joker+1
کاربر سایت
خواهش میکنم
البته خوب ps vita هم خیلی گرونتر از psp ه
هم درسته که ps vita جدیدتره و گرافیک بالاتر اما ps vita یه پروژه شکست خورده اس و ساپورتش در اصل در غرب از بین رفته
ps vita بازیا آکبندش بالا 120 هزار تومنه اما psp به طور کامل کپی خور شده
از دیدگاه دیگه psp صد ها برابر بازی خوب بیشتر از ps vita داره تازه بازیا Psp تو اینترنت برای دانلود پره -- راحت دانلود میکنی میریزی تو رم بازی میکنی
psp زمانی وارد بازار شد که میان نسلی بود در اصل یعنی هم بازیا انحصاری داره -- هم بازیا مشترک با ps2 -هم بازیا مشترک با ps3 - هم بازیا مولتی - هم بازیا مشترک با wii
این همه تنوع بازی رو با psp میتونی تجربه کنی psp س که دست دوم تمیزش با کلی وسیله با 150 هزار میتونی بخری
الان دوستا خودم که ps vita داشتن 95 درصدشون رفتن فروختن
حالا psp امکانات دیگه ای هم داره مثلا شبیه ساز کنسولا قدمی روش هست مثل سگاساترن - سگا جنسیس و ...............
بازیا ps1 بدون شبیه ساز اجرا میکنه - یه پلاگینی هست با اجراش بعضی بازیا psp سه بعدی میشن و میتونی با عینک ها دو رنگ 3d بازی کنی
میشه psp به ps3 وصل کرد به جا دسته ps3 استفاده کرد - میشه روی psp ویندوز واقعی نصب کرد و .......................
خوب درباره آموزش کپی خور میتونی از این لینک ها استفاده کنی
Best OF The World
:sp:: - هک و کپی خور کردن PSP با هر ورژنی (تا فرمور 6.60)
http://forum.bazicenter.com/thread47733/
همینطور که معلومه کپی خور خیلی راحته
درباره مموری کارت نه مال سونی اریکسون ها قدیم مموری کوچیک m2 بود برای psp مموری کارت فرق داره البته قیمتی نداره مفته
هم خشاب تبدیل رم میکرو اس دی به مموری استیک ( psp ) هست
از این سایت میتونی بازیا psp دانلود کنی
PSP ISOs | Emuparadise
این سایت خیلی از بازیا psp داره اما یه چیز جالب داره اینکه بازیا psn که برای psp بودن و لینک دانلودشون تو هیچ سایت نیست برای دانلود گذاشته
من قبلا چنتا بازی psn دانلود کردم هم خاص بودن هم راحت اجرا شدن
Sony Playstation Portable ROMs : Sorted By Time Descending : Page 1[/QU
نه داداش مموری سونی قدیم ازین بندا بود اگه یادت باشه
اخه ممونریش نیس که میپورسم یه نمونه عکس از مموری برام میفرستی؟