سورپرايز بزرگ Capcom مشخص شد!!

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام

گزارش زنده Gamesradar.com از Capcom Gamer's Day در London

سرانجام سورپرايز بزرگ اين کمپانی برای PS3 که گفته ميشد سرکاری هست فاش شده
و در شرايطی که هيچکس فکرش رو هم نميکرد که اين عنوان برای PS3 باشه فاش شده..
بله Lost Planet برای PS3 از سوی اين Company تأييد شد !!
ليست کامل بازيهای معرفی شده Capcom امروز ...

75249_hs.gif

Street Fighter 4

خوب اين بازی تأييد شده و هنوز هيچ Platform براش تأييد نشده و معلوم نيست چه بر سرش خواهد آمد!!
بازی احتمالاً برای سال آينده ريليز خواهد شد
در تريلر به نمايش در اومده که دعوا ميآن Ryu و Ken رو نشون ميده سبک خاص و جديدی در مبارزات بازی ديده شده ..

Ace Attorney: Apollo Justice

اين بازی هم برای DS تأييد شده و فعلاً اعلام شده يک کاراکتر جديدش درش اضافه شده

Lost Planet 4 PS3

اوايل سال آينده که نزديک هم هست منتشر خواهد شد!!
تمامی Bonus Character هايی که در ورژن PC بازی اضافه شده بودند و Downloadble Content های ورژن X360 جمع شدند
و با بهره گيری از ديسک Blu-ray تونستند که يک Package عالی و کامل رو از اين بازی جمع آوری و عرضه کنند
همچنين 16 بازيکن رو در شکل انلاين در PSN پشتيبانی خواهد کرد ..

Dark Void:

خوب يک بازی جديد Sci-fi Action-Adventure !!
تريلر جديدی ازش به نمايش در اومده که Gameplay بازی رو نشون ميده در شکل سوم شخص يا همون Third-person و Air-Vehicle با کاراکتر بازی
چيز بيشتر خاصی گفته نشده

Super Street Fighter 2 Turbo HD

خوب اين بازی برای سال 2008 برای XBOX Live Arcade در نظر گرفته شده
Music بازی Music اصل بازی Street Fighter 2 هست که Remix شده ..

Wii Love Golf:

اين بازی هم برای Wii طراحی و تأييد شده و با ورژن های PlayStation فرق ميکنه و از Wii Motion به خوبی بهره ميگيره ..

(به سرور Gamesradar.com الان حمله شده و بازديدا يهو بالا رفته صفحه بالا نمياد ..
اگه چيز جديدتری بود همينجا اضافه ميکنم)

آخرین ویرایش:
وقتی MGS4-Kill Zone2-Lair-Little Big Planet-Final Fintasy XIII-Grand Turismo 5 امدن کسایی که 360 داران بد ضد حال میخورن پس بهتر چیزی نگن تا ان وقت ما هم بهشون چیزی نگیم

اگه انجوری وختی gears of war.too human.mass effect.lost odyssey.halo 3.splintl cell .bioshock,...................... میخای بازم بگم. تازه ما بازی هارو تموم میکونیم بد برای ps3 میاد تازه با یک سال تاخیر:laughing:

درود
وقتی MGS4-Kill Zone2-Lair-Little Big Planet-Final Fintasy XIII-Grand Turismo 5 امدن کسایی که 360 داران بد ضد حال میخورن پس بهتر چیزی نگن تا ان وقت ما هم بهشون چیزی نگیم
دوست پست شما ربطی به تاپیک نداره و فقط خواستید که یه اتیشی راه بندازی و در بری;). سری بعدی وجود نداره :cheesygri.
rod جان بیخیال این طور پستها شو که اخرش همه چیز به اسم ما ها تمام میشه:biggrin1:.
يكي از بدترين اخباري بود كه تا حالا شنيده بودم
کلاهت رو بنداز هوا که یکی از بهترین بازی های کاپکام داره برای کنسول محبوبت میاد:biggrin1:.
نسخه بازسازي شده هر كدوم از سري بازيهاي Re رو ميداد بهتر از اين بازي بود
به امید خدا برای نسل بعد ;). فعلا سرشون خیـــــــــــلی شلوغه.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

کسی دمو SF4 روندیده:mad:ببینید، ببینید که چنین چیزی گیرتون نمیاد ها :love:. عمرا نشه این زیبائی های این دمو رو وصف کرد. طراحی هنرمندانه + جلوه های تصویری بشدت هنری + خشونت زیاد :).

خبر بدی نبود. فقط سوپرایز نبود.
در ضمن مسخره کردن فن و نمی دونم حال گیری و از این حرفها در کار نیست.
به نظر من چون ps3 یکسال بعد از 360 عرضه شد خوب این موضوع هم طبیعیه
که این بازی حدود یکسال دیرتر برای ps3 بیاد. (البته اگه از اول بازی رو برای ps3 ساخته باشن این
دلیل بیشتر خودشو نشون میده )
با این خبر میشه امیدوار بود نسخه بعدیش هم برای ps3 میاد.
یکی از دوستان هم فرمودند که شیره این بازی روی 360 و pc رو کشیدن و حالا
رو ps3 زدنش . من نمی دونم این حرف یعنی چه ولی مطمئنا منظورت این نیست که
بازی روی ps3 فروش نمیره یا کسی بازی رو نمی خره؟
راستی بازی رو دوباره سازی کردن یا پورت کردن ؟
اگه پورت شده باشه بعید میدونم چیز بدرد بخوری بشه.

نه مهمترین مساله اینه که یه بازی از انحصار خارج شد
ولی به روی خودشون نمیارن دیگه :laughing: ولی مثلا فرض کن R:FOM از انحصار خارج میشد... نمیدونی اینجا چه عروسی راه میفتاد :laughing: حالا چه 10 سال چه 1 سال

نه مهمترین مساله اینه که یه بازی از انحصار خارج شد
ديگه چه انحصاري وقتي قبلش واسه PC اومده !:laughing: خيلي هم بازي شاخي نيست براي 100 تا كنسول ديگه هم ميومد ما عين خيالمون نبود ! تبريك ميگم به PS3 دارا عجب سوپرايز توپي بود ! :laughing:
ولی مثلا فرض کن R:FOM از انحصار خارج میشد... نمیدونی اینجا چه عروسی راه میفتاد
اون كه آره يه ماه عروسي ميگرفتيم با بروبچز !:) اما LP كجا R:FoM كجا !! ميدوني چقدر تفاوت داره !

CAPCOM شده EA ژاپن!!!!
یه دونه از بازیهاش انحصاری نیست....بازیهای PS3,360 که دارن همین طوری مولتی میشن برای هم یا برای PC به طرز مزخرفی پورت میشن....بازیهای PS2 هم که برای Wii میاد....فقط میمونه DS,PSP این دوتا هم استثنا اند وگرنه اینا رو هم مولتی میزد :)
حداقل اینو دارن برای PS3 میزنن یادشون بمونه که A,B,X,Y رو حذف کنن :laughing: مثل PC نشه....

MGS4 به اندازه کل ماکرسافت و360وبازیهای انحصاریش ارزش دار گیرز اف وار عددی نیست که بخاد برای PS3 بیاد گاد اف وار 100 برابر گیرز اف وار ارزش دار snake کل 360 نابود میکن

صبر کنید . طاقت داشته باشید ps3 یک ساله اومده . بزارید به دو سال برسه بعد بگید ps3 ال ps3 بل . بعد بسه دیگه ps3 بازام انقدر دیگه فن بازی درنیارین و بلعکس . من همه بازیهای 360 کلش و همینطور کل بازیهای ps3 را دارم . اونقدر که با ps3 حال میکنم با 360 اصلا حال نمیکنم . اما اگه جایی ببینم فن بازی الکی میکنن منم جواب میدم و ساکت نمینشینم . لطفا یکی یا تاپیک و ببنده یا انقدر فن بازی در نیارید . ( نمونشم دیدید قبلا یکی از ضعفهای halo 3 و گرافیک و دیگر چیزا گفت من جواب اون فرد را دادم .) . بیاین اگه میخواین استفاده کنیم . از بالا بردن کنسول مقابل بگیم نه اینکه بکوبیم . حتی عیب کنسول خودتونو بگید و نگید عیب نداره هر دوشون به نظر من هر کدوم صد تا ایراد داره . متشکرم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or