سوالات و مشکلات PSP

سلام
من دوباره یه مشکل پیدا کرده pspم
وقتی با usb وصل می کنم psp رو به pc
وقتی می خوام چیزی تو psp م بریزم توی قسمت removable disc اصلا پوشه های معمولی وجود نداره توش
و چند تا پوشه که بیشترشون خالین هستن
یعنی چی شده؟:(
backup هم ندارم ازش
یکی کمک کنه
به احتمال زیاد هیدن شدن(مخفی شدن)باید بری show کنیشون

چجوری اونوقت؟:-/
برو تو مای کامپیوتر بعدش Organize روش کیلیک کن یه پنجره واز می شه بعدش Folder and search Option رو انتخاب کن! بعد یه صفحه واز می شه اون بالا Viewرو انتخاب کم بعد تو Advansed Setting بعدش Hiden file and folder و بعدش تیکه Show hiden files,folder and frivers رو بزن حله چشاته

من چند بار درباره ی آنلاین بازی کردن با psp سوال کردم ولی آخرش به نتیجه نرسیدم با همون برنامه ی psn f***er میخواستم درستش کنم ولی نشد...
اصلا میشه با 5.03 gen c آنلاین بازی کرد یعنی کسی تا حالا تونسته؟؟؟
این پوشه ی seplugin رو تو کجای مموری باید درست کنم؟؟؟

من چند بار درباره ی آنلاین بازی کردن با psp سوال کردم ولی آخرش به نتیجه نرسیدم با همون برنامه ی psn f***er میخواستم درستش کنم ولی نشد...
اصلا میشه با 5.03 gen c آنلاین بازی کرد یعنی کسی تا حالا تونسته؟؟؟
این پوشه ی seplugin رو تو کجای مموری باید درست کنم؟؟؟
باید توی روت مموری درست کنی!!
ریشه مموری همون جایی که ISO PICTURE,........هست

یعنی چیکار کنم ؟توضیح میدی؟
من فیلمام موزیکام و عکسامو همشو ریختم تو این لامصب
جون من یه راهی بذار جلو پام
این کارو:
برو تو مای کامپیوتر بعدش Organize روش کیلیک کن یه پنجره واز می شه بعدش Folder and search Option رو انتخاب کن! بعد یه صفحه واز می شه اون بالا Viewرو انتخاب کم بعد تو Advansed Setting بعدش Hiden file and folder و بعدش تیکه Show hiden files,folder and frivers رو بزن حله چشاته
باید این کارو هر طوری می تونی بکنی بابا دوتا اسم پیدا کردن انقدر سخت هست؟!!!!!!!!!
اگر کردی و درست نشد مموریت رو فرمت کن!(دیگه بر نمی گرده)

سلام خدمت دوستان
اقا من یه psp 3004 با 5.03 gen-c دارم
بازی crash:mind over the mutant رو اجرا نمیکنه و می نویسه the game could not be started(80020148
مشکل از کجاست؟
لطفا راهنمایی کنید.

این کارو:
باید این کارو هر طوری می تونی بکنی بابا دوتا اسم پیدا کردن انقدر سخت هست؟!!!!!!!!!
اگر کردی و درست نشد مموریت رو فرمت کن!(دیگه بر نمی گرده)
گفتم که اینکارو کردم دیگه
نشد
همونه
چند تا فایل خالی توشه به جای اونا
بابا حتما یه راهی وجود داره
من نمی خوام این فایلامو از دست بدم بابا
چیکار کنم؟:((

درود
من PSP3000 دارم و باهاش خیلی موسیقی گوش میدم و حالا واسش 1مشکلی بوجود اومده که فک میکنم بخاطر اینه که زیاد تو جیبم بوده اینطوری شده:
وقتی کلید پاور رو میارم پایین که قفل شه تا میزارم تو جیبم با اینکه هنوز قفله ولی با کوچکترین تکونی تمام کلیدها فقط برای کمتر از 1ثانیه فعال میشن و خلاصه معلومه چی میشه دیگه(آهنگ پاز میشه،میره ترک بعدی،ترکقبلی،...)
خودم 1بار امتحان کردم و موقعی که تو دستم بود قفلش کردم و بعد 1کم همون کلید پاور رو به اندازه ی 1میل بالا و پایین کردم و در حین همین کار X رو هم زدم و کاملا هم در اون لحظه از حالت قفل خارج شده بود و کلید ضربدر کار کرد.(در حین این کار علامت قفل همچنان در بالای تصویر بود و حتی 1لحظه هم از بین نرفت)
به نظر شما کلید پاور هرز شده؟

درود
من PSP3000 دارم و باهاش خیلی موسیقی گوش میدم و حالا واسش 1مشکلی بوجود اومده که فک میکنم بخاطر اینه که زیاد تو جیبم بوده اینطوری شده:
وقتی کلید پاور رو میارم پایین که قفل شه تا میزارم تو جیبم با اینکه هنوز قفله ولی با کوچکترین تکونی تمام کلیدها فقط برای کمتر از 1ثانیه فعال میشن و خلاصه معلومه چی میشه دیگه(آهنگ پاز میشه،میره ترک بعدی،ترکقبلی،...)
خودم 1بار امتحان کردم و موقعی که تو دستم بود قفلش کردم و بعد 1کم همون کلید پاور رو به اندازه ی 1میل بالا و پایین کردم و در حین همین کار X رو هم زدم و کاملا هم در اون لحظه از حالت قفل خارج شده بود و کلید ضربدر کار کرد.(در حین این کار علامت قفل همچنان در بالای تصویر بود و حتی 1لحظه هم از بین نرفت)
به نظر شما کلید پاور هرز شده؟

آره دوست عزیز مشکل از دکمه پاور هستش
به یک تعمیرکار نشون بدین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or