اینجور که شما گفتی به نظر میاد احتمال خیلی زیاد سخت افزاری باشه. احتمالا Dpad مشکل پیدا کردهکسی نمیدونه؟
بهترین راه اینه که ببری جاهایی که PSP تعمیر میکنن نشون بدی
اینجور که شما گفتی به نظر میاد احتمال خیلی زیاد سخت افزاری باشه. احتمالا Dpad مشکل پیدا کردهکسی نمیدونه؟
بله سیو های بازی ها خراب میشه چندین بار هم یادمه من گفته بودم این قضیه روسلام مجدد
بنده فریمور دستگاه رو از 5.00 m33 به 6.60 کرک دائم تبدیل کردم و تنها مشکلی که وجود داره اینه که سیو بازیها خراب شدن.راهی برای درست شدنشون هست؟روش دانگرید 6.60 به 5.00 وجود داره؟و اصلا آیا اگه روشی باشه منطقی هست که اینکار انجام بشه؟
ممنون
والا عجیبه ندیدم کسی به همچین مشکلی برخورده باشه.
شاید باطری پاندورا باشه.سلام .
یه باتری psp دارم که روش نوشته eprom . وفتی داخل دستگاه قرار میدمش psp روشن نمیشه ولی led سبز میشه و صفحه سیاه میمونه .
خود psp هیچ گونه مشکلی نداره و با باتری های دیگه راحت روشن میشه .
والا عجیبه ندیدم کسی به همچین مشکلی برخورده باشه.
اگه اطلاعات خاصی داری از روی مموری بردار. مموری رو از داخل خود PSP فرمت کن که خودش فولدر های لازم رو بسازه
بعدم بازی ها رو در فولدر X:\ISO کپی کن و تست کن
شاید باطری پاندورا باشه.
این باطری رو روی یه PSP دیگه هم تست کردی؟
psp دارم روی صفحه lcd زمانی که صفحه بازی سیاه میشه یکی از پیکسلاش به رنگ سفید در میاد به نظر شما ایا پیکسل سوحته یا نه یا راه حلی برای درست کردنش هستش یا نه
نه داداش ببین فقط موقعی که صفحه سیاه میشه مشخص میشه و تو رنگهای روشن اصلا معلوم نیست و وقتی از جهات بهش نگاه میکنی هر طرف به یه رنگ دیده میشه ملا یه طرف ابی یه طرف قرمز و یه طرف سبز و وقتی از وسط نگاه میکنی به رنگ قرمز هستشاگه تو همه بازیا این طور هست که یعنی پیکسل سوخته. بعضی وقتا پیکسل کامل نمی سوزه و به رنگ روشن در میاد ولی من تا حالا پیکسل سوخته سفید ندیدم.
تو رنگهای زمینه دیگه چه طور دیده میشه؟
نه داداش ببین فقط موقعی که صفحه سیاه میشه مشخص میشه و تو رنگهای روشن اصلا معلوم نیست و وقتی از جهات بهش نگاه میکنی هر طرف به یه رنگ دیده میشه ملا یه طرف ابی یه طرف قرمز و یه طرف سبز و وقتی از وسط نگاه میکنی به رنگ قرمز هستش
اینو میخوام بدونم که میشه درستش کرد یا نه
-