نامبر به شما داده میشه.
اگه این راهو برین نباید اروری بده اینم یه جا خوندم:

سعی کنید هنگام انجام اینا از V....N استفاده کنید نمیدونم چه ربطی داره ولی اونایی که ز وی پی ان استفاده کردن این ارور نیومد واسشون:

WE'RE SORRY - YOU DON'T MEET THE CRITERIA TO ENTER THIS SITE.
حالا دیگه یه چیزی بنام شانس هم این وسط هست:d

این نسخه الفا سریال نامبر میخواد واسه بدست اوردنش اول باید تو سایت EA از اینجا عضو بشید. بعد این فرمی هست که باید در اینجا پر کنید.پس از فرم کردن پر و وارد کرد یوزر و پسوردتون سریال نامبر به شما داده میشه.
اگه این راهو برین نباید اروری بده اینم یه جا خوندم:

سعی کنید هنگام انجام اینا از V....N استفاده کنید نمیدونم چه ربطی داره ولی اونایی که ز وی پی ان استفاده کردن این ارور نیومد واسشون:

WE'RE SORRY - YOU DON'T MEET THE CRITERIA TO ENTER THIS SITE.
حالا دیگه یه چیزی بنام شانس هم این وسط هست:d

فکر نمی کنم دوست عزیز اون روش جواب بده!
من چند بار با v....nتست کردم نشد! اروری که نوشتی را میده!
در ضمن همون سایتی که نوشتی cd-keyمیده سایت رسمی هست! اول سطرشم نوشته invationیعنی اینکه اگر eaاکانت شما دارای دعوت نامه باشه که تو ایمیل بهت اطلاع میدن می تونی بری همون سایت و لاگین کنی و کد را بگیری!

من رفتم تو قسمت ساپورت Ea با یارو چت کردم گفت به صورت random فرستادیم ! شرایط ارسال هم فقط داشتن ایمیل هست !
همین
به veteran و این چیزا ربط نداره

من رفتم تو قسمت ساپورت Ea با یارو چت کردم گفت به صورت random فرستادیم ! شرایط ارسال هم فقط داشتن ایمیل هست !
همین
به veteran و این چیزا ربط نداره

من هم موافق هستم بصورت تصادفی می فرستن!
ناگفته نماند سایت رسمی خودشون اینجوری گفته: اگر مایل هستید شانس این رو داشته باشید که کد نسخه الفا بتلفیلد3 رو بگیرید در خبرنامه عضو شوید و وضعیت vetranخود را چک کنید!
یعنی حرف از ویترین هم زده!من تو فرم eaهم خوندم و گفته شده بود ویترین تاثیر داره!
ولی ظاهرا ساپورت eaحرف خودشونم تکذیب می کنن!

اقا یکی واسه من توضیح بده ویترین دقیقا چیه؟؟؟؟بعد اگه تو سایت EA عضو بشم این دعوت نامه به اکانتم فرستاده میشه؟یا جای دیگه ؟

ببین اگر شما بتلفیلد اورجینال داشته باشید میرید سایت BC2و اونجا سی دی کی یا اکانت بتلفیلد خودتون را وارد می کنید و اثبات می کنید که من مثلا BF2اورجینال داشتم!BF HEROکه مجانی هستش و اگر تو HEROسرباز بسازید و انلاین HEROرو بازی کنی می تونی یک ویترین مفتی بگیری!
ظاهرا نسخه الفا تا 1 اگوست باز هستش!یعنی تا 7 روز دیگه!
20ژولای هم اغاز شده!
مثل اینکه EAارسال دعوت نامه را قطع کرده! یعنی به اونایی که می خواسته فرستاده!
---------------------
من هنوزم در عجبم که چجوری مهدی عزیز (MANHATAN) بدون دعوت نامه CD-KEYگرفته!!!!

بابا خیلی ناراحت نشین من خودم دو روزه بازی می کنم همچین مالی نیس....تخریب پذیریش که خیلی کمه.....بعد بازی منو نداره و باید مثل BFheroes و bfplay4free با بورزر اینترنت برین تو بازی....همش هم کمپ می کنن....دایس مغزشو شسته به نظرم...انگار داری MOH بازی میکنی...در ضمن اگه شانس داشتین از بازی فیلمو عکس نگیرین بهمند بن می شید

بابا خیلی ناراحت نشین من خودم دو روزه بازی می کنم همچین مالی نیس....تخریب پذیریش که خیلی کمه.....بعد بازی منو نداره و باید مثل BFheroes و bfplay4free با بورزر اینترنت برین تو بازی....همش هم کمپ می کنن....دایس مغزشو شسته به نظرم...انگار داری MOH بازی میکنی...در ضمن اگه شانس داشتین از بازی فیلمو عکس نگیرین بهمند بن می شید

خب طبیعیه بازی بی نقطه ضعف نیست!
تازه نسخه alphaهستش و بتا هم نیست! بتلفیلد3 کم نقص یا به عبارتی بدون نقص تو نسخه نهایی خواهیم داد!
این رو هم فراموش نکنیم بتلفلید3 درسته نقطه ضعف هایی داره اما نکات مثبت زیادی بهش اضافه شده!
نظری راجع به مولتی بازی نمیشه داد چون فقط یک نقشه از مولتی پلیر بازی بنام operation metroوجود داره و نسخه الفا هم هستش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or