ps.gamer کاربر سایت Mar 26, 2011 #1 با سلام من لپتاپم رو با کابل hdmi به تلویزیون وصل کردم تصویر دارم ولی صدا ندارم میشه بگین مشکل از کجاست ؟
با سلام من لپتاپم رو با کابل hdmi به تلویزیون وصل کردم تصویر دارم ولی صدا ندارم میشه بگین مشکل از کجاست ؟
mr.mohammad کاربر سایت Mar 26, 2011 #2 دوست عزیز خوروجی صدات رو از کنترل پنل ویندوزت بزار رو hdmi مشکلت برطرف میشه.
پژمان کاربر سایت Mar 27, 2011 #3 یه راه دیگه هم اینه که یه سیم صدا بین لب تاب و سینما خانواده ای تلوزیونی چیزی وصل کنی که در این صورت خروجی صداتم بهر می شه. می دونی که کدوم سیمو می گم
یه راه دیگه هم اینه که یه سیم صدا بین لب تاب و سینما خانواده ای تلوزیونی چیزی وصل کنی که در این صورت خروجی صداتم بهر می شه. می دونی که کدوم سیمو می گم
rio de janeiro کاربر سایت Mar 27, 2011 #5 دوستان بنده هم همین مشکل رو دارم,اما یک لپ تاپ دارم و از توی کنترل پنل صداش رو انداختم رو HDMI اما یه لپ تاپ دیگه دارم,اونو هرکاریش میکنم صداش از TV در نمیاد,میره رو مد HDMI اما صداش در نمیاد,یعنی مشکل میتونه از کجا باشه؟
دوستان بنده هم همین مشکل رو دارم,اما یک لپ تاپ دارم و از توی کنترل پنل صداش رو انداختم رو HDMI اما یه لپ تاپ دیگه دارم,اونو هرکاریش میکنم صداش از TV در نمیاد,میره رو مد HDMI اما صداش در نمیاد,یعنی مشکل میتونه از کجا باشه؟