@mahmoud
کاربر سایت
مموری تو سرعت ربط داره ولی فکر نکنم تا این حد که میگی.مموری شما که معلومه اصل نیست و یه sd معمولیه که با تبدیل به psp وصل کردن .برا اصل بودن هم دقیق یادم نیست از کجا ولی مشخصات مموری رو نگاه کنید باید گزینه magic gate هم نشون بده و اگه Unknown بزنه یعنی اصل نیست.سلام بچه ها.
یکی از دوستای من تازه یه psp 3000 خریده ولی خیلی از بازی ها لودینگشون طول میکشه یا دموها خیلی سنگین اجرا میشن و قطعه قطعه میرن جلو. مموریش 16 گیگه و تا خِرخِره پُره. من گفتم شاید مشکل از پُر بودن مموریش باشه. بعدش که مموریش را درآوردم دیدم دیدم مموریش از این مموری کوچیک های sd هستش که از یه تبدیل استفاده کرده. این دوستم pspش را از سونی سنتر خریده. حالا میخوام بدونم مشکل از کجاست؟ از همین مموریه؟ یعنی تقلبیه؟
یه مشکل دیگه هم هست. وقتی دکمه select رو میزنیم، هیچ منویی نمیاد بالا. من فکر کنم توی psp ها وقتی دکمه select رو میزدی یه منو میومد بالا که تنظیمات نرم افزاری را انجام میداد.
ممنون میشم کمک کنید.
اگه مموری sd فعلی کلاسش از ۴ پایینتر باشه احتمال زیاد مشکل به همین برگرده.بهتره با یه مموری دیگه هم تست کنید برا اطمینان.
در مورد کلید select هم در صورت کپی خور بودن {که هستش} تا اونجا که میدونم باید تنظیماتش بیاد. در هر حال برا من که کپی دائم هستش میاد شاید تو این کپی موقتا نمیاد بازم دوستانی که بیشتر اطلاع دارن بهتر راهنمایی میکنن.