سوال در مورد بازی Devil May Cray 3 special edition

• Thread starter Thread starter BatMan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مرحله 15 3 قطعه الماس از 3 نقطه پیدا می کنی که در یک آسانسور میذاری تا باز شود.بعد که سوار آسانسور میشی و بالا میره طبقه بالا بستست و دوباره برت میگردونه پایین ! چه کار باید بکنم ؟

مرحله 15 3 قطعه الماس از 3 نقطه پیدا می کنی که در یک آسانسور میذاری تا باز شود.بعد که سوار آسانسور میشی و بالا میره طبقه بالا بستست و دوباره برت میگردونه پایین ! چه کار باید بکنم ؟
اگه هنوز پيداش نكردي يه خورده بيشتر توضيح بده چون بعد از اون دو تا در هست آبي و قرمز كه بايد اون گوي ها رو بشكني دو تايي رو بكوب به هم تكي رو بايدخودت بشكني اميد وارم بدردت خورده باشه :blushing:

خدا رو شکر یکی جواب داد ! داشتم نا امید می شدم !

نه هنوزم گیرم !

من 3 تا الماسو گیر میارم و تو آسانسور میذارم و باز میشه.

منتها وقتی میره بالا دوباره بر میگرده و گیر میده میگه نمی شه برد (بالا بستست)

لطفا کامل بگید چیکار باید بکنم؟

سلام مگه سه تا الماس قرمزو نمی گی که میزاری توی آسانسوره اونجایی که درهای سه رنگ رو می چرخونی اگه اونجاست که میره بالا کاری هم نداره باهات اگه اونجا نیست بیشتر توضیح بده یا عکسشو بده :cheesygri

بله.عكس + Save هامو پيوست كردم (بايد لوگين كرده باشيد)

29c5hfs.jpg

Attachments

آخرین ویرایش:
بله

ميره بالا بعد يه صدايي مياد (فلش مي زنه) نشون ميده بالا درش بستس بر مي گرده پايين

فکر کنم بايد بريم يه جايي تو دنياي ادما يه کاري کنيم (اون گوي هايي که زديم چرخيد) چون بعد 3 الماس به مسيري هدايت مي کنه که به سرزمين انسان ها ميره

از اين بازياست که نشستن نصب شدشو قشريال کردن ريختن گند زدن به بازي...دمو هاي خفنشو نشون نميده !

نگاه کن اون سه تا الماس خوب یکیش پیش چرخدنده هاست اون یکی کنار دریا اون یکی هم تیغ از اون بالا می خوره تو سر داتنه بد بخت خوب بقیه درها هم یکی الافیه اونجایی که بابای لیدی یا مری تنش لشش مرته یکی هم می برتت یه جایی اون مرتیکه پرنده ها هستن یه تیکه آبی رنگ که خون تو زیاد می کنه اون پایینه دیگه هم خبری نیست راه هم ادامه بدی الاف شدی کنار یه دره یه سنگ نوشته هست خوب فقط می خونش نمی دونم می خوای امتحانش کن چیز خاصی نیست فقط می خونش راهم ادامه بدی فکر نکم برسی به تیکه آبیه یادم نیست بعدم که از در عنکبوت ها بر می گردی ترتیب اون در ها هم بعد از گرفتن الماسا لازم نیست مثل اول کنی .
اگه تونستی وقتی رفتی بالا یه عکس خوشگل بگیر ازش چون اون بالا اگه اشتباه نکنم یه در با قفل گنده اون بالا ست که اونم دوتا الماس خوشگل می خواد و اون دو تا در آبی و قرمز دیگه چیزی نیست .

نگاه کن اون سه تا الماس خوب یکیش پیش چرخدنده هاست اون یکی کنار دریا اون یکی هم تیغ از اون بالا می خوره تو سر داتنه بد بخت خوب بقیه درها هم یکی الافیه اونجایی که بابای لیدی یا مری تنش لشش مرته یکی هم می برتت یه جایی اون مرتیکه پرنده ها هستن یه تیکه آبی رنگ که خون تو زیاد می کنه اون پایینه دیگه هم خبری نیست راه هم ادامه بدی الاف شدی کنار یه دره یه سنگ نوشته هست خوب فقط می خونش نمی دونم می خوای امتحانش کن چیز خاصی نیست فقط می خونش راهم ادامه بدی فکر نکم برسی به تیکه آبیه یادم نیست بعدم که از در عنکبوت ها بر می گردی ترتیب اون در ها هم بعد از گرفتن الماسا لازم نیست مثل اول کنی .
اگه تونستی وقتی رفتی بالا یه عکس خوشگل بگیر ازش چون اون بالا اگه اشتباه نکنم یه در با قفل گنده اون بالا ست که اونم دوتا الماس خوشگل می خواد و اون دو تا در آبی و قرمز دیگه چیزی نیست .

من هر کاري بگي کردم. هيچ راهي نيست

اها راستی وقتی فلش می زنه میگه برو پایین تو هم به حرفش گوش میدی و میری پایین یا خودش پرتت میکنه پایین ؟:confused:
يعني فکر مي کني اينقدر حرف گوش کنم ؟!!:cheesygri

من 3 تا الماسو ميذارم. در آسانسور باز ميشه. سوار ميشم ميره بالا (در بالا بستست) خودش پرتم مي کنه پايين (Devil supports only) :confused:

من همه کار کردم (شيطان شدم،دستي پريدم ، کل جاها رو زير و رو کردم و ...):((

ببین اگه نشد از اینجا سیوشو بردار http://www.filesend.net/download.php?f=d2262e67cf55729c66889dad90f2ea78[FONT=&quot][/FONT]
از اینکه بیشتر از این نتونستم کمکت کنم ببخشید ...:(:wallbash: :((

دستت درد نکنه. خدا خيرت بده. هيچ کس از اين همه مدعي اين بازي کمکم نکرد. فقط شما يه نفر کمک کرديد. واقعا ممنونم.

حالا این سیوه به دردت خورد ؟
بعد دفعه دیگه مشکل بازی تو توی تایپیک مشلات بازی مطرح کن همه بچه ها میان کمکت این جای این سوال نبوده :cheesygri
راستی با سیوه مشکلت حل شد ؟

من این بازی رو بردم آخر شاید بتونم کمکت کنم !

اگه خواستی یکی از بچه بازی رو دوباره میگیرم بهت میگم ؟
مرحله رو پاس کردی یا برم دنبالش ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or