duke_nukem کاربر سایت Mar 3, 2007 #17 کی گفته من رو این ps2 کوچیکا مموری ps1 وصل کردم شد کلی هم بازی میکردم سیو هم می کردم
duke_nukem کاربر سایت Mar 22, 2007 #18 من یه مشکل با ps2 دارم وقتی بازی ps1 می زارم موقع اجرا یه نوار سیاه پایین صفحه میاد باید چی کار کنم؟
iwes کاربر سایت Mar 22, 2007 #19 نوشته شده توسط duke_nukem: من یه مشکل با ps2 دارم وقتی بازی ps1 می زارم موقع اجرا یه نوار سیاه پایین صفحه میاد باید چی کار کنم؟ بیشتر... تو همه ی بازیا مشکل داری یا فقط یه بازی ولی بچه ها زیاد بازیایه ps1 روری ps2 نندازید تجربه کردم واسه لنز ضرر داره
نوشته شده توسط duke_nukem: من یه مشکل با ps2 دارم وقتی بازی ps1 می زارم موقع اجرا یه نوار سیاه پایین صفحه میاد باید چی کار کنم؟ بیشتر... تو همه ی بازیا مشکل داری یا فقط یه بازی ولی بچه ها زیاد بازیایه ps1 روری ps2 نندازید تجربه کردم واسه لنز ضرر داره
James Bond 007 کاربر سایت Mar 22, 2007 #20 واقعا راهي نيست ؟ اساتيد، كمكي بكنين! ff9 روي پي سي اصلا حال نميده. بیشتر... سلام باید مموری PS1 داشته باشی من بازی MGS 1 رو روی مموری PS1 م سیو می کردم کار می کرد
واقعا راهي نيست ؟ اساتيد، كمكي بكنين! ff9 روي پي سي اصلا حال نميده. بیشتر... سلام باید مموری PS1 داشته باشی من بازی MGS 1 رو روی مموری PS1 م سیو می کردم کار می کرد