LordSuperBoys
کاربر سایت
شما فعلاً نمیتونی فریمور جدید نصب کنی چون 3000 فعلاً همینی که داریهبابا Help plz!
بازی جدید از fix شده ها اونی که رو 5.3 اجرا میشه رو میتونی بازی کنی
در ضمن 5.5 رو دستگاه شما نصب نمیشه
آخرین ویرایش:
شما فعلاً نمیتونی فریمور جدید نصب کنی چون 3000 فعلاً همینی که داریهبابا Help plz!
عزیز اشتباه خوندی اون منظورش همون fix و ایناستبا سلام من در سایت psp-hack خوندم که psp با مادر بورد های جدید به طور کامل هک شده و با نصب فریمور 5.5 و اجرای یک سری برنامه می توانید به طور کامل دستگاه خودتون رو کپی خور کنید می خواستم بدونم آیا می شه؟
بازی fix شده است؟سلام . من psp slim (ver 5.00 M33-6) .... بعد از نصب DIRT2 وقتی وارد بازیش می شم اول لوگو PSP رو نشون میده و بعدش رو صفحه سیاه قفل می کنه ! تا الان همچین مشکلی نداشتم ... باید چیکار کنم ... راستی فایلم iso هست و از hakopsp گرفتمش
با سلام من در سایت psp-hack خوندم که psp با مادر بورد های جدید به طور کامل هک شده و با نصب فریمور 5.5 و اجرای یک سری برنامه می توانید به طور کامل دستگاه خودتون رو کپی خور کنید می خواستم بدونم آیا می شه؟
سلام . من psp slim (ver 5.00 M33-6) .... بعد از نصب DIRT2 وقتی وارد بازیش می شم اول لوگو PSP رو نشون میده و بعدش رو صفحه سیاه قفل می کنه ! تا الان همچین مشکلی نداشتم ... باید چیکار کنم ... راستی فایلم iso هست و از hakopsp گرفتمش
سلام
من تازگی یه psp 3000 خریدم
یه مشکل دارم
اصلا همیچ رقمه فیلم پخش نمیکنه
یعنی وقتی میریزم تو پوشه ویدو توی psp فایل رو با عکس میاره play هم میشه اما یهو میپره بیرون ارور میده میگه نمیتونه پخشش کنه
هر فرمتی با هر سایز و رزولیشنی که بگین با هر برنامه ای که فکرشو بکنید convert کردم اما باز جواب نمبده
اقا دمت گرم درست شددکمه ی Select رو بزن ، UMD ISO MODE رو بزار روی Sony np9660 ..
بله دوست عزیز عوض میکنن زیاد نگران نباش قیمتش دقیق دستم نیستسلام دوستان. من سر ناشی گریه خودم که مثلا اومدم از داخل psp رو گرد گیری کنم صفحه ی داخلی psp رو ترک انداختم کلی از پیکسلها سوخت . خیلی . حالا میخواستم ببینیم lcd ش رو عوض میکنن اگر اره چند؟
مدلشم fat
منم یه زمونی شدید تو خط خریدش بودم الانم یه کم تو فکرشم ولی اکثراً گفتاً ارزش نداره نخر مخصوصاً با شب ... خیلی مشکل داره حالا میل خودته قیمت از 70 تومن هست دست دومش و حتی تا 30 تومنم دادن به بچه ها تو همین سایتاز دوستان كسي قيمت دوربين PSP رو ميدونه ؟
والاه بعضی سوالا تهجب برانگیز اگه شما فایل با فرمت درست مثلاً mp3 بریزی تو پوشه ی music که این پوشه تو root (شاخه ی اصلی مموری) کپی کنن به لحاظ علمی عملی منطقی باید اجرا بشه فک نکنم مشکل از مموری باشهآقا psp ما اهنگ , عکس و فیلم رو نمیخونه چیکار کنم ؟
از مسیرهای زیر هم امتحان کردم
Memory:/psp/music
Memory:/music
memory :/pictores
memorysp/photo
, ......................
میگه
corrupted data
یه فایل بدون عکس رو نشون میده ولی اجار نمیکنه
مشکل از مموریه ؟
در ضمن
اکثر بازیها رو وقتی میریزم توی psp نشون نمیده
مثله اینکه نریختی
!
psp 3004
system software : 5.03 m33-6
memory : sony - memory stick produm
magic gate -4gb -mark2
مموری رو بهم داد 15.000
دوست عزیز شما باید بری دوباره کپی خور موقت کنین تاپیکش هست برو قسمت فریمور میبینیبا سلام
من تازه یک psp 2000 گرفتم . کپی خور شده بود (موقت) اما حواسم نبود که به طور کامل خاموش کردم . الان دیگه بازی هارو نمی خونه.
باید چی کار کنم؟
شما دکمه ی سلکت و تو xmb بزن به قطع یقین مشکل حل میشهسلام دوستان
منوكمك كنيد
من يه pspslimدارم كه تا همين ديروز همه بازي ها رو تو مموري مي خوند
اما الان هيچ بازي اي را تو مموري نمي خونه ووقتي بازي را انتخاب مي كنم اين ارور مي ياد80020321
بايد چي كارش كنم