مسلما این بازی که نمای Top-Down سنتی برای اشخاصی که به TPS مدرن عادت دارند یکم غیرمانوسه برای همین مشکلات، Metal Gear Solid 4 نمایی به کلی تغییر یافته ارائه میده.(

؟)
لطفا راهنمایی کنید چه جوری باید بازی کنم
راهنمایی که خواسته بودید:
1- دو تا Menu در تصویر هست، یکی سمت راست و یکی سمت چپ. سمت راستیه(تصویر) اسمش Equip هست. این منیو برای مجهز سازی به اسلحه های گرم و سرد صورت میگیره. ابتدای بازی، فقط ابزار استیلث و جاسوسی رو دارید اما جلوتر که برید ابزار برای تهاجم هم فراهم میشه که پیشنهاد میکنم ازونها استفاده نکنید.
منوی سمت چپ تصویر، اسمش Inventory هست. اینونتری برای اشیاء متفرقه از اسلحه به کار میره. میتونید رادار، غذا(در صورتی که از Survival Screen برای غذا استفاده نکنید) ، میکروفون و... رو از این منیو به دست بیارید.
این دو منیو از طریق Backpack در Survival Screen(پاز بازی) قابل ویرایش هستند.
2- اسلحه ی استیلث بازی، 3 تا هستن. چاقو، دوتا پیستول که یکیشون ترنکولایزره، یک ترنکولایزر(بیهوش کننده) با تیرکمون..
چاقو، میتونه همراه پیستول اکوئیپ شه.
از بین دوتا پیستول، Mk22 بهترینه چون دشمنها رو نمیکشه و بیهوش میکنه و توی رکورد اخر بازی تاثیر داره.
3- CQC فن رزمی بازیه که توسط دایره قابل استفاده است. نزدیک دشمن برید، با توجه به وضعیت یک فن میره روی دشمن نیکد اسنیک.
میتونید دشمنها رو از عقب بگیرید و با زدن L3 یا R3(یادم نیست) ازشون سوال کنید یا بکشیدشون.
4- رادیو، برای ساپورت و دادن ماموریت و پیشرفت داستان به کار میره. توی بازی کلا 4 نفر پشت رادیو ساپورتتون میکنن. Major Zero فرمانندتون هست و در ماموریتها و نحوه ی انجام، و توضیحاتی در مورد داستان راهنمایی میکنه. Para-Medic پرستار هست برای زخم بندی و خوردن غذا کمک میکنه. Siginit برای اسلحه هست و تقریبا شخص بدرد نخوریه و اینی که در بازی گذاشتنش، دلیل داستانی بازیه.(توی MGS4 معلوم میشه). بعد ایوا هست که کمک میکنه و چیزها رو توضیح میده.
5- Survival Menu هم برای دسترسی به Backpack، و Cure به کار میره. توسط Cure میتونید زخم بندی، شکسته بندی، مصرف دارو و... بکنید. ببنید خودش در مورد آسیب چه توضیحی میده.
یک توضیح کوچیک در مورد داستان: شما در وحله ی اول اونجایید تا یک دانشمند اتمی روسی رو که 2 سال پیش تحت محافظت میجور زیرو در ایالات متحده دزدیده شده رو نجات بدید.
داستان کل سری بازی هم خیلی مفصله و اصلا نمیشه توی چندخط توضیح داد. خودم هم MGs4 رو بازی نکردم و فقط داستانش رو خوندم پس نمیتونم توضیح بدم.