سوالات و مشکلات PSP

دوستان من به يك مشكل برخوردم وقتي ميخوام بازي رو اجرا كنم اين پيغام را ميده:
the game could not be started 80020321
براي همه بازي ها هم اين طور ميشه.
اگه ميشه كمكم كنيد.

فكر كنم بايد دكمه select رو وقتي تو xmb هستي بزني. يه منو رو صفحه باز ميشه. بعد umd iso mode رو روي حالت sony np9660 مي ذاري.
اگه درست نشد بگو اساتيد كمكت كنند.
موفق باشي

سلام.خسته نباشید.من 2 تا سوال دارم
1.من وقتی فیلم رو با کیفیت 272*480 کانورت می کنم دستگاه نمیتونه پخشش کنه.البته همیشه توی پوشه video میریختم.ولی یه بار توی یه پوشه به نام mp_root (اسمش فکر کنم همین بود) توی فولدر 100anv01(اسم این رو هم مطمئن نیستم) فایل رو تونست بخونه ولی تازگیا هر چی تبدیل می کنم نمی خونه.توی هر دو پوشه هم ریختم
2.این سوالم راجع به theme ctf .دیروز داشتم تم های برنامه رو عوض می کردم .فهمیدم روی یکی از تم ها توی بخش آخر که مربوط به اینترنت و وصل شدن به ps3 و اینجور چیزاس.برنامه skype وجود داره که روی بقیه تم هام وجود نداره.
ورژن psp هم 3.90.
ویدیو رو هم با برنامه های مخصوص psp انجام میدم.توی pc هم پخش میشن.چند تا رو با bit rate 760 kb
و بقیه رو هم با450 kb تبدیل کردم. با تشکر.مر30
راستی با یه برنامه(PSPlayer) میتونه ویدیو ها رو بخونه{همشون رو} (ولی بعضی فایلها که هنگام تبدیل از دی وی دی بهmp4 به صورت یک فایل کلی تبدیل شدن )رو تا وسطش می خونه بعد دستگاه هنگ میکنه.ولی برنامه دی وی دی ها که به دو قسمت تبدیل شدن رو بدون مشکل وخیلی عالی میخونه.برنامه رو از سایت زیر گرفتم.خیلی برنامه داره.استادان اگر تونستند سر بزنن و برنامه های خوب رو واسه ما بیسوادا معرفی کنن.بازم ممنون و مرسی
http://dl.qj.net/index.php?pg=12&fid=14445&catid=209

اگه کسی از دوستان وقت داشت جواب مارو هم بده ممنونش میشیم.راستی فکر کنم سایت بالا واسه همه کنسولها برنامه داشته باشه.من فقط واسه psp رو دیدم{همه چیز داشت از مجله و تم وعکس تا دمو بازی وسیو بازی}.ولی بغلش این ها رو زده:
DS,WII,PS3,PSP,PC.XBOX 360

سلام دوستان من یه سوال دارم اینه که ایا داشبورد جدید که ازمایشیش اومده بود مشکلی داشت چون من کاملش رو نریختم . تا حالا 2 3 بار هنگ کرده تو 1ماه و نیم دستگاهم 2008 هست فالکون . درایوشو با دستگاه قبلیم عوض کردم .لطفا همه دوستان کمک کنند .

01

سلام
من چند تا سوال درباره پلاگین ها دارم
میخوام بدونم پلاگین های زیر با چه دکمه هایی فعال میشه؟
1.holdv3.3
2.fast_scroll_music_v1.0
3.CPU-Modulato

سوال بعدیم هم اینه که آیا برنامه ای هست که هم dvd و هم avi dat رو به فرمت psp تبدیل کنه؟ و انتقال بده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or